7

бай Х

преди 5 години

това за девата не е вярно

6

До СС

преди 5 години

Сигурно имаш личен опит с някой лъжец "Везни".Моите наблюдения са по-други. "Везните" са патологични егоисти, това е най-лошата им черта. Когато много държат на някого е възможно донякъде да отчитат и неговите интереси и потребности, но само донякъде. По отношение на всички останали действат така, като че ли си имат работа с неодушевени предмети, а не с хора.Затова съветвам всеки, който има роднини, приятели или колеги "Везни", да не допуска да се окаже зависим от тях дори и за дребни неща.

5

CC

преди 5 години

По-големи лъжци от Везните няма. Гледат те в очите и те лъжат, на всичко отгоре правейки се на приятели. Това са хора, на които не може да се разчита за нищо.

4

Абсолютно

преди 5 години

вярно и точно за Девите!

3

Анонимен

преди 5 години

За телеца изобщо не съм съгласен. Не че има значение :) Че всички хора лъжат, е ясно. Ако не за друго, то поне за дреболии. Примерно - как си? Добре съм... Но точно телците не са дори в десетката на лъжещите.

2

Анонимен

преди 5 години

Очакваше Скорпион да прочетеш но ние сме толкова велики лъжци че даже не са ни писали в статията. Най-якото е че Скорпиона не понася лъжците и е супер добър в хващането на лъжа по природа, но може да е лъжец в същото време което поставя простосмъртните в невероятното положение където те трябва да са до болка честни а той си дава свобода да лъже. Както обикновенно простосмъртието няма шанс срещу великия Скорпион. Също великия Скоприон е дал нещо на приятелката ви в миналото което вие не можете

1

Телецът еПо-двуличен

преди 5 години

от Девата. Ще те подхлъзне без да му мигне окото, само и само да не си причини и най-малкото неудобство, без да го е грижа, че за теб последиците могат да бъдат много тежки.Водолеят лъже за лична изгода. Винаги е преценил предварително какво точно иска да спечели с поредната си лъжа. Телецът лъже, за да не си причини дори и най-малкото напрежение или неудобство, а Водолеят цели да се облагодетелства по начини, които могат да се окачествят като умишлено заграбване на неща, които не му се полагат