522

Анонимен

преди 5 години

Е че каква заплаха е това, просто човека им казва най-открито че ще има възмездие не само за тези които изпълняват заповеди а и за тези които ги издават.

521

Анонимен

преди 5 години

Драги Боби,Искам цената на Рушката газ която България плаща да падне до нивото на другитеА Таварищ Путин ме заплашва...

520

анонимен

преди 5 години

Путин също е казал че е с български корени. Може и те да си имат и продажници но.. Русия е 140 000 000 хора с преплетени и български корени от Волжка България- Християни. 15 000 000 Българи са се писали последното преброяване, всъщност са мн. повече! И в Украйна има милиони българи.

519

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Русофила има доверие на Путин....за разлика от обикновения руснак"Не ЕКСПЕРТЕ Доверието пада след като започнаха няколко зверски реформи начело с пенсионната възраст която не е променяна от 1938 година досега.

518

Боби

преди 5 години

0До Анонимен"Почни да въртиш друга плочатая вече я знаем....."Не ми вярваш? Добре направи си сам експеримент. Влезни в Яндекс защото чичко гугъл връща резултати само за БългарияИзтегли брошурата на Билла примерно - Москва(Скъп град) и за Софиясъпостави цените (без плодове и цитруси я там просто не вирея)

517

Анонимен

преди 5 години

Развален комфорт: Нов спад в доверието към Путин в РусияПрочети още на: https://dnes.bg/rusia/2019/02/22/razvalen-komfort-nov-spad-v-doverieto-kym-putin-v-rusiia.402834Русофила има доверие на Путин....за разлика от обикновения руснак

516

Анонимен

преди 5 години

Драги БобиПочни да въртиш друга плочатая вече я знаем.....

515

Ние Българите

преди 5 години

сме в ЕС и НАТОНе сме русофили

514

Боби

преди 5 години

До Чибурашка"Руския народ мизерства, а Путин се хвали какви ракети има. Защо хората, които обичат много Русия не ходят там да се заселят, а отиват в западна Европа"1. Бил ли си там за да знаеш че руснаците мизерстват?2. Путин не се хвали с ракети - Доказва на САЩ и сие че милиардите за оръжие изхарчени от САЩ са се превърнали в скъп СКРАП3. РФ раздава паспорти в такива количества че свят ще ти се завие - единия сценарий за решаване на донбасската криза е РФ да снабди всички Украинци с паспо

513

На

преди 5 години

всеки Росуфил по една ЗАЗ-ка .. и да хваща към КремълДругаря Путин обяви прием български Русуфили - щял да ви дава Медал за принос към руската пропагандаТръгвайте! Не се Бавете

512

НЛО

преди 5 години

Циркон за пет минути, а не знаят какво ще им дойде от космоса. Метеорита в Челябинск няма да ви го взривявам втори път.

511

до "русофилите

преди 5 години

Позна! Ами хубаво си е в Сибир - РЕСУРСИ до задавяне. Затова са зинали онези с евроатлантическите ценности отвъд океана, та се опитват да смачкат "россията" на всяка цена!

510

Анонимен

преди 5 години

БРАВО НА ПУТИН. ТАКА И ТРЯБВА.

509

до Нико

преди 5 години

Приятел , ако всички се хванем за мотиките България ще бъде рай.При това заплащане обаче мераклии няма.

508

Анонимен

преди 5 години

А ти що се топлиш на руска газ и караш на руски бензин?

507

ТЕЛК

преди 5 години

- Докторе, ще оздравея ли?- За съжаление медицината е безсилна. Вие сте русофил.

506

истината

преди 5 години

Отношенията САЩ- Русия загрубяват , което за никого не е от полза.Това , че руснаците са със свръхвъоръжаване е факт , с който съмнителния в реакциите си Тръмп трябва да се съобразява.Ако се заложи на инат , ще загубим и тези , които стоим по- встрани от пожара.

505

русофилите вън

преди 5 години

Русофилите хвалят россията ама не щат в Сибир. Що бе, нали уж беше много хубаво там?

504

РУСУФИЛА

преди 5 години

ОСТАВИ ДЯКОНА ЛЕВСКИ, И АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ НА ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИНПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ РОСОФИЛА РЕВА :'РУСИЯ, ИСКАМ РУСИЯ, КВИИКРУСУФИЛ=НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

503

Нико

преди 5 години

Работа за вас няма ли бре калпазани ? Ден и нощ висите като прани *** на сайта я хващайте мотитиките и на нивата