30

4040

преди 5 години

Приемам всички религии които носят мир и разбирателство на хората, но не приемам, че с цената на 72 девственици, които уж щели да те чакат трябва да убиваш по най-гнусния начин невинни души които са неверници спрямо теб и промиваш други мозъци.Плюя на такива наивници и болни мозъци дано горят при 72 дявола в пъкъла.

29

Краен

преди 5 години

Няма такова нещо като толерантен или човешки ислям!ВСЕКИ които трърди обратното е ЛЪЖЕЦ!Ислямът НЕ ПРИЗНАВА и НЕ ТОЛЕРИРА нищо друго освен ислям!Това че някой "версии" на исляма уж зачитат и други религии или атеисите или че уж приемат жените за нещо повече от разплодни крави е заблуда и лъжа!Няма такова нещо като умерен ислям!"Умерени" са САМО докато не получат власт!За това никаква толерантност към исляма и пълна забрана!

28

СС

преди 5 години

Пуснах сълза за Рашид и семейството му - истински горди мюсюлмански британци! :) :)Друг е въпросът защо не забранят и затворят джамиите в UK?!

27

До анонимен 36

преди 5 години

До Анонимен 36Никой не ги потиска, защото никой не им промива мозъците *** !! Религия държаща в подчинение жените и децата - отврат. Мизерия и диктатура се нарича ИСЛЯМ.

26

Религия на лъжата

преди 5 години

Ау колко тъжно . НаправУ *** разплака ........НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ЗА МЮСУЛМАНИ ИЗДАЛИ НА ПОЛИЦИЯТА РЕДИКАЛИЗИРАНИ ИМАМИ ИЛИ ДРУГИ ОТ ТЯХНАТА ВЯРА ?НЯМА И ДА ЧУЕТЕ .

25

Хм

преди 5 години

Ако мюсюлманите си живееха САМО в мюсулмански държави,а християните-в християнски(цяла Европа),нямаше да има никакви проблеми.Обаче на някой му хрумна,че трябва хубаво да се омешат,за да може ТОЙ да командва света и...стана белята!

24

Анонимен

преди 5 години

отчаянието, до което са ги докарали феминистките...Ти добре ли си, бе човек? И в чужбина се *** от 13-годишни и правят първи аборт на 14. Между другото, феминистките съвсем не са против масовото ***, стига момичето да иска или уж да иска. Казва се нов феминизъм, старият беше до 80-те. Новите феминистки също масово подкрепят проституцията като уж свободен трудов избор на сексуалните работнички. Сериозно говоря.

23

Ха-ха

преди 5 години

"Рашид е роден в напълно нормално семейство"Айде с лъжите още от началото....Когато бял човек(майка му) приеме исляма-няма как да е нормален!

22

Анонимен

преди 5 години

"Защо християнските младежи не се радикализират в "търсене на пътя" си? Защо постоянно намираме оправдания за убийците?"Много просто, ама то акъл се иска - защото никой в момента не ги подтиска.А реално така се получава, че християнският свят масово се бори за надмощие над ислямския (и над всеки друг) и християните създават постоянни конфликти и сплетни в чужди за тях места. Само и само за да експлоатират някакви други хора и ресурсите на техните държави. Несправедливо постъпват, затова.

21

Един

преди 5 години

"Родителите са си свършили работата" - на кое отгоре е това твърдение? Родителите може да са си мислели, че са си свършили работата, ама определено не са.

20

Анонимен

преди 5 години

Защо християнските младежи не се радикализират в "търсене на пътя" си? Защо постоянно намираме оправдания за убийците?

19

Анонимен

преди 5 години

До До гошуС такива само така.

18

Киро Кардана

преди 5 години

- Къде съм?- В рая, Рашид в рая.- Слава на Аллах. А това за девствениците истина ли е,къде са?- Да ,Рашид истина е.- Слава на Аллах. А защо съм в женски дрехи и имам гърди и не виждам девственици наоколо...?!- Еми,разбираш ли Рашид, девствениците не стигат и.......ще ти хареса..само първия път боли!

17

Анонимен

преди 5 години

Неумните феминистки смазаха много млади момчета. Някои от смазаните с мюсюлманска вяра се опитаха да избягат от феминизма в ИДИЛ, което си е откровена глупост, но говори за отчаянието, до което са ги докарали феминистките. Сега тези момчета ще плащат за феминистките престъпления срещу човечеството... Не е справедливо! Каквото за тях, такова и за ФЕМИНИСТКИТЕ!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Объркан младеж, големи обещания, бягство, смърт. Край. Защо изобщо има статия за *** ислямистко *** и долните прокиши, които са го възпитали? Никой не се интересува от тези глупости, освен, евентуално, хора, които изобщо не разбират български.

15

са

преди 5 години

пътувал съм на много места, по-гадни държави от мюсюлманските няма, без значение колко богати или бедни. Назадничева култура и тъпота строи от тези нации. Дори и дръпнатите ги ненавиждат.

14

Григор

преди 5 години

И кво сега трябва да го съжалявам и да цъкам с език ли? Възрасста никога не е оправдание. Нито социалната среда. Всичко е в главата. Търсил себе си подражавайки на други - типично за посредствения ум.

13

Ratio

преди 5 години

Сектите са изключително опасно, защото промиват мозъка на човек, докато го превърнат в зомби, готово да изпълнява механично всяка заповед. Те не убиват пряко, те са най-тихите, жестоки и кръвожадни убийци, които историята познава.Под секта имам предвид всяка група индивиди, на които някой хитрец е внушил, че са нещо изключително. Това внушение неминуемо води до радикализация, която се изразява в пасивна или активна (както е с този младеж) агресия към всички останали.

12

Патил

преди 5 години

Дано бъда разбран правилно- колкото по-отдаден на религията е един човек, толкова повече сргашният живот не означава нищо за него. Вярно, ако решиш да се отдадеш изцяло на Източноправославието, тогава не застрашаваш чужди животи, но по-горното си остава вярно- погребваш се жив в името на една делюзия. А какъв стрес е само това за най-близките ти! Ценете си времето, хора, то не е възвратимо понятие.

11

Майка му е виновна

преди 5 години

Какъв ислям ще успокои душата й в Северен Уелс?Това са глезотии на гламави млади момиченца, които се чудят как да се направят на интересни.След като майката е такава, значи в семейството е имало духовна среда, която да формира у момчето подобен характер и то е направило нещо подобно. Потърсило е реализация чрез повелите на религията, но е попаднало на проповедници на джихада.И майката, и синът са имали шанса да се родят в богата и уредена държава, а какво са направили? То бива глезотия, бива