91

Махам ТВ-то

преди 5 години

този канал не го гледам, не правят пакети - новини и научно-популярни, за какво да плащам за безсмислени американски филми, 30 фолк програми, и пропагандистки канали, само 2-3 новинарски ТВ-та останаха читави.Да фалирГат, не ми пука.Въпросът е как този човек е спечелил първият милион.На фона на хора с триста лв. пенсии, работили десетилетия.Не Ви щем капитализма, особено българският.Като чуя милионер, знам че е престъпник - подкрепян от властта, прал пари, контрабанда, слуга на властта и т.

90

Гошо

преди 5 години

:Кирчо пред съда" от Асен Босев"Кирчо наш е ученик ученикученик,слаб по български език.Много-много не чете,много писане не ще."

89

ЕВОА

преди 5 години

Двата спортни канала за три години ще му донесат НТ на тепсия при сегашни цени от 7 лева месечно.Плащай народе.че ии друг спонсор с дълги пари влиза да изправи Левски.Дългите ръце на закона съвсем окъсяха при гербаджийте.Айде,че не се наядоха пустите управници!

88

Щерю

преди 5 години

При Демокрацията - свободни са само най- богатите...

87

РВ

преди 5 години

Скоро кирчо ще го търсят техните да го бият....

86

Анонимен

преди 5 години

Краси Радков в ролята на Ванката към Слави Трифонов: Шефееее, след 4 месеца ще има ли яко арменско мандръсане?Муахахаахаха...Голям е тоя Краси!

85

Анонимен

преди 5 години

Поне ще официализират подкрепата си за властта,която до сега беше под сурдинка.И Влади Горанов ще продължава да живее в апартамента на кръстника,спокойно и щастливо.

84

Анонимен

преди 5 години

Велико беше спасението от "Глупанари на ефира". Телевизорите се повреждаха от тяхното адско хилене и простотия. Никога повече, никъде!

83

Анонимен

преди 5 години

Нали щеше да строи завод за добавки, дето му отпуснаха заем от Европа, а то какво било. Едни хора си разпределят държавата и всякакви ресурси в нея и после реват за кадри на африкански заплати. Бойко и Ушото няма ли да излезат да го похвалят?Баххти смахнатата държава.

82

Мурджо

преди 5 години

По ми е интересно коя банка му ги даде , и срещу какъв залог ! Щото и в пасиви надали ги има , да не говорим за актив . 185 милки евра си е цифра в цял свят !! Пак схема . Честито на другарите Домусчиеви .

81

Анонимен

преди 5 години

Значи да приключваме с Нова, да не очакваме от там да са коректор на Управляващите! Сутрин и вечер всичко ще е цветя и рози по новините ахахахахахаха

80

До кога, стига страх

преди 5 години

Продължаваме на мълчим!!!!!! Някой чел ли е скоро учебниците по история и литература?? За тези които не знаят да им кажа, че всичко е подменено, няма ги вече националните ни герои нищо няма, всичко е подменено! И продължаваме да мълчим и да сме безучастни зрители!ЛЕВСКИ беше казал - Народе???

79

Анонимен

преди 5 години

Довечера по ЕВРОКОМ , Диков ще разкаже всичко !!!

78

Анонимен

преди 5 години

Направо да я прекръстят на Нова ДомБорисова :)))

77

Анонимен

преди 5 години

Ризова прави неуморно флейти на Герб, но сега малко ще й падне товара!

76

Анонимен

преди 5 години

До сега лижеха краката на Тиквата а от сега нататък и задния двор ще му минават с език!

75

Пъзел

преди 5 години

Бойкот на НОВА !!!

74

F16

преди 5 години

Гела беше най-яростния опонент на увеличаване заплатите на работниците в БГ и...изведнъж се бръкна и извади 185 млн. евро да си купи !

73

Анонимен

преди 5 години

За мен НТВ вече не съществува.Не искам сред програмите, за които плащам, да има Нова ТВ.

72

Анонимен

преди 5 години

Спирам да гледам НТВ.Смъкнаха от нашия гръб милионите, които му опростиха и подариха, накрая той ще ме облъчва с пропаганда от телевизиите.Доставчиците на цифрова ТВ трябва да предлагат отделен пакет с неговата ТВ. Клиентът да има право да избира пакет с НТВ или пакет без НТВ. Иначе няма да преподпиша с доставчика си. Нямам намерение да пълня гушата на Гела.