Снимка: Pexels

 Като чуем думата "патологичен" обикновено я свързваме с едно нещо - лъжец. Но какво всъщност означава патологичен лъжец? Такъв, който лъже постоянно, по навик, който е убеден в своята правота, който е обсебен от лъжата, дори понякога да звучи нелогично, който има някаква страст към изричането на неверни неща. Има някои зодии, които ги бива в лъжите и постоянно си служат с тях. Толкова се убедителни, че трудно могат да бъдат разкрити. Ето и кои са те.

Дева
Те са безсърдечни, що се отнася до лъжите. За тях няма никакво значение, че лъжат. Да лъжат означава да оцеляват. Не изпитват вина. Постоянно заблуждават другите, мамят ги, за да получат изгода или съчувствие, дори не се трогват като лъжат приятели - това им е в природата. Умеят да лъжат, дори когато са лице в лице с вас.
 
Телец
Телците не лъжат нарочно и не искат да наранят или предадат някого. Почти винаги лъжат от страх. Когато се притесняват, че нещо може да се обърка, предпочитат да изрекат лъжа. Искат да избегнат споровете и конфликтите, дори когато самите те са виновни, в такива моменти също мамят. Правят го, за да се защитят.
 
Коя е другата зодия - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase