24

Анонимен

преди 5 години

АХхаахахах куките станаха и лекари вече :D Пародия интересно как ще преценят, че някой е невменяем като не е вписън в регистъра, сигурно ще има психиатър с тях. Тия вече се чудят ква глупост да измислят от безсилие. Ако медицинските грижи бяха на ниво, тези хора щяха да се лекуват и да са полезние са обществото, не опасни....

23

Анонимен

преди 5 години

Кварталните ще се подписват че всичко е наред и ще получат някой лев от родителите понеже родителите.

22

toddg

преди 5 години

Ами прекрасно,гонете лудите и пияниците,а крадците да си вършеят,нали играят комбина.Поне част от тях.

21

КУКИ Кукумицини

преди 5 години

Алкохолизмът и лудостта са болести докарани от правителството на ГЕРБ .От техният геноцит спрямо народа и младите хора в България .Няма фабрики нито заводи всичко продава и прекопува нещо по десет пъти .Нормално е да полудеят всички при тез управляващи .Тея кога станаха лекари в МВР ту да ги ба у малумниците *** .

20

Генерал Луди

преди 5 години

Хам чи то по луди от МВР има ли ?Да не говорим по колко пият пък тез смешници .Лудите полицай ще обикалят къщите на нормалните и бедни хора да ги рекетират .Малии каква държава стана малии .Оставка на правителството веднага !

19

Охобохо

преди 5 години

То над 50% от милиционерите са алкохолици,тях кой ще ги наглежда?

18

Анонимен

преди 5 години

Добре, аз не съм бил хоспитализиран и не се водя на отчет /да не се и налага/. Излиза, че поради това милицията ще ми се изтресе вкъщи. И какво? Ще ме прегледа, ще си побъбрим и ще ми сложи диагноза?Не сте познали!

17

Охобохо

преди 5 години

Абе всеки да си сложи белезници със синджири-тип Иванчева, като си е у дома и като дойде полицая роднините му да го показват като мечка на събор.

16

Ура ,Ура хаванима за

преди 5 години

Според мен треа са наблюдават избирателите от Герб като най -рисково болни и полуделиот простотия и тъпотия .Избирателите на Герб не ходят в лудница и са алкохолици до един .Обаче са перманентно луди по своя лидер другаря Бойко и другарката Цецка .Пардом вечи не са от КПСС а от ГЕРБ и са някви други от третия пол .

15

Анонимен

преди 5 години

Това правителство е генератор за простотии, а НС ги озаконява! Диктатура на мутроолигархията! Терминал 2........

14

Анонимен

преди 5 години

Вие нормални ли сте да търпите да ви управляват мутромилиционерите?

13

Анонимен

преди 5 години

Брей, милиционерите ще решават проблемите на медицината, да се готвят образованието и науката! Зад всеки учен-милиционер!!!Вече ми се повръща от тези ***!

12

Куки Кукумицини

преди 5 години

Ме ви ре ще се алкохолизира на маса със алкохолици и луди избиратели от ГЕРБ .Малее какво едини и пиении шъ падни по домовете маниии ...Пък и по накое гадже могат да си намерят от изперкалите ...Куку руку куки ...

11

the Ghost

преди 5 години

Значи довечера да заключа от рано входната врата и тогава да сядам да поркам ракийка с кисели краставички

10

Анонимен

преди 5 години

Чудят се, как да назначават повече милиционери, защото в съдбовен момент те ще пребиват народа по улиците!Аман от диктатурата на червените наследници!

9

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Милиционерска държава управлявана от мутра !Убийствено лоша комбинация.Скоро тук ще останат само *** от махалата и милиционерите на Цвък.Отврат !

8

Анонимен

преди 5 години

Да наобиколят всички епилептици, защото Георги от Нови Искър е бил с тежка епилепсия. Не е диагностициран с психично заболяване въпреки, че 3 пъти е бил на преглед при психиатър. Тези с ТЕЛК-овете за епилепсия да са под наблюдение. Макар, че пак ви изиграха с фалшивите ТЕЛК-ове. От НОИ съобщиха, че не могат да спрат изплащането на инвалидни пенсии докато нямало решение на съда за дадения случай съд. дела, инстанции. А законът е: Прокуратурата обжалва в НОИ фалшивата пенсия и стоп на пенсията.

7

Анонимен

преди 5 години

Ха познайте кой ще налапа без пари имотите на проблемните нещастници?

6

до 1

преди 5 години

А след него, сигурно никой няма да близва повече алкохол по тези географски ширини??? И ще станем общество от трезвеници!

5

ужас

преди 5 години

Полиция ще следи психично болни,смятайте как психовците ще развият тежка параноя от следене,а последствията масови убийства!За тези хора си има психо институции,а не *** ели агресивни мильовци!