17

Анонимен

преди 5 години

Защо ни занимавате с тези бандити и посредствени футболистчета, които петнят святото име на Апостола?!?! 6млн дългове към НАП и нищо... Ако аз не покрия задълженията си към НАП на време, някои дори авансово, искате ли да ви кажа какво ще се случи с мен и бизнесът ми? Един мърляч, който отдавна трябваше да гние в затвора се представя като спасителят на шайка некадърници, крадци и откровено глуповати хора, които свързват себе си с Левски. Отвратително и гнусно!

16

Анонимен

преди 5 години

И пак не е ясно КОЙ е собственика на гейрена, абе кажете КОЙ е, това че черепа е дал някакви пари вече прави ли го собственик?

15

Чоко

преди 5 години

И на Божков му разпоредиха да покрие някои задължения на Уефски. Сега предишния отбор в познатата стилистика започна да се нарича ПРОЕКТ. Радвайте се на поредни проект на ДС.

14

Анонимен

преди 5 години

Bg medii sa ortodoksalna mafia.

13

Анонимен

преди 5 години

Грозно заглавие , мръсно и подло- "дълговете на Левски"!!!Левски няма дългове, недоносчета!Физкултурниците имат дългове, защото са некадърни и мързеливи търтеи.

12

Анонимен

преди 5 години

ХАЙДЕ, ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ ЕЛИТА ТЕЗИ ПРОСЯЦИ. ТАКА Е ЧЕСТНО, ВСЕ ПАК ТОЗИ МАЧ СЕ ИГРА ВЕЧЕ ЕДИН ПЪТ С ДРУГИ ОТБОРИ, ЗАЩО С ЛЕВСКИ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ И ГИ ПАЗЯТ.

11

Пената от Мировяне

преди 5 години

Няма ,, Левски,, !!! Има ГМО ФК ,,Уеффски -Лаффчис,,1992 ! Това е....

10

Анонимен

преди 5 години

Виж в класирането ЦСКА съществува ли прасе.

9

Поздрави!

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува !!!

8

Анонимен

преди 5 години

Божков не прави нищо друго освен заявка за закупуване на следфалиралото Левски! 3 млн. са едно, 32 млн. съвсем друго. Но ще видим докаде ще я докара подземният бос!

7

3

преди 5 години

АлоУУУУУУ, Левски няма дългове.......дългове има онова отборче селско с името леФски. Уточнявайте ги тези работи, че звучи някак си гадничко.

6

шматки

преди 5 години

Я Левски имал дългове? Той не беше ли революционер, светиня , икона за България. Кво се оказа сега, че имал дългове. Дали не бил обесен заради дълговете си. Може би ако знаеха заптиетата, че някога някой ще му покрие дълговете, щяха да му дадат още парички.

5

Анонимен

преди 5 години

Левски с Божков, ще влезе в схемите на черното тото и не само в черното. Сега ще се започнат едни схеми едни залагания и накрая, тоя ще си хване шапката и ще ги зареже прасетата във В група някъде.

4

Мияч на чинии

преди 5 години

"Божков покри 3 млн. от дълговете на Левски" !!!!!!Футболни клубове с имената на Ботев и Левски - една на изключително перверзна, лукава и българофобска идея на продажните комунисти-русофили за унижение и осквернавяне на най-светлите и свидни национални герой на България и обезличаване на нейната История !народе ????

3

Готино

преди 5 години

Николета има повече акции в клуба дори и от Божков..

2

не става

преди 5 години

Ауууу колко е добър господин Божков като плати част от дълговете на Лески.Ама като беше собственик на ЦСКА, беше бандит, мутра, купил първенството и др.подобни квалификации :)

1

Анонимен

преди 5 години

Божинов си е платил за да играе за Левски 1914.