5

Кръгово

преди 5 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИАми ако на кръговото липсват знаците и ти си му дясностоящ значи предимството е твое. При това положение е възможно "байо" да е прав.

4

Анонимен

преди 5 години

В дълбоката провинция няма автосервизи, 99% са разни пияници които цял ден жулят бира в някой гараж и изчукват катастрофирали 20-годишни корита или лепят спукани гуми.

3

Гост

преди 5 години

Стига стоя данък, коментиран от 1, данъка го вдигнаха с 6 - 7 лв. за стари таралясници.Проблема е , че се внасят коли на които им се свалят километрите понякога с 200 - 300 хиляди. Това е престъпление и това убива, а не малките гаражни сервизчета, където /не навсякъде/ работят читави хора и си изкарват хляба. Ако си купиш части от най - евтините трябва да се сърдиш на себе си , а не на майстора особено ако те е предупредил, че това е некачествено. Ама ние сме по тънките ремонти!

2

Анонимен

преди 5 години

Представете си играта каква е изпитващ проверява друг изпитващ това какво е пълен смях дори за тоя които нее в системата знае как стоят нещата че и двамата са в играта къде с клиенти къде с пари а може и с акъл просто сами се сетете

1

Анонимен

преди 5 години

Няма проблем вдигнете пак данъка и засъраховката и хората ще ходят не в сервизи от сивия сектор ами в такива от бенбяния