602

Анонимен

преди 5 години

Путин само ще натисне едно копче и този самолет на краварите ще бъде поразен от една подземнокосмическа ракета.

601

тя

преди 5 години

Така трябва за янките - дебело дръвце!

600

Анонимен

преди 5 години

Като свършат парите, започват заплахите..... Смешен си , Потьо!

599

БЪЛГАРИН

преди 5 години

КАКВО МУ ОСТАВА НА ЕДИН ИМПЕРАТОР - ДА ПОВЕДЕ ВОЙНИТЕ И ЗА СТРЕСНЕ ВРАГА !колко наивен остава светът по тази земя ! и от какво пък се плаши ? и нали 2-3 милиарда рано или късно ще си отидат...

598

Факт

преди 5 години

Вече са приготвили двойно "легло" в мавзолея на Ленин - до мършата на Ленин ще положат мършата на Путин , като двмцата ще бъдат крепко прегърнати за слава на Русия.

597

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че всички се борим за власт от най микро ниво до макро ниво на цели милиардни общности. За какво са ни такива ракети???? За какво ни е да се караме?? За какво ни е да воюваме.....? Просто трябва да се оставим да функционираме по нормален начин. Конкуренцията е в основата на провала и еволюцията. Докато се конкурираме жестоко повишаваме качеството но и унищожаваме взаимоотношенията. Ще ни се наложи да се научим да правим състезание но всички да си разпределяме наградата но кога ли ?!

596

AcOrP

преди 5 години

Куче дето лае не хапе. На акъл се е тавариш Путин и плаши гаргите са. То и един друг гениален диктатор се прави на мъж,че ще натиска копчето, ама какво стана накрая клекна и почна да търси стопляне на отношенията...

595

ЛЯВ

преди 5 години

"Заплаши" ... колко да заплаши? колкото заплашва предупредителната табелка на електричеки стълб "не се качвай, опасно за щивота"

594

Берлин

преди 5 години

Истинският Путин е в барокамера. Това го е казал двойник, който е даже по-лош от истинския. А в една друга барокамера пазят тройник. Той е най-лошият от всичките.

593

Един Русодил

преди 5 години

Слава на Русия и Владимир Путин скоро ще анексира България готови ли сте за Белене предатели ще си носи отговорност

592

Димитър Благоев

преди 5 години

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите

591

1

преди 5 години

и тук е пълно с *** русофили, бедни и гладни, но дрънкат с оръжия

590

Крум Страшни

преди 5 години

До АнонименИ е забранена рекламата на джендъроподобието

589

до 628

преди 5 години

Анонимните същества са обслужващ персонал.

588

Да

преди 5 години

Тия Фащ и нато отдавна требеше да ги издуха Русия ,когато удариха КУРСК и загина екипажа скриха се като наакани.

587

Хххх

преди 5 години

Всеки средноителигентен човек знае че ФАЩ трябва да изчистят огромния външен дълг....а за това трябва трета световна война....а за една война трябва враг...е честито вече си го имат....само че този път ЦРУ подцени врага....а бяха заложи на *** който си е слаба карта....Украйна с нейния Потрошенко не свърши рабоата....трябва друг да се търси да дестабилизира Русия....странно защо не влязът в директен конфликт с Русия!!!

586

Mimi

преди 5 години

Звездичката не е с 8 лъча, а с 6. Това, обаче, не променя основният извод, кой ще загроби света!

585

Анонимен

преди 5 години

До ХЗа руските комплекси за малоценно не знам, но за руските ракетни комплекси цял свят знае.

584

Анонимен

преди 5 години

Путин казва, че ще насочат ракети към местата, където се вземат решения за атака срещу Русия. Истерията в САЩ е косвено признание, че там е мястото, където се вземат решения. Иначе защо ще се чувстват визирани в изказването на Путин именно те. Гузен негонен бяга.

583

до 621

преди 5 години

Така е, САЩ ще се разпаднат. И то не от атака отвън, а от имплозия отвътре.