235

Анонимен

преди 5 години

НЕ МУ БЕРЕТЕ ГРИЖАТА НА РЕЙТИНГА НА ПУТИН А ВИЖТЕ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА У НАС КОЛКО Е ?????????????

234

Анонимен

преди 5 години

Руснаците, все някога може и да се осъзнаят, ама цар Путин е до гроб.

233

Анонимен

преди 5 години

Вова искаме евтинарушка газ иначе ще внасяме от друг

232

Предлагам

преди 5 години

на вовата да му викамеЧовека-Ракетабез друго само ракети са му главата

231

Той

преди 5 години

Вовата умее да мачка демокрацията.

230

Анонимен

преди 5 години

Врут, довеиие к Президенту Путину по прежнему на высоком уровне. Он нас вывел из кризиса 90-х. Мы живем отлично.

229

RastafariMasafari

преди 5 години

До До Анонимен 245Лол ... Не е квото да маааш с мотика пред ТКЗСто, или да си "джиткаш" с трактора, а?

228

До Анонимен 245

преди 5 години

Сега 6 работещи хранят 10 пенсионераТи мен не ме храниш, работнико! Първо, ти нищо не произвеждаш, а паразитираш върху останките от това, което направихме ние! Сега под "работа" се подразбира PR, социология, "социална антропология", политология, IT-технологии, свързани с нов вид бумащина - виртуална, а не продукти, от които да излизат продукти, внос на дъвки и енергийни напитки, пълнене на дупки по шосетата и кльопане на "европейски" пари по и.диотски проекти. Храни децата си, не мен!

227

Лично мнение

преди 5 години

С хора, дето вярват разговор не става.

226

Анонимен

преди 5 години

"Коммерсант", център "Левада", еди-кой-си опозиционен анализатор... Ами има такива, самият факт, че ги има и им дават да чуруликат е знаменателен. Путин не се бои от тях. Той се грижи за опозицията си, достатъчно умен е да ги парира с думи и дела. Завчера на Обръщението ударението беше поставено върху социалната политика и подобряване на благосъстоянието на народа. Народът му вярва! Не вярвам на латернаджиите от няколко медии! Продължителността на живота расте, населението бавно се увеличава.

225

Лично мнение

преди 5 години

За мен е много интересно, че човешките маси се учат векове. Трябва им лидер, който да ги облъчи, че да прогледнат малко.Т.е. ученето при хората е еволюция т.е. бавен прпцес.

224

Лично мнение

преди 5 години

Рейгън каза: ще ги накарам да ядът ракети!*** вече ракетите са надуваеми.Не се ядът!

223

Анонимен

преди 5 години

Невежеството е глобален проблем. Едновременно и при нас, и в Русия и в Западна Европа има вълни от мрънкачи, които се чудята защо пенсионната им възраст се вдига при все, че хората все повече започват да правят семейства с по 1 дете, което раждат след 30. Сега 6 работещи хранят 10 пенсионера, в бъдеще ме е страх да си помисля, как ще стават нещата.

222

времето ще покаже

преди 5 години

РУСИЯ без ПУТИН ще бъде разделена и унижавана на големите демократи им трябва слаби и зависещи икономически държави подложени на продажни политици .

221

Лично мнение

преди 5 години

А туй с плашенето....То ти кат плашиш, то не значи, че ще се уплашат.И тогаз ще трябва да се действа.Дончо изгори 200 вагнеровци( вагнер-любимия композитор на Хитлер, не можаха ли да ги кръстят по иначе) и Вовата вика ми кво да направя? 3СВ?

220

Лично мнение

преди 5 години

Значи.... има една наука - философия.И там има една тема: Ролята на личноста в историята.Ся...Аз съм на здрави диалектико-мат позиции и ви казвам, че личноста може да промени малко неща в историята. Луи Пастьор е променил историята на човечеството 5 пъти повече от Чингис Хан, Наполеон и Хитлер, взети вкупом, но ако не беше той, щеше да е друг 2 години по-късно.Руснаците са ни много близки, щото и нии сме същите, но не могат да направят нещо, което да го копират от тях. А те копират.

219

Анонимен

преди 5 години

До Анонименкато късния Брежнев? ти да не си живял тогава? или ще кажеш че си чел :) :) - по CNN :)

218

Анонимен

преди 5 години

Днешният Путин е като късния Брежнев!

217

Ето защо...

преди 5 години

"Путин заплаши САЩ както никой досега, дори и Хрушчов!"Ето защо е това медийно скимтене и вой!Браво Вова! Може и да ги посриташ малко - ще им се отрази доста възпитателно!

216

Развален компот

преди 5 години

Наща папагалска медия също не и се вярва че Путин е единствения нормален управник от световен ранг.