31

Анонимен

преди 5 години

Ще станат ли платени ?

30

Анонимен

преди 5 години

БСП уж от началото на годината щяха да имат партийна телевизия?

29

Анонимен

преди 5 години

Зализания гелосан папагал не е истинския собственик. Нещо много взе да се разраства, скоро ще го уредят като баневи, като агент вълчо, като мустакатия банкер. Много примери има.

28

Не толкова лично

преди 5 години

Естествено истинския собственик не е Домусчиев. Нему бе позволено Лудогорчето, да се забавлява. То забавата с Горкото свърши и сега иде реч за по-по-най забава. Всъщност, ако си оправи техниката и формата телевизийката не е лоша, главно с един български сериал и една чужда продукция(хулена, но дзяпана). Забавата може да продължи с доста повече публицистика(ала Атака) и накрая да приключва със съблечена прогноза за времето.Сега му е времето, след като от Славей ТВ вее скука и измъчват Къдриев.

27

муахаха

преди 5 години

това е смешна сума!

26

Анонимен

преди 5 години

Леле-еееее! Той така утре и Скат ще купи! Да видим как на Варели му висва *** и дали ще говори как Домусчиев унищожил Военноморския флот!

25

Том сойер

преди 5 години

Винету ме изпревари с въпроса, но също така е интересно кога ще го попитаме как натрупа парички след 89 година, и ако не ги е заработил честно, не само да ги върне, а и да го отработи в Белене.

24

Винету

преди 5 години

чудя се аз ...откъде ги има тези пари ... това е много сериозна инвестиция Бойко си купи телевизия ...

23

От 19

преди 5 години

До 1234А вчера в Шумен 70 г мъж се самоуби но никоя национална медия не го съобщи, защото това е 7 мото самоубийство само тази седмица!7-мо самоубийство за седмица?Съвсем в реда на нещата.Годишно в България самоубийствата са около 680-700, което ни нарежда на последните места по този показател в Европа.Гледам много плюсове ми слагате и ми стана ясно,че не сте разбрали.На последните места по брой самоубийства сме в Европа, което е много добре.Хайде сега слагайте минуси.

22

Домус ТВ?

преди 5 години

Очаквайте да сме в топ 100 по свобода на словото. Само златки и николетки до откат, ура!

21

145

преди 5 години

Досега програмата на Нова телевизия беше ОБИДА за интелекта на българина. Да видим сега как ще е!

20

Анонимен

преди 5 години

До 1234А между другото 88-*** година е имло по 20 убийства(не самоубийства) дневно(има статистика в националната библиотека), но ако питаш, старците ще ти кажат, че убийства навремето нямало.

19

орхидея

преди 5 години

Честито, г-н Домусчиев! Сменете ръководството, позволило да се замърсява и затъпява съзнанието на хората с простотията Биг Брадър. И създайте наистина нова телевизия, умна, цветна, красива и гледаема. Успех!

18

Анонимен

преди 5 години

До 1234А вчера в Шумен 70 г мъж се самоуби но никоя национална медия не го съобщи, защото това е 7 мото самоубийство само тази седмица!7-мо самоубийство за седмица?Съвсем в реда на нещата.Годишно в България самоубийствата са около 680-700, което ни нарежда на последните места по този показател в Европа.

17

Българина

преди 5 години

Стартира национална дарителска кампания за събиране на средства за изграждането на паметник за жертвите при режима на герб. Имената им ще бъдат изписани, ще се включат самоубилите се. Паметника ще е висок поне 30 метра за да има място за всичките 15 хил минимум. Ще бъде издигнат срещу централата на герб за да се гордеят с постижението си вовеки. Обмисля се разширяване с имената на починалите които са над 1 млн и емигриралите над 500хил

16

Анонимен

преди 5 години

ОЩЕ ЕДНО РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ

15

тъпотия 24й7

преди 5 години

Господарите на ефира къде се преместихапо китайската народна телевизия вроятно , учете мандарини пикайте швепс плащайте с капачки ....

14

1234

преди 5 години

Току що герб наритаха България по свобода на словото с още 20 позиции надолу. А вчера в Шумен 70 г мъж се самоуби но никоя национална медия не го съобщи, защото това е 7 мото самоубийство само тази седмица! За 10 г са 15 хил, но за това ЕК анкети не прави, нито го пише в постиженията на герб. След герб ще има НАЦИОНАЛЕН ПАМЕТНИК НА САМОУБИЛИТЕ СЕ ПРИ РЕЖИМА НА ГЕРБ,с имената им, списъка ще е по дълъг от този през 1878, когато са били малко над 25 хил общо, без цивилно население

13

пецата

преди 5 години

гьобелс завижда от ада

12

Анонимен

преди 5 години

за милиони няма закони, за кокошка няма прошка...и така вовеки веков в тази "дьржава"