32

бай х

преди 5 години

всичко Мара втасала ..само жабата и е проблема .....

31

Анонимен

преди 5 години

Погуловно изсичаме гори ежедневно. Няма 1 местенце в планините без пластмаса. Почвата ерозира на много места. Замърсихме и умъртвихме всички реки и езера. Съсипахме Пирин. А тея за някви жаби са се хванали... Спрете първо замърсяването, незаконната сеч, презастрояването, краденето... пък тогава се занимвайате с Беър Грилс.

30

Анонимен

преди 5 години

То е ясно че министрите са жабари.

29

Анонимен

преди 5 години

То бива превземки но вече се прекрачват всички нормални граници.Скоро ако те кацне комар ще трябва да го оставиш да де напие,че да не му нарушиш хабидата.

28

Анонимен

преди 5 години

Discovery имат всички необходими разрешителни, а убийството на жаба не е престъпление. Призовавам господин министъра да се занимае с истински проблеми, а не да фрийрайдва на популярността на Discovery.

27

Анонимен

преди 5 години

театър...

26

жаба

преди 5 години

Жабата едва ли е проблем в случая. За човек, който обикаля целият свят, той (екипът му) е напълно наясно със защитени теритотии и т.н. Аз друго се сетих - в епизод, заснет с него в БГ, в района на текстонски гребен Реселец, който гледах около Нова година (повторение) той изяде една жълта змия, а всички змии у нас са защитени видове. Та тогава се зачудих как така безцеремонно я уби. Най-вероятно тези клаузи не са били отработени тук, вината със сигурност е от бълг. страна. Ние всичко правим през

25

Турист

преди 5 години

Скоро видях двама мъже да пикаят в парк "РИЛА". Подадох сигнал на зелените и Тома Белев, но все още не са предприели нищо. Трябва туристите да посещават Рила с катетри с торбички! Нахалните туристи ядат, пият и ходят и по малка и по голямя нужда! Това не трябва да се позволява. Спасете РИЛА!

24

Сайд ал-Кромид

преди 5 години

Сигурно не са от правилната религия и цвят на кожата аз от Сири дорде стигна до Германия колко жаби изядох и с огън и без огън. Аллах да накаже тез неверници аз убивах за да ям тез убиват за кеф и за мезе за пиячката на бира.

23

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа изяли две жаби

22

Селски туризъм

преди 5 години

Друго си е да се качиш с лифта, да си напалиш огин, за да изпечеш кебачетата от супера, да си изстудиш бирата в езерото и накрая да се изкендзаш преди да си тръгнеш обратно...

21

Анонимен

преди 5 години

До wАбе каква реклама, не виждаш ли че целта на зелените талибани е да унищожат туризма и да се възцари тяхното царство на дивотията и простотията.

20

Анонимен

преди 5 години

Жабата си я носят от Австралия, където са били на сафари за жаби тука в планината си носиш карначета за 1 лев от някой евтин магазин и кутийка с бира, горе оплюскват карначетата първо и бирата, а за наивните изядат една жаба и оцеляват цяла нощ в дивата пустош. Освен за отвличане и убийство на австралиската жаба да ги съдят и за алкохолизъм, измама и палене на огън и ядене на вредни ГМО карначета.

19

Анонимен

преди 5 години

До ПффИ като се играе хоро в някое от рилските езера какво ще стане зелен плиткоумнико? Това е абсолютен терор, абсолютна диктатура, оказва се огромни територии на България вече не са достъпни за българите, оказва се че те са изцяло под контрола на една секта, на една мафия.

18

да ве

преди 5 години

Беър Грилс много им пречи, а иначе не е проблем за управата на парка и "еколозите" *** да ходят на пикник да муат кебапчета и пласки с бира на езерата и да оставят след себе си купчини мазни вестници и всякакви ***, нито пък им пречат камионите, с които се извозва незаконно изсечената дървесина от българските гори и след тях всичко става леш.Без значение какъв е филма, това си е реклама, а лоша такава няма, че и безплатна .

17

Пфф

преди 5 години

Бай *** реве за жабата, а не се гледа, че е нагазил да играе хоро в Бъбрека...цялата работа ни е такава.....

16

Митко Банцера

преди 5 години

Хахаха, оцеляване на предела, хахахаха. Та ние в Рила през лятото си ходим без проблем и без да го броим за оцеляване. Тия хора, за които се правят такива филми, сигурно ги е страх да излязат от домовете си без телефон и кола. Това е пълна шитня.Оцеляване - хахахахаахха

15

Су Лю

преди 5 години

На тоз *** всичките му филмчета са "Бира с Грил"

14

w

преди 5 години

*** еколози за няколко жаби. а рекламата за България я забравят.

13

Верно

преди 5 години

До ЛудкоТочно така-правилният въпрос е:"Кой прибра парите от цялата работа!?"Определено не е държавата,парка и прочее....