61

привет от Германия

преди 5 години

100 % съм сигурен ,че българите по онова време са били същите по манталитет като сегашните българи ,не са обичали толарантните хора като Левски и затова никой не си е направил труд Левски да бъде погребан въпреки ,че османските власти не са забранили неговото погребване ! Дори не са си направили труд да гръмнат една пушка и да се опитат да го спасят когато е конвоиран през "9 планини" до София за да бъде обесен !

60

Анонимен

преди 5 години

Селяните са готини хора, този е ***.

59

Анонимен

преди 5 години

А бе и герберастията ще се осъзнае, ама ще бъде късно - България няма да я има вече...

58

Анонимен

преди 5 години

Ако Левски е бил мacoн (за което се предполага), то той не бива да бъде почитан като национален герой!

57

Решетников

преди 5 години

Този червен *** оскверни с черногледството си и паметта на Левски.

56

Анонимен

преди 5 години

Радев си е просто един елементарен *** и ***. Този просто получава едни 10 000 лева, с един бог знае колко добавки и надбавки и вместо да бъде президент е просто една счупена грамофонна плоча, която едно си знае. Работата на Радев не е да бъде парламентарна опозиция и от тези празни приказки печели само и единствено пиар за още един мандат с 5-цифрена заплата. И предишния не беше никакъв президент, а кукла на конци и този не е никакъв президент, а просто мрънкало. Баш на този ден!

55

Изнервен

преди 5 години

До 49 анонимник. Глу.пак, ти си долен лъжец. Защото не сме 5 млн., а сме 7 тук и 2 млн. в чужбина, което значи пак 9. А има сега толкова българи в чужбина, защото след диктатурата на соца вече могат да пътуват свободно. Иначе нали знаеш вица колко щяха да са тогава ако можеха да си тръгнат от тази диктатура.

54

Анонимен

преди 5 години

Да назначиш гаджето си на две длъжности, за да взима две заплати означава че, този човек няма абсолютно никакъв морал да заема длъжността президент на България.

53

До 58

преди 5 години

Ахахахахахаха... И ако пак станем руска колония, да не мислиш, че пак ще те направят фелдфебел и ще се храниш от кръвта на народа?!

52

Анонимен

преди 5 години

Когато политиците започнат да ползват всеки възможен празник или паметен ден, за да си правят пиар, вече не заслужават никакво уважение.Смъртта на Левски - ПИАР3ти март - СУПЕР ПИАРСъединението - ПИАРНезависимостта - ПИАРДенят на народните будители - ПИАР.........Тези политици са смешници, всичките. Абсолютно ненормално е в подобни дни да продължават да играят ролята на озлобели ***, които не се ядат едни други само като спят. На този ден всички са Българи И ТОЛКОВА!

51

Анонимен

преди 5 години

Данчето фандъчева се беше наредила до Собственика на ГЕРБ в изумителната пресконференцията МУУУУУУУ !Данче , твоята инициатива за ,, ремонт на ремонта " се възприе от пропадналия парламент и ГЕРБ и се започна една циркаджииница ........

50

До 49

преди 5 години

Девет милиона станахме, като се нароиха тия дето сега искаме да ги изселваме. Такива българи ли искаш да живеят тук?!! А, че сега сме 5 милиона си е откровенна лъжа - в България в момента живеят 7, и поне още 3 другаде по света!

49

До 53

преди 5 години

Точно така, всеки стойностен българин го прави. Не така стоят нещата обаче с пapaзитите. Ти от кои си?

48

Анонимен

преди 5 години

Жигулито е желязна кола!Няма счупване!Не е като европгейските от пластмаси и тенекия за сирене!

47

Анонимен

преди 5 години

Брово, силни думи , казани на точното място !

46

привет от Германия

преди 5 години

какво става с чистата и святата Република, с братството без оглед на вяра и народност."В република, пише апостолът, всекиму ще се държи сметка за делата. Така ли е днес?.............................2 хубави изречения ,които нямат нищо общо с българският манталитет и преди и сега ! Левски вероятно е бил рядък вид българин ,рядко срещан българин ,демократ и толерантен към всеки нормален човек и вероятно заради тази своя толерантност Левски не е бил уважаван от българите по онова време

45

ДртПрч

преди 5 години

Жалко е такива червени 6оклyци да петнят паметта на Апостола. Пошло е да използват името му в гнусните си политически интриги в този ден на почит. Смирение, товарищи! И малко уважение към великия българин!

44

расате

преди 5 години

До Анонимен 41Пали жигулата и в Русия, родоотстъпник!

43

Анонимен

преди 5 години

Да назначиш гаджето си на две длъжности за да взима две заплати означава, че този човек няма абсолютно никакъв морал, да заема длъжността президент.

42

Патриот

преди 5 години

Българският народ е с Радев!