146

жалко

преди 5 години

Ин Антонов-що не се облечеш половината като мъж,а другата половина като жена-ще бъдеш пример за детето си-та на какво друго то щете определи-такива като вас да отиват при ненормалниците дето ги мислят тия нелепости-та не разбрахме как се казвате-Ин или Ина-не ви е срам, срам сте за родителите си-безобразие е да обърквате подрастващите-Бог е създал МЪЖ И ЖЕНА не друго.

145

Джедай

преди 5 години

Време е за малко разнообразие . На въпроса за половата идентичност не трябва да има само скучните - момче и момиче .... а ПАДАЩ СПИСЪК с поне 20 възможни отговора . Само тогава брюкселските зелки ще си седнат кротко на меките ду*пета .

144

Анонимен

преди 5 години

Аз винаги си мислех, че като питат, питат заради хермите...

143

честно

преди 5 години

А, аз ако бях дете да се избъзикам с анкетата,щях да допиша,че съм извънземно и ако класната продължава да ме дразни,смятам да й изям мозъка. Дали щяха да ме уредят с куп психолози да ми изследват ДНК-то??? Какви са тия анкети, бе хора? Има само два пола!! Какво се опиват да внушат на децата??

142

Анонимен

преди 5 години

Въпросната пкихоложка Антонова от текста излиза, че трябва да бъде натирена някъде в кравеферма, да види поне теленцата! До къде доживяхме!Референдум за излизане на България от тотално сбъркания, вреден и опасен за психиката и здравето на хората ЕС!Просвещение и хигиена! И "со малце кютек!"

141

Чети А,Б! То сляпото

преди 5 години

До Анонимен 144На теб нищо не ти е ясно. С тази главица не се и опитвай да разбереш нещо! Взимат и му сменят хромозомите! Брех, да му се не види! Като как го правят? Нещо като да си смениш СИМ-картата? Започни отначало! Просвети се! Научи що е това хромозома!

140

Анонимен

преди 5 години

продукт само на мъжките и женските хромозоми , се ражда , кръщават го Брус Дженар.Пораства Брус , на олимпиади ходи, медали взема, пари прави ....и решава да Стане Кендал Дженар ....сменят му хромозомите и сега от Х му станаха на YТА ДА ПИТАМ ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО :КОГА И ОТ КОЙ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ПОЛА....

139

Анонимен

преди 5 години

Ами тези как ги определят какви са които имат и мъжки и женски полови органи. От кой вид са. Има много такива с такива израстъци. На външен вид изглеждат женствени ама иначе са с мъжки орган. Ние има казаваме хемафродити ама жендарите може да ги преименуват.

138

към всички "мод

преди 5 години

Самоопределяйте се като каквото си искате, но вие сте продукт само на мъжките и женските хромозоми. Всичко останало е продукт на вашата абсолютна неосъзнатост... Ако не вярвате питаайте чичко ГУгъЛЛ :)?

137

Имам много ПАЦИЕНТИ,

преди 5 години

Които се определят именно от този трети вид., казва психоложката. Тя самата ги определя като болни хора

136

8

преди 5 години

Най-малкото в случая е всички замесени втази анкета начело с министъра да подадат оставка. Обратното ще означава, че управляващите плюят на конституцията и за тях тя не означава нищо. И след като конституцията явно не важи, това означава, че властта избрана съобразно нея е нелигитимна, какот и всички нейни актове, заповеди, закони.

135

Анонимен

преди 5 години

Недей преднамерено да объркваш понятията. През цялата човешка история е имало такива същества и никой никога не е успял да им попречи да надушват себеподобните си и да си бъркат по дyпките.АЗ СМЯТАМ ЧЕ ТИ ГО ПРАВИШ

134

вЕтъра на ПОДмяната

преди 5 години

Иван е много талантлив композитор и певец защото е г./ей а не защото е учил и упражнявал с години .Иванка е силна лекоатлетка защото е лез/бийка а не защото е полага усилия и труд Програмата се нарича "SELFIE" Селф доколкото знам английски означава "себе си " а селфи си е снимка на самия теб .Самата програма пропагандира нарцисизма и егоизма на база сексуална и полова самоличност ! Министерството на образованието вместо да се бори със създаването на колективни психопати ,то го поощрява с такива течения .

133

Тема за

преди 5 години

РАЗМИСЪЛ:Харесвате ли Фреди МеркюриДобре пее човека НАЛИ

132

Тема за

преди 5 години

размисъл:АЛЪН ТЮРИНГ Е МАМТЕМАТИК, КРИПТОГРАФ. ТОЙ РАЗБИВА КОДА НА ЕНИГМАИ с това съкращава ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА С ПОНЕ 2-ГОДИНИ.Спасените от него потенциални жертви са над 1 000 000 човека.Алън Тюринг е ХОМОСЕКСУАЛИСТ....

131

Анонимен

преди 5 години

Ето затова никога няма да се примиря с Европа в България, предците ми са изгонили Османската империя от България, прадядо ми е изгонил войските на Третия райх и е посрещал братушките през 1944 г,......ТОВА И АЗ МОГА ДО КАЖА , ЧЕ И ОТГОРЕ ОЩЕ ТОЛКОВА ИМАИСКАМ В ЕВРОПА И НЕ-ХЕТЕРО-СЕКСУАЛНИТЕ С НИЩО НЕ МИ ПРЕЧАТ

130

АЗ

преди 5 години

искам да се разреши многоженствотоИскам и харем...

129

Анонимен

преди 5 години

133-ти НЕ СЕ СЕЩАМ;Може ли да се напрегнеш повече и да формулираш ЧЛЕНОразделна мисъл ГОЛЯМА като моята

128

Анонимен

преди 5 години

Аз съм Шао Кан, император на Външния свят. Настоявам Земята да се преклони пред мен и да ми се подчинява, защото спечелих турнира Смъртоносна битка !АЗ ПЪК СЪМ МИСТЪР БИЗОН ОТ СТРИИТ ФАИТЪРА - ИМПЕРАТОРА СЪМ АЗ НЕ ТИ

127

Анонимен

преди 5 години

Тука при нас в Карлуково има една жена, която се самоопределя като кралицата на Англия. Не мога да разбера защо я дискриминират така като я държат заключена тук, а не си я изпратят в Бъкингамския дворец.ПОСТРОЙТЕ ДВОРЕЦ В КАРЛУКОВО, КРЪСТЕТЕ ГО "БЪКИНГАМ 2" И Я ЗАКЛЮЧЕТЕ ТАМ.ЩЕ РЕКЛАМИРАТЕ НОВА ТУРИСТИЧЕСКА АТРАКЦИЯ И ЩЕ ПРОДАВАТЕ БИЛЕТИМОЖЕ И ТАНЦИ НА ПИЛОН ДА ИМА