66

Анонимен

преди 5 години

Българина е роб на стериотипите и мисля, че комунизма е виновен за това понеже тогава не е трябвало хората да се отличават с нещо от другите и хората не е можело да имат дълга рок коса.

65

Анонимен

преди 5 години

Аз като родител бих искала, ако детето ми реши, че е различно някой ден, това да бъде прието от обществото.А ТАКА; АМА ЗА ДА РЕШИ , ТРЯБВА ДА НЕ ГО ОБРЕМЕНЯВАШ ПРЕДВАРИТЕЛНО,ЗА ДА НЯМА ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ГРАНИЦИ ПРЕДИЗВИКВАЩИ КОМПЛЕКСИ И ВИНА!

64

Дед Хасан

преди 5 години

Това са психопати и извратеняци. Много ми е интересно как детето ще се обърне към родителите си вместо "майко" или "татко" трябва да казва "родител 1-2".

63

Анонимен

преди 5 години

събужда една особена чувствителност у българина, че третият пол влиза в училищеНЕ Е "ЧУВСТВИТЕЛНОСТ" , ДЪЛГОГОДИШНА ЦЪРКОВНА ПРОПАГАНДА ЕПОП МЕН НЯМА ДА МЕ УЧИ

62

Анонимен

преди 5 години

Долу ръцете от децата,нещастни евролизачи!

61

Анонимен

преди 5 години

Момче ли си, момиче ли, или друго? Анкета на ЕК пита ученици30 - 40 ГОДИШНИ ИЗБИРАТ СМЯНА НА ПОЛА С ОПЕРАЦИИ...........КАКВО ВИ Е НАУЧНОТО ОБЯСНЕНИЕ

60

Анонимен

преди 5 години

До дедо ВиНе са казали на децата да сменят пола или нещо подобно. Направили са анкета.

59

Анонимен

преди 5 години

Според психологът Ина Антонова пък полът е една от най-сложните характеристики на човека и не било редно да се ограничава по какъвто и да било начин.ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ОЩЕ БЕ - ЦЯЛАТА НАУКА НА ПЛАНЕТАТА ВИ ГО КАЗВА; КРАЙ НА РЕЛИГИОЗНИЯ ДОГМАТИЗЪМ И ФАНАТИЗЪМ;КОЙ НЕ МУ АРЕСВА - ПРИ ПУТИН

58

Анонимко

преди 5 години

Аз съм извънземно !

57

Фандъкова

преди 5 години

Честити ви евроатлантически ценности!

56

дедо Ви

преди 5 години

Има много работа за прокуратурата в Министерство на образуванието! Не спазват Конституцията и отрасловите закони! Истанбулската конвенция не е одобрена да действа на територията на РБ, а тия бащепродавци пробутват нормите и в училищата!? Я в пандела!

55

бай Стамат

преди 5 години

за майтапа, калпазаните ще отговорят - друго.и после ще настане един рев като се обобщят резултатите.

54

Анонимен

преди 5 години

Възмутена съм от възпитанието на учениците. Когато изпратих сина ми с боди и чорапогащник на училище и в съблекалнята по физическо той на следващия ден каза, че на училище няма да ги носи тези дрехи. Предполагам, че другите момчета са го спукали от подигравки. Моделите на бодито и чорапогащника бяха класически.

53

чичо Гошо

преди 5 години

Малкия Иванчо отговорил така-И аз не знам какъв съм,но нека ЕК да дойде да ми хване оная работа и да ми каже какъв съм.

52

Анонимен

преди 5 години

Вие представяте ли си Цвъ да си признае,че си харесва Тонито Тодоров хахах

51

Другото иде

преди 5 години

В МОН много отдавна са само луди лели на валеряни, мозъчна дейност нямат. Същото важи и за директорките. От 200 училища, 200! на никоя заблеяна офца не и е направило впечатление, че този въпрос не е нормален в тази анкета. Нищо против гейовете нямам. Но всеки когато порасне може да реши какъв е и да живее както си иска. Да се задава такъв въпрос на тинейджъри е малоумно

50

Стивън Кинг

преди 5 години

Т О

49

Анонимен

преди 5 години

И аз предполагам, че децата масово ще се избъзикат и ще посочат "друго"!Защото са български деца, за щастие!

48

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости са това. Моят е на 16г. и си залагам главата, като си го знам какъв ми е татин шеббек, ще напише всичко друго, но не и момче. И той, и неговите аверчета ще се забавляват безкрайно, дращейки (и рисувайки) простотии.

47

Татко

преди 5 години

В случая трябва да се подаде сигнал до Комисията за защита на лични данни, тъй като никоя институция няма право да изисква информация особено на деца за сексуалната им ориентация, това е грубо погазване на влязлата през миналата година директива. Половата/сексуална ориентация е изключително чувствителна информация. Освен това според мен родителите трябва да осъдят държавата и МОН за неспазване на българското законодателство, защото в България трети пол няма !