195

Анонимен

преди 5 години

Kъм 2014 година руснаците бяха започнали да стават богати като западняците.Затова американците спретнаха Майдана в Киев,наложиха там фашистки антируски режим.Идеята беше така да се провокира Русия и Путин да нападне Украйна.Съответно Европа веднага да наложи санкции на Русия и да спре да внася руски газ,а да внася шистов американски.Русия влиза във война,конфронтира се с Европа,обеднява,а Америка богатее от газта.Не стана обаче така.Путин прояви здрави нерви.Затова янките са бесни и правят мизер

194

Анонимен

преди 5 години

Е,не е като в България.Тук е комфорта на света и е голямо повишаванетона доверието към другаря Борисов.

193

Анонимен

преди 5 години

То довери в тоз никой няма ама смее ли да каже като знае после какво го очаква.Избитите от този не са 10 или 20 човека

192

до 207,208

преди 5 години

За Хага да се стяга Бойко!Истината руския президент е, че и мало и големо го обичат.Истината за тебе, че си обслужващ персонал.

191

ВЪПРОС

преди 5 години

*Хората не разбират защо проблемите се решават за сметка на доходите им*От 1 Януари се увеличиха вноските за Здраве и Пенсия .Пиша за България .

190

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 208Тя Европа може да изчезне за секунди ти за Хага балнуваш...

189

Анонимен

преди 5 години

Путин да се стяга за Хага

188

Анонимен

преди 5 години

До Славянин60% е мн. добър рейтинг.той и червен Кольо такива рейтинги дава на бсп, ама истината и децата я знаят

187

Анонимен

преди 5 години

шорошоидална кокошка просо сънува...

186

ДА ВИ ГО НАТРАКАМ

преди 5 години

"РЕЙТИНГЪТ НА ПУТИН ПАДАЛ" ХА ХА ХА!!! НА НЯКОЙ МНОГО МУ СЕ ЩЕ И ЛЪЖЕ КАТО РАЗПРАН. ПУТИН НЯМА АНАЛОГ И РУСНАЦИТЕ ГО ПОДДЪРЖАТ БЕЗРЕЗЕРВНО. НА ЛЪЖЦИТЕ - КОЙ ГИ ЗАБЕЛЯЗВА. С ТЕЗИ СВИНСКИ ЧЕРВА: ПЕЕВСКИ И МЕДИИТЕ МУ, БАНКЯНСКАТА ТИКВА, СОКОЛА ОТ САРАИТЕ И ПРОЧИЕ ОБИКНОВЕНИ/ОБЕДИНЕНИ/ ИД ИОТИ, ПАРДОН ПАТРИОТИ , ОТКРОВЕНИЯ АГЕНТ НА ЦРУ ЦЕЦО С АПАРТАМЕНТИТЕ - КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ, ОСВЕН ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ И МАЛО УМИЯ.

185

Анонимен

преди 5 години

Браво на Путин!

184

Анонимен

преди 5 години

ТЕ ТАЗИ НОВИНА НЯМА ДА Я ЧУЕТЕ ТУК- ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА РУСКИТЕ ЗЛАТНИ И ВАЛУТНИ РЕЗЕРВИ ДОСТИГНАХА НОВ ИСТОРИЧЕСКИ ВРЪХ И ЗА ПЪРВИ ПЪТ НАДМИНАХА ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ НА СТРАНАТА.РУССИЯ СТАНА ПЪРВАТА ГОЛЯМА И ЯДРЕНА СИЛА КОЯТО ДЪРЖАВНИЯ И ДЪЛГ ВЕЧЕ Е ПОКРИТ С ВАЛУТНИ ЗЛАТНИ РЕЗЕРВИ...///СЛЕД ТАЗИ НОВИНА ЖИДОВСКОТО И ДЖЕНДЪРСКО КВИЧЕНЕ ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА!

183

ни са знай

преди 5 години

Най-голямата опасност за РФ е един нов Горбачов!Всичко друго е една слаба ракия!

182

Анонимен

преди 5 години

Ако мат'риалчето беше по-кратко, можеше да стане и виц на деня.

181

Славянин

преди 5 години

60% е мн. добър рейтинг. Малцина могат да се похвалят с такава висока подкрепа. Незная дали някой може да постигне такъв рейтинг при наложени санкции. Това показва компетентността на Путин. Със сигурност без санкции процентът ще е по-висок.

180

ognyanz

преди 5 години

И колко всъщност е процентът на тези руски избиратели, които одобряват Путин? Според последните проучвания от 14.02.2019 - 61%. Интересно е поне за да го сравним с доверието към наш Бойко.

179

Анонимен

преди 5 години

До браво на ПутинКакво "браво" - те руснаците сами си изнасят богатствата, че трябва да има пари за армията.Не разбираш ли, че в съвременния свят ако си силен, е по-лесно да те купят, отколкото да ти пратят армията? Армията върши работа за банановите републики, че и там не винаги - справка - Сирия и Венецуела.

178

Анонимен

преди 5 години

Като се има предвид, че "център Левада" е средището на платените руски ***, май някой от другите олигарси вече крои шапка на ***.Интересни времена....Дано не се появи някой психопат със стремеж към натискане на ядреното копче....

177

крадеца вика...

преди 5 години

Странно е запада който налага не закони санкции и така пречи на Русия да се е загрижил за доходите и парите на Руснаците?!?!и да обвинява Путин??

176

браво на Путин

преди 5 години

Ах как им се иска Путин да падне и те пак да грабят и изнасят богатствата на Русия,да ама не....