52

Хмм

преди 5 години

Вие луди ли сте???!!!?!?! В родопите тече такава незаконна сеч и така се строи безразборно, а вие сте се хванали с един от малкото, които са решили да вземат да помогнат на обикновенния човек ако изпадне в трудна ситуация в природата? Що те хванете всички села да видите от къде си взимат дървата? Колко от животните за ваксинирани? И ония.... братята дето вилнеят без да спрат.

51

До я гледай...

преди 5 години

''Излагат се . Това е реклама за България....."_____Да, ама трябваше, когато да представи върха като най-високия на Балканите да каже че, се намира в България. Каква реклама на България като не се споменава името България?

50

Анонемен Алкохолик

преди 5 години

Изорани хилядолетни дюни---50 хиляди глоба.Хвърлени токсични отпадъци----5 хиляди лева гаранция.Изядена жаба и запалени съчки------Безценно.Добре дошли в Тикволандия

49

Анонимен

преди 5 години

Гледах го - палиха огън, убиха жаба, подразбра се че, са яли повече от една май, плуваха голи по *** и играха нещо като еврейско хоро горе. Да се чудиш!

48

ЩЪРКЕЛ

преди 5 години

Абе, тая жаба да не е била роднина на някой от "сигнализаторите" или на някой от самото министерство? За един приятел питам, дето яде жаби...

47

я гледай...

преди 5 години

Излагат се . Това е реклама за България. Егати жабата. 10 000лв.В друг филм сниман също у нас и показан па Дискавъри убиха и изядоха сърна.

46

Дани

преди 5 години

За рекламата която ни е направил цената от една жаба ми се вижда много добра оферта.Хайде стига бе ... колко мръстоия сме оставили в планината та Беър Грилс ни е проблема.Няма ли друго на какво да се обърне внимание? Ако пустата жаба-принц ни е проблема ...

45

Анонимен

преди 5 години

До ГашоА ти знаеш ли,че горските,които се опитват да защитят природата са заплашвани и пребивани от бой?И се страхуват,някои са напуснали работа,защото заплатите им са малки,а риска е голям,един мъж дори бе убит,останалите стоят от чист патриотизъм,а не за пари.

44

Анонимен

преди 5 години

Хапнаха си жабешки бутчета,голяма работа,да им е вкусно!Като деца ловихме раци и риба в немалка река,която сега е пресъхнала,никой не ни е преследвал и глобявал

43

Анонимен

преди 5 години

тоест .. трябвало е да бутне повече на когото трябва...

42

Анонимен

преди 5 години

Нено Димов-vs-Беър Грилс--- знам кой кого ще изяде като жаба....

41

Анонимен

преди 5 години

Човека може да си е донесъл жабите от Англия ,а кадрите с огъня да са монтаж---тези нашите вместо да му благодарят заради известността която ни носи ,тръгнали да се правят на по-католици от папата ,което си ни е типична черта--да бяха изяли поне един лопатар --да има за какво да пишете...

40

Срамота .

преди 5 години

Как така изведнАж се намериха такива усърдни пазители на Българското природно богатство ? До сега къде се криеха , когато разни богаташки синчета изравят поляните с АТВ-тата си , когато секат дървета където им падне и разни дебелог*ъзи властимащи ловуват забранени видове ..... В коя миша дупка се криеха тия природолюбители ? А сега една жаба и две запалени клонки ще служат за отчитане на дейност и оправдание за печалното състояние на природните ни резервати . Гнусни сте . Като голи охлюви .

39

Инженер

преди 5 години

Това предаване е страхотна реклама за България и нашата прекрасна природа. Всяка жаба би трябвало с радост да се жертва за Родината. За нея е било чест, че точно тя e била избрана от всички жаби за тази благородна кауза. R.I.P.

38

аз

преди 5 години

ААХАХАХАХ това предаване е пълна пародия!!!!!!!!!!!!

37

Гашо

преди 5 години

Тея хептен за калинки ни взеха. Разни дебеловрати хора изсякоха горите и изтровиха реките, тоя хубавец тръгнал Дискавъри и Беър Грилс да проверява, където правят реклама на Бг...за една жаба. Ама вие сериозно ли, да се закрива това министерство, смешници

36

Анонимен

преди 5 години

Ако сме читава държава, всяко нарушение трябва да има последствия. Не коментирам дори кощунствата и престъпленията, които се правят срещу нашата природа на местно ниво. Истината е че ВСИЧКИ трябва да пазят, без значение каква е ситуацията. България не е продукт, че да й се прави реклама. Освен това една запазена природа и чисти езера и гори са много по-добра реклама от Беър Грилс. Просто не обичам да се *** кафяви точки, без значение на кого. Още по-малко на някого, дето не му пука за нас.

35

Един

преди 5 години

Хората правят реклама на България, туя ги глобяват за една жаба. А на щъркелите колко акта написахте?

34

Анонимен

преди 5 години

Мръсните западняци, не им стигна,че изнесоха природните богатства на България, ами сега и на най-свидното посегнаха!!! Изядоха ни и жабите!!

33

Анонимен

преди 5 години

"Братята" роми унищожават цели гори и екосистеми с незаконната си дейност и умишлени палежи, но на тях им е позволено и няма проблем! Беър Грилс изял една жаба и стана проблем!