64

Анонимен

преди 5 години

Колеги,По четири пункта от инструкциите се справяте сравнително добре, за съжаление обаче пропускате изключителното значение на Пункт 5:ГЕРБ като основен фактор за алкохолизирането, полудяването и самоубийствата не само на електората му, но и на НЕВИННИ избиратели на БКП; идеята да бъде представена като биологична хибридна агресия с демографска мисия - изтребване на населението.

63

123

преди 5 години

Работата ми е свързана с общуване с хора....за съжаление , не 20% а много повече са лудите...които си живеят спокойно, карат коли, возят се в градски транспорт и тормозят семействата си и околлните.Положението е страшно...

62

Някой

преди 5 години

До Петко"Роднина, милиционер, роднина, милиционер..."Тъкмо днес гледах пак "Опасен чар" :)))

61

Гoшу

преди 5 години

До 64Не бе, с лудите и пиянките ще се вардят взаимно :))))))))

60

Анонимен

преди 5 години

А полицаите, като и те пият, сами ли ще се вардят?

59

Петко

преди 5 години

Тогава на всеки Българин по един полицай вкъщи ...хахахааа . ПОне ще има компания за запивка!

58

Гoшу

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха-хахахахахах :) Значи за мен трябва персонално да ми сложат един полицай в къщата. Щото пия от момента в който се събудя :)))))))))))) Може да е в 3 през нощта, в 8 сутринта....дори в момента пия водка, подготовка за петъчното вечерното голямо пиене :)))))))))

57

Анонимен

преди 5 години

До 56Важи за бедни псиохари с малко пари. Богатите психа, или ще платят на лекаря, на прокурора или на някой, да напоми на лекаря, че срещу пари не се тръгва :) .. не и в България

56

Анонимен

преди 5 години

Ше станеме бетер модерните американци - пиеш ли алкохол, значи си зъл човек.

55

здраве

преди 5 години

За психичноболните трябва да се грижи МЗ,а не полицията.Управляващите са вече смешни с глупавите си решения.

54

Анонимен

преди 5 години

Електората на БСП.Това са психично болните и алкохолиците.

53

Бау

преди 5 години

До До 53 БауБлагодаря за уточнението, тези неща не ги знаех. За много болни, обаче, психиатрие нямат информация. Лично познавам един, когото майка му крие цял живот. Сега е на около 35 и работи на място, където се изисква напълно здрава психика. Разписа му един психиатър след външен натиск. И досега кара на протекции. И едва ли е само той. Трябва истинска реформа и преразглеждане на всички издадени документи, но няма да стане.

52

До 53 Бау

преди 5 години

Прокурорската заповед по Закона за здравето е за задължително лечение и се води бързо дело в рамките на 3 дни. Психиатърът е длъжен да сезира прокуратурата, че има психично болен, който представлява заплаха за себе си, за близките си или за обществото. И оттам да се въдвори на задължително лечение и психиатърът изготвя медицинска експертиза за лицето, която прилага към делото ЧНД (Частно наказателно дело).

51

Някой

преди 5 години

До Анонимен 54А етноса кога ще следят?Може и затова да е цялата работа - да позабравим за етноса и да мислим, че болните хора са по-опасни.

50

Анонимен

преди 5 години

А етноса кога ще следят?

49

Бау

преди 5 години

До АнгелПсихиатричните заведения са с вързани ръце. Първо - за принудително лечение трябва прокурорска заповед, второ - местата в стационарите са малко, трето - базата е като след бомбардировка, а парите от касата - смешни. Това, дето психиатрите са изчезващ вид даже не го споменавам. А трябват отделно психолози, арттерапевти, достатъчно сестри и санитари...кой е виновен, че няма?

48

Анонимен

преди 5 години

Има първична и вторична шизофрения. Вторичната се развива вследствие на епилепсия или се отключва от употреба на наркотици. Първичната шизофрения се развива още в юношеството, и се обостря към 19-21 годишна възраст така наречената злокачествена шизофрения. Прогнозата при нея е, че цял живот трябва да е на поддържаща терапия, за разлика от първичната шизофрения в по-късна възраст.

47

районен полицай

преди 5 години

Аз системно злоупотребявам с алкохола и се напивам редовно. Ама нали съм си полицай и никой няма да ме проверчва :) Наздраве!

46

ВИЦ

преди 5 години

Някакъв влиза в поликлиника с много тежко хранително разстройство, но в бързината влиза в кабинет ,,психични разстройства,, и веднага почва разпалено да обястнява а доктора без много да слуша не се усеща какво му е и му дава хапчета за успокоение и му казва след една седмица отновао да се яви --след една седмица човека пак е там и доктора му вика как е : а той му отговаря ; пак се нас---ир---ам ,ама въобще не ми пука !

45

Анонимен

преди 5 години

То така треа да стане... да емигрират всички и да останат само 250 депутата да живеят тука .Така е по плана на ГЕРБ .