10

Анонимен

преди 5 години

Това сигурно е от серията драматични разкази на Фейк медията BBC за да оправдае некадърното и гейподобно безсилие на Английските тайни служби да открият и изритат от страната радикализираните клетки на Ислямска държава вербуващи млади религиозни глу*паци във вече не толкова Великата Британия .

9

Тео

преди 5 години

Правилният въпрос е защо сега ни съобщават тези напудрени истории? А истински важните неща са кой плаща на тези, които вербуват хора, податливи на манипулация? Кой е платил, за да се бият тези на фронта? Те са ясни - толкова им е пипето - за кило сирене и домати и вярата в Аллах биха отишли навсякъде? Но кой осигурява финансирането, изхранването, транспорта??? Моето мнение е - запада! Използваха Сирия като дренаж за гнойни образувания, и накрая - режи! А народа там - кучета го яли!

8

Анонимен

преди 5 години

Горкото дете! Някакъв скрит герой явно е бил. За този трябва един саппун - дали свински или нитриран полиол е без значение. Но последния трябва да има и шнур с детонатор, или мобилно предизвикване на искра, за да го пречисти от греховете му.

7

ГОСТ

преди 5 години

Да не се очаква да приемем няколко хиляди джихадисти? Нещо много на често почнаха да се появяват статии за "трагичната" съдба на кандидат терористи отишли да убиват в името на Алах. Искали страните им да ги приберат обратно, ама нещо не ги щат. И сега май им се търси подслон в трети страни. Примерно като нашата.

6

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Тежка съдба очаква наследниците на русофилите да се подлъжат от Путинизма който им обещава благини в Рая-едрогърди рускини ако се бият с врага си в Украйна.....условиято е да се обръснат нула номер и да почнат да бият теманета пред бронзовата статуя на Путин и да се уповават на Него

5

Додо

преди 5 години

Taзи вербална повърня прилича на джихадистки индикринационен памфлет! Надявам се по-малко хора да са я прочели! Аз се прекарах, къде от нездрав интерес, къде от чиста глупост!

4

Бай Иван

преди 5 години

Малкото джендърче си е получило заслуженото,дано милиони още тарамбуки го последват ;) !!!

3

Анонимен

преди 5 години

Никой, ама никой не се вълнува от "човешката" /ако я има/ страна на терористите. Ходил в Сирия, клал, гърмял, ама бил добро дете. Айде аман, сега нали е при девиците.

2

Анонимен

преди 5 години

А защо децата от Бирмингам воюват за терористите и в Солсбъри умират руски агенти рзследващи англосакснскта терористична проказa.

1

Анонимен

преди 5 години

Тия ги разправяйте на баба ми. Всички терористи досега бяха най-обикновени арабчета, никакви фанатици и фундаменталисти. Даже имаше една която взимала наркотици и имала много връзки с мъже.