38

до 41 гледна точка

преди 5 години

Неможеш да разсъждаваш ! Това е за заблуда на противника.

37

Гледна точка

преди 5 години

А през март 2014 г. не кой да е, а вицепремиерът Дмитрий Рогозин, който отговаря за военно-промышления комплекс, в мигове на откровение заяви, че при реален военен конфликт със САЩ Русия ще загуби войната само за шест часа.Путин защо помпа мускули...да плаши гаргите!

36

Анонимен

преди 5 години

До 34Не знам какво кой е написал че си мисли или не Но Русия е тази която ни е освободила, за тези които мрънкат за това ходете в ТърцияНякой ако каже че украинци са ни осовобдили, тогава не е било Украйна а Русия.

35

АнонимеН

преди 5 години

РЕЖИМА В БКП РУСИЯ Е ОЩЕ ЖИВ И НЕ Е КАПИТУЛИРАЛ САМО, ЗАЩОТО КОМУНИСТА ТРЪМП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ!ЗАРАДИ ТРЪМП СЕ КАЧИ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА! ЗАРАДИ ТРЪМП НЕ ПАДНА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ПОД 50$ МИНАЛАТА ГОДИНА!!!!ДО ИЗБОРИТЕ В САЩ ДОГОДИНА ЗА РЕЖИМА В БКП РУСИЯ ЩЕ ИМА ЖИВОТ!НО ПАДНЕ ЛИ ТРЪМП (РЕПУБЛИКАНСКИТЕ КОМУНИСТИ) МОЖЕ И ДА ВИДИМ ПЕТРОЛ НА 30$ ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ А ТАЗИ ЦЕНА Е ВЪРЗАНА И С ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИ ГАЗ И РЕЖИМА В БКП РУСИЯ ЩЕ КАПИТУЛИРА КАТО ТОЗИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ!

34

Анонимен

преди 5 години

До Към 30Именно. Русия която ни освободи загина 1918-а.

33

Към 30

преди 5 години

България и освободена от турците от Царска Русия. Да сравняваш монархия и комунизъм е нелепо.

32

Анонимен

преди 5 години

До До 18Русия никога не е заробвала нито една държава в Европа,никога не е налагала насила волята си,никога не е нападала без принуда или защита,без Русия,сега Виена щеше да е турска,турците още имат тези ламтежи за Виена.А гърците не може ли да имат основателни ламтежи за Турция,след като бяха изгонени?Русия е предлагала довор на французи и англичани преди Хитлер да има намерение да напада Полша или Русия,но те отказват,поляците сами предават властта на руснаците,за да ги защитят от Хитлер,з

31

Анонимен

преди 5 години

До 30Ама вие още ли си мислите, че Русия е тръгнала специално да ни освобождава нас? След 500 години? Добре, че беше Кримската война, че да погнат турците през България...

30

Гледна точка

преди 5 години

"Обявиха за "пълна глупост" способността на Русия да удари САЩ с ракети "Циркон"Това е заглавието на част от интервю с президентът на руската Академия за геополитически проблеми, доктор на военните науки, капитан I ранг Константин Сивков. Който има желание, нека го прочете, другото е яко помпане!

29

Анонимен

преди 5 години

Летателният апарат е оборудван с всичко необходимо, за да води наблюдение и при подземни активности. Самият екипаж е на водка и сельодка, а анализите ще се правят после, в спокойна обстановка.Основната задача е да се провери дали ядреният потенциал е приведен в режим "Резерв" и е позициониран в централните части на Русия. Впоследствие ще се направи оценка дали може да се нанесе изпреварващ удар по стратегически командни цели или е нужно усъвършенстване. Ще запознаят руската страна с изводите.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Русия е бяла християнска държава, колкото баба ти е била доц. д-р по биомолекулярна физика. Не бъркай това като какви се самоопределят обикновените хора, с тези които имат властта! Там от над 100г управляват болшевики. Виж, администрацията на Тръмп е пълна с истински, посветени вяряащи - от вицепрезидента, до шефа на ЦРУ. Виж Обама беше друга епоха. Радвай се, че останаха демократите на власт, защото в момента щеше да е много напечено. А Европа иска да я раздели и отслаби Путин

27

Анонимен

преди 5 години

До 28А кой насъска Германия срещу Русия?И да бяхме останали турци нали?

26

Активист на БКП

преди 5 години

Дипломата на Рижко ще търсят !

25

До 18

преди 5 години

Руснаците проляха кръвта си за Европа единствено, защото Германия се обърна против тях. Най-мащабнитв жертви са дадени за защитата на страната, а не в настъпление и освобождаване на нещо. Руснаците освободиха България, само за да я "поробят" отново от 45 може би до ден днешен.

24

и

преди 5 години

И Турция е спасила същата тази Русия,когато западняците са готвили унищожението на Турция, Русия прехвърля оръжие и обучени военни в Турция,помагайки им да не загубят войната и държавата си в началото на 19 век.Европейците не мразят Русия,колкото и да ги насъсквате срещу Русия.Престанете да провокирате руснаците!

23

КОМУНИСТ=ДЕМОН

преди 5 години

Полицията нас пази и Русия нас пази!

22

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Наближава денят, когато в една ранна утрин таварисшч Путин ще излезе на Красная плосшчад, ще се качи на трибуната на мавзалея и ще се провикне с гръмовен глас:"Крим е на Украйнаааааааа"...

21

АнонимеН

преди 5 години

До иТУК НЯМА КОГО ДА ИЗЛЪЖЕШ ВЕЧЕ!!!ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИЖДА КАКВО ПРАВИ БКП РУСИЯ В СИРИЯ И УКРАЙНА!БКП РУСИЯ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА И ТАКА ЩЕ Е ПРЕЗ ЦЕЛИЯ 21 ВЕК!

20

и

преди 5 години

Засрамете се!Русия е спасявала много държави и народи,много хора,но никога не е налагала насила волята си над тях,никога!Просто искате да разцепите Европа и да я отслабите,като я разделите!

19

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Правилно... - Русия трябва да бъде следена и контролирана... - санкции до дупка - ще клекнат, няма къде да ходят...