40

Джукър

преди 5 години

Тези защо си измерват богатството в долари? По-патриотично би било да рабитя с тонове рубли. Да не си изпратят децата в Ню Йорк, или да купят имоти в Лондон?!

39

Много странно

преди 5 години

събирала стоки с куфари и ги карала до потребителите с метрото? Така се правеше търгоеия 80 те години за някой лев! Успяла е по друг начин!

38

МНЕНИЕ

преди 5 години

САЩ от Държава в Неограничените Възможности се превърна в СССР , СССР се превърна в Русия - Държавата с Неограничените Възножности . Та не се чудете че всички искат да откъснат парче от Русия .

37

Анонимен

преди 5 години

Поръчана статия.Русия все още е дива азиатска страна,в която няма правила,корумпирана и контролирана от върха,администрация.Впрочем,в Русия всичко се контролира,дори и рапърите,икономиката й е криминална.

36

Анонимен

преди 5 години

ТОВА СЕ НАРИЧА ЯКО ИЗПИРАНЕ- АКО ПОГЛЕДНЕМ КОЛКО МНОГО БГ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ ЗАВЪРШИЛИ АОНСУ/ВИЖ В ГУГЪЛ КАКВО Е АОНСУ/, БОРЦИ И ПР ГУМЕНИ ГЛАВИ ОТ СОЦА ПРИВАТИЗИРАХА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ, А ПОСЛЕ ФАЛИРАХА И РАЗКОСТИХА.

35

z-rock

преди 5 години

До Анонимен 37: МОЛ-а не забравяй МОООЛ-а!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Родните капацитети пак са на линия да ни обясняват как реално стават нещата и кой какъв бил :)

33

Анонимен

преди 5 години

Управа жена и яка майка.

32

АБС

преди 5 години

един рабодател от пазарджик терсеше имено рускини работнички ими каза че са много отговорни. като бях 3 м. в русия и се убедих рускнията чуждо дете я гледа като на своя.а работи като чели работи за себе си. те затова американци и европейци си търсят жени имено от русия.които не вярва да иде в русия да се убеди

31

Щерю

преди 5 години

Чак пък толкоз...

30

дрън дрън

преди 5 години

то и при нас е пълно с такива милиардери - сервитьор бил,шофьор бил,овчар .......всичките потомствени ДС

29

Анонимен

преди 5 години

По-добре ни разкажете за Евгения Юриевна Радионова, собственик на тъй наречените американски централи в България чрез руската офшорка регистрирана в САЩ. България вече е платила на тази ошфорка няколко милиарда. Би трябвало поне да имаме шанса да научим нещо повече за тази успешна бизнес дама успяла да развие толкова успешен бизнес в българската енергетика. Наскоро съдбата ни срещна с друг виден енергетик: Гинка от Пазарджик, но г-жа Радионова е с десетки пъти по-по-най от Гинка.

28

Сандо

преди 5 години

няма нищо случайно на тоя свят

27

Анонимен

преди 5 години

Ако е собственик на ошфорка, имащ бизнес в българската енергетика скоро ще е и мултимилиардер.

26

Анонимен

преди 5 години

До бг смешкиКажи ти за какво ставаш сополивецо?

25

до 29

преди 5 години

Не можеш да си представиш с колко хора общувам. И с колко националности. Всеки ден. Почти де. Единствения по - интелигентен човек, смятащ се за турчин, беше един мой университетски преподавател по френски, който беше с баща французин, роден и израснал във Франция, но живеещ в Канада. Но за мен, пък и за никой друг, този човек практически не беше турчин. Въпреки,ч е имаше турски черти. Много умен мъж. Нищо общо с турците от турция.

24

Анонимен

преди 5 години

По претенции туркиня от Турция с университетско турско образование не може да бъде сравнена с канадска жена, завършила канадски университет от топ 10 на световната класация. По амбиции също. Но по способности и красота не може да има никакво сравнение естествено в полза на канадките. Турска туркиня с университет има интелектуалното ниво на българка с техникум от областен град. Потърсете в гугъл за :"iq by country map" и ще видите, че не говоря празни приказки. Това е статистика.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Бряяяяя-бря-бря-бря. Ти само с абсолютни Tъпаци общуваш, а?Смени средата малко!

22

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинДоган е човек на Кремъл, това и децата го знаят.Но не знам защо мислиш, че българите могат да влияят на това, кого ще си избирате за лидер. като цяло, българите имат добро мнение за работливите, възпитани турци и признават моралните им качества. Когато обаче си правите партия, вие избирате кой да е в ръководството.

21

Анонимен

преди 5 години

По интелигентност турчин с университет може да бъде сравнен с алжирец със средно специално техническо. Постигат еднакви резултати в училищата и учат с еднаква скорост.