40

Джукър

преди 2 месеца

Тези защо си измерват богатството в долари? По-патриотично би било да рабитя с тонове рубли. Да не си изпратят децата в Ню Йорк, или да купят имоти в Лондон?!

39

Много странно

преди 2 месеца

събирала стоки с куфари и ги карала до потребителите с метрото? Така се правеше търгоеия 80 те години за някой лев! Успяла е по друг начин!

38

МНЕНИЕ

преди 2 месеца

САЩ от Държава в Неограничените Възможности се превърна в СССР , СССР се превърна в Русия - Държавата с Неограничените Възножности . Та не се чудете че всички искат да откъснат парче от Русия .

37

Анонимен

преди 2 месеца

Поръчана статия.Русия все още е дива азиатска страна,в която няма правила,корумпирана и контролирана от върха,администрация.Впрочем,в Русия всичко се контролира,дори и рапърите,икономиката й е криминална.

36

Анонимен

преди 2 месеца

ТОВА СЕ НАРИЧА ЯКО ИЗПИРАНЕ- АКО ПОГЛЕДНЕМ КОЛКО МНОГО БГ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ ЗАВЪРШИЛИ АОНСУ/ВИЖ В ГУГЪЛ КАКВО Е АОНСУ/, БОРЦИ И ПР ГУМЕНИ ГЛАВИ ОТ СОЦА ПРИВАТИЗИРАХА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ, А ПОСЛЕ ФАЛИРАХА И РАЗКОСТИХА.

35

z-rock

преди 2 месеца

До Анонимен 37: МОЛ-а не забравяй МОООЛ-а!!!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Родните капацитети пак са на линия да ни обясняват как реално стават нещата и кой какъв бил :)

33

Анонимен

преди 2 месеца

Управа жена и яка майка.

32

АБС

преди 2 месеца

един рабодател от пазарджик терсеше имено рускини работнички ими каза че са много отговорни. като бях 3 м. в русия и се убедих рускнията чуждо дете я гледа като на своя.а работи като чели работи за себе си. те затова американци и европейци си търсят жени имено от русия.които не вярва да иде в русия да се убеди

31

Щерю

преди 3 месеца

Чак пък толкоз...

30

дрън дрън

преди 3 месеца

то и при нас е пълно с такива милиардери - сервитьор бил,шофьор бил,овчар .......
всичките потомствени ДС

29

Анонимен

преди 3 месеца

По-добре ни разкажете за Евгения Юриевна Радионова, собственик на тъй наречените американски централи в България чрез руската офшорка регистрирана в САЩ. България вече е платила на тази ошфорка няколко милиарда. Би трябвало поне да имаме шанса да научим нещо повече за тази успешна бизнес дама успяла да развие толкова успешен бизнес в българската енергетика. Наскоро съдбата ни срещна с друг виден енергетик: Гинка от Пазарджик, но г-жа Радионова е с десетки пъти по-по-най от Гинка.

28

Сандо

преди 3 месеца

няма нищо случайно на тоя свят

27

Анонимен

преди 3 месеца

Ако е собственик на ошфорка, имащ бизнес в българската енергетика скоро ще е и мултимилиардер.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До бг смешки
Кажи ти за какво ставаш сополивецо?

25

до 29

преди 3 месеца

Не можеш да си представиш с колко хора общувам. И с колко националности. Всеки ден. Почти де. Единствения по - интелигентен човек, смятащ се за турчин, беше един мой университетски преподавател по френски, който беше с баща французин, роден и израснал във Франция, но живеещ в Канада. Но за мен, пък и за никой друг, този човек практически не беше турчин. Въпреки,ч е имаше турски черти. Много умен мъж. Нищо общо с турците от турция.

24

Анонимен

преди 3 месеца

По претенции туркиня от Турция с университетско турско образование не може да бъде сравнена с канадска жена, завършила канадски университет от топ 10 на световната класация. По амбиции също. Но по способности и красота не може да има никакво сравнение естествено в полза на канадките. Турска туркиня с университет има интелектуалното ниво на българка с техникум от областен град. Потърсете в гугъл за :"iq by country map" и ще видите, че не говоря празни приказки. Това е статистика.

23

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 26

Бряяяяя-бря-бря-бря. Ти само с абсолютни Tъпаци общуваш, а?
Смени средата малко!

22

Анонимен

преди 3 месеца

До Турчин

Доган е човек на Кремъл, това и децата го знаят.
Но не знам защо мислиш, че българите могат да влияят на това, кого ще си избирате за лидер. като цяло, българите имат добро мнение за работливите, възпитани турци и признават моралните им качества. Когато обаче си правите партия, вие избирате кой да е в ръководството.

21

Анонимен

преди 3 месеца

По интелигентност турчин с университет може да бъде сравнен с алжирец със средно специално техническо. Постигат еднакви резултати в училищата и учат с еднаква скорост.