58

Ахмет

преди 5 години

До Анонимен Много добре знам,,кое как е,бъди сигурен в това .Да че бяха изгонени от Грузинец е вярно, и този грузинец беше Сталин, малко се върнаха но не всички, още има много да се връщат, и и сегашният им вожд е Мустафа , който се бори за завръщането. Не съм и за Германия и за Хитлер и той беше луд, но знай приятел, че командващ в Русия беше също този грузинец . Можем ли да кажем ,че той спаси Русия от ГерманияАз не мога да кажа защото не мога да пренебрегна един народ ,който беше руски, ама

57

Анонимен

преди 5 години

До АхметИмах по-добро мнение за ***. Ти си ужасно невеж! Кримските татари се върнаха в Крим, а бяха изселени от един грузинец, който не си поплюваше и преселваше цели народи. А кримските татари застанаха на страната на немците и им помагаха. Кримските татари нямат НИЩО ОБЩО с булгарите от Татарстан! Нито с ногайските, нито с литовските! Трябва да знаеш, че по османския закон ВСИЧКИ валиде-султанки са били от други народи - българка, гъркини, украинка, сръбкиня, арменки и т.н.

56

Анонимен

преди 5 години

Обявил съм черпня с добър френски коняк на този, който ми намери правилна снимка на самолет в този сайт.Гъsко, как ще се вместят шестима руски наблюдатели + екипажа в този F-18?

55

Анонимен

преди 5 години

Руснаците трябва да бъдат наблюдавани и да знаят че са наблюдавани.Иначе може да направят някоя пакост.

54

Анонимен

преди 5 години

договор за "Открито небе" - по тоя дето лани хамериканците не пуснаха руснаците ли?

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонименнаблюдателен полет над Бьлгария да се извьрши, за да се види как вьрви разпада !какъв разпад бе каскет - БВП за последните 3 години се е увеличил от 100 на 120 млрд лева.

52

теменужка перуникова

преди 5 години

само че ,Анонимен,огледалната действителногт,в която са те накарали да повярваш ,не е истинската.А както се оказва,по-опасно е да се вярва в нещо ,което прилича на истина ,но не е ,отколкото да се вярва на нагла и разпознаваема отдалеч лъжа!

51

теменужка перуникова

преди 5 години

Анонимен-н якой ти е пипнал чарковете в мозъка,сменил е посоката на въртене и на двете зъбни колела и сега пак можеш да мислиш.но тъй като колелата се въртят наобратно и твойте умозаключения са обратни.Уж е така,ама не е така-като в огледало.Като застанеш пред огледалото-пак е твоя образ,само дясната ти половина е отляво,а лявата отдясно,а иначе изглеждсаш като истински!

50

Ахмет

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАКрим нито е на Украйна нито е на Русия.Крим е Татарска и е на Татаристан, и на Турция, защото даже съпругата на Султан Селим е от там и е майка на Великия султан Сюлейман. Да Путин един ден ще викне ама не на Украйна ама е на Татаристан по точно на Турция, и по споразумение е на Турция и казвате че руснаците не са унищожили никого а Избиха Татарите и ги прокудиха в далечната Руска степ. Това го знайте,,,!! М

49

До Опс

преди 5 години

Ние сме аз и ти, барабар с жените и децата ни.

48

до 48

преди 5 години

И крави си имат и самолети, споко. Ти си го отнесъл всекък.

47

ОПС

преди 5 години

До Анонимен 48Кои сте вие?

46

Анонимен

преди 5 години

До иНедейте бе хора, нима не знаете ,че никой никого не освобождава без интереси, нима не знаете прикаката" ДАЖЕ И МАМА НЕ ДАВА НА ТАТЕ БЕЗ ИНТЕРЕС"

45

Анонимен

преди 5 години

Много им се иска война на краварите, но ние ще го отнесем.

44

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА 46Ха-ха-ха................да, да , ама не...........Всъщност, може само и да добави...........А украина Е РОСИЯ!!! ТАКАВА, КАКВАТО Е БИЛА ВИНАГИ - В РУСКАТА ИМПЕРИЯ!!!! БЕЗ НЕЯ усраината е КРЪГЛА НУЛА!!!! Както и ние сега, без руските евтини ресурси и техническа помощ СЕГА СМЕ ПЪЛНА НУЛА!!!!

43

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Наближава денят, когато в една ранна утрин таварисшч Путин ще излезе на Красная плосшчад, ще се качи на трибуната на мавзалея и ще се провикне с гръмовен глас:"Крим е на Украйнаааааааа"...

42

Анонимен

преди 5 години

наблюдателен полет над Бьлгария да се извьрши, за да се види как вьрви разпада !

41

АнонимеН

преди 5 години

ЗА ТАЗИ ГОДИНА СА ПЛАНИРАНИ ПО-ГРАФИК ВЕНЕЦУЕЛА И ИРАН!КАТО БОНУС МОЖЕ ДА ИМАМЕ И РАЗПАД НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ!!! ШОТЛАНДИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ ИСКАТ ДА СА В ЕС А АНГЛИЯ НЕ ИСКА ДА Е В ЕС! И НАЙ-ДОБРЕ АНГЛИЯ ИЗОБЩО НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ Е В ЕС!!! НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА ЗЕМЯТА БКП РУСИЯ ПОДКРЕПЯЩА ВСИЧКИ ИСЛЯМСКИ РЕЖИМИ ЩЕ ДОЙДЕ НА ДНЕВЕН РЕД СЛЕД ИЗБОРИТЕ В САЩ ПРЕЗ 2020-ТА ГОДИНА!

40

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаМоже би ;д а пред 2019 ? Какво са писали в списанията ?

39

Анонимен

преди 5 години

Ще спретнат някой конфликт или война в Европа.Не искаме провокации и войни!Водете ги някъде извън Европа!И защо изобщо провокирате непрекъснато Русия,после се чудите защо реагират така!