20

Анонимен

преди 5 години

бхк и евророма веднага да се задействат.

19

Митю Славейчето

преди 5 години

Разбира се че ще постои малко и в български затвор . Нашите ченгета трябва да разберат какво е изпял на комшиите докато им е гостувал . А щом са се отнасяли добре с него там значи много услужливо им е изчуруликал всичко което са искали да знаят .

18

Анонимен

преди 5 години

Бая отслабнал ми се вижда след турския зандан,но тук ще го възстановят.

17

Анонимен

преди 5 години

В турския затвор е имал достъп само до адвоката си и никакви контакти с близки,а тук изобщо не е така!

16

Анонимен

преди 5 години

А ще има ли интернет и петзвезден обяд за Очичките!Че такива са свикнали на благинки!Ей на Баневи само изискано меню поръчват отвън,козметика,прически си правят ,така де,снабдявани са ,контакти им инсталираха да си включват уж сушоарите,а то и зарядни на телефоните!

15

Цъцъцъцъъъ

преди 5 години

Все болни и недъгави момчета се захващат с този "бизнес"!

14

ич не им дреме

преди 5 години

Хубаво ! Бандата му къде е ? Награбените пари къде са---то ако цял град и околностите всеки месец ти се отчитат все нещо някъде трябва да заделяш ,ако имаш милиард някъде с този милиард не банда ами нова армия ще организираш --парите са ключа за бараката .И цялата банда с роднините да вкараш в затвора отвън ятаци като им подържат семействата и тях в затвора проблем няма--излизат и продължават, а няма да ги естрах защото подръжката и семейството ти е гарантирано защитено.

13

Зъркел

преди 5 години

Ааа, как тъй го гледали лошо?!!! Ше ми изтекат очите от мъка! Искал да отиде на преглед! Ами то толкова хора са искали да живеят нормално докато е вилнял, ама нямаааа...!

12

Гашо

преди 5 години

Е как тъй ве. Нали кат го бяха гръмнали в ташаците цялата държава се впрегна да го спасява, то не бяха специални конвои, пазачи в болницата, лекари от чужбина, все едно гръмнаха някой монарх

11

соццоц

преди 5 години

БСП напусна парламента за да посрещне и обгрижва бъдещия кандидат президент. Обучени от партията ДС Златната барета Алексеевата барета Митъо зъркела Карнобатската президентша са визията БГ.

10

Електротехник

преди 5 години

Всеки от тези са бушони. Кой 2 ампера, друг 6, някой си 16, но малко доживяват старини.

9

АНТИ

преди 5 години

Няколко милиона мишлета,гледат Ал Капоне от морето,ядосан почне ли да действа Очето,ще стане Ад под небето.

8

Анонимен

преди 5 години

А поосле Османката Империя била еди си каква и глупости на Н-та степен за Левски , нека Митьо очите си разкаже истината на тоа сглобен Народ

7

Анонимен

преди 5 години

Никой тук не разбира реалната болка на Митьо.Години наред изнасулва жени и това му беше любимото забавление а сега му отнесоха едната то.пка пък и от другата не остана много и завинаги прибра самолета в хангара.Сега в пандела и любовник няма да може да си намери бъдете милостиви да съберем пари и да купим на Митьо операция да му инсталират нов таша.к че сега и за фен на истанбулската конвенция няма да го вземат.

6

Румен Грипена

преди 5 години

Беше избран с парите на наркотърговците ОчитЕ и БенчоОставка и съд !

5

От Слънчака

преди 5 години

Най-добре да го оставят съвсем без здравеопазване за да може да си умре в ареста.Само ние по морето си знаем най-добре какво представлява Митьо !!!

4

Анонимен

преди 5 години

Какво безочие?

3

BESIPETUU i OCHETUUU

преди 5 години

BESIPETO - BENCHO - i - OCHETO

2

Анонимен

преди 5 години

Eeee...

1

Анонимен

преди 5 години

Аверчето на премиерчето е чист като помина сълза беНе го ли разбрахте