228

Н.Петров

преди 4 месеца

В България живеят само щастливи хора.....умните се изнесоха овреме ,взимайки пример от т.нар. властимеещи…..колкото до Апостола , той вероятно отдавна е решил даже да не се и обръща....а, принципно погледнато да се спекулира с Републиката говори за някакво неудобство по въпроса.

227

Анонимен

преди 4 месеца

баси и наглия комунист

226

Анонимен

преди 4 месеца

Левски щеше да се обърне в гроба,ако знаеше, че български президент работи за интересите на Русия и същият му чете надгробното слово.

225

Анонимен

преди 4 месеца

извратените гербаджийски тролове-твари, защитници и купени от престъпната шайка на Борисов, пак плъзнаха като стадо плъхове ,мъчейки се да излязат от капана собствената си омраза и затъпялост към най-достойния президент на България

224

Анонимен

преди 4 месеца

Най свят завет на Апостола е този за Чиста и Свята Република! Той бе изпълнен чак след 9 септември 1944 г. чрез народен референдум! Буржоазията след освобождението потъпка заветите на Левски, разни предатели като Хаджи Пенчович, Киряци и Стефчовци побързаха да стават депутати, министри, пристави, областни управители и народни изедници! Докараха князе и царе от чужбина, за да не би някой българен да заеме този престол и да ги изпревари в общия кариеризъм!

223

Анонимен

преди 4 месеца

Ами, вярно е! Политиците си слагат портрет на Левски зад гърба, защото са гузни да го гледат в очите и който влезе при тях да види, че са патриоти! Иначе щеше да го поставят над вратата срещу бюрото с телефона и папките!

222

TT

преди 4 месеца

Радев,ти май си пра внук на поп Кръстю ??

221

Скитник

преди 4 месеца

Апостола предаден от БЪЛГАРИН, и БЪЛГАРСКИЯТ президент предава България и българите?! Толкова може този народ!

220

RE отговор

преди 4 месеца

Интересно е защо като България винаги е била и е бедна нашите политици толкова много драпат за власт.
Бедните държави никой не би трябвало да иска да ги управлява ! - така е логично.
А то излиза че в най-бедните държави политиците не си знаят парите ! - а парите ги осигуряват хората които работят но мизерстват и явно не го осъзнават.

219

Анонимен

преди 4 месеца

Великолепно слово ! Това, с малко думи да кажеш толкова дълбоко смислени неща за величието на Левски и в същото време да покажеш на нещастният ни народ колко е безнадежно днешното му състояние, е във възможностите на един такъв човек, какъвто е ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.

218

Левски не е лизал

преди 4 месеца

Рушки жопи както жипилизеца Радефф !

217

Отговор

преди 4 месеца

До Анонимен 251 Не приятелю.На фасадата на НС трябва да пише: Надежда всяка оставете.България през цялото си съществуване е била бедна и такава ще си остане.Това е причината за масовото бягство.

216

Анонимен

преди 4 месеца

Използва думите на Апостола като свои съвсем безпардонно , но ако може Левски да се надигне и да вземе една сопа надали ще остане някой край паметника му.

215

Анонимен

преди 4 месеца

Това, което ме дразни в президентът е, че критикува само управляващите, нито дума за БСП, а БСП е точно, толкова виновна за състоянието на България, колкото и всички други политически партии в България. Ако иска да бъде справедлив критик нека да критикува всички политически партии не само управляващите ! Тогава и само тогава ще бъде президент на всички българи, иначе е само на тези гласували за него !

214

карачанаков

преди 4 месеца

Спрете се ве.Стига сте нападали президента.Какво искате от него.Той е смел,не го е страх
от височини-кара самолет.Той е атлет-прави коремното.Той е уважителен-уважава Решетников,паметлив е -всичко което му напише професора го запомня.Той е добър
християнин-изповядва семейните ценности.Не е злопаметен-нищо лошо не е казал за
руския поп.Той е любвиобилен-обича хората и Курнела.
Какво искате да хвали правителството ли,питате ли го дали му е лесно.

213

И Путин не го кани

преди 4 месеца

Високия губещ е Деси Радева. Какви мечти лелееше само. А с този президент и на екскурзия в чужбина не може да отиде.
Още три години и ще има генерална промяна.

212

Анонимен

преди 4 месеца

Надпис на входа на Исландският парламент !
"Когато управляващите не се грижат и съобразяват с народа негово свещено право и задължение е да се вдигне на бунт".
Когато същият надпис се появи на входа на НС можем да кажем че има демокрация и свобода.

211

хи-хи-хи

преди 4 месеца

Суджукарската пропагандна машина вече произвежда само отпадъци.Няма жив човек ,който да вярва на Боко и шайката алчни некадърници около него.

210

жалко

преди 4 месеца

Той не пожалил законно избраното правителство на България.
Затова историята няма да го пожали.

209

Анонимен

преди 4 месеца

ЧЕРВЕНА КОБИЛА- ЗЕЛЕН ЧОРАП СА ТРЪГНАЛИ ПО ГРАДОВЕ И ПАЛАНКИ- ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ВРАТИТЕ, СКРИВАЙТЕ КАШКАВАЛА И СИРЕНЕТО...ПАК ПОТЕГЛИХА.