148

Анонимен

преди 4 месеца

Левски е искал да избави майка България от подобни кремълски лизaчи като лицето Радев!

147

Баамаа

преди 4 месеца

Абе къде е боцунека , нещо в разход ми се види , само вършецкия ми се мерна?

146

Анонимен

преди 4 месеца

Избират ги наивници и изпуснати от психиатрията. Като мойта комшиика на която през 2 седмици и обличат усмирителната риза и я отвеждат да и лекуват мозъка. В апартамента и е пълно с плакати на най различни партии. Когато я питам за кои гласуваш тя ми казва ами за всички. Да не би да си мислите че нормалните хора гласуват за тези които 30 години унищожават народ и държава и провеждат съвсем умишлен геноцид под диктовката на външни фактори.

145

Яблани и груши

преди 4 месеца

Махнете тези политици. Дайте нещо интересно. Обърнах хастата на една часова днес. Някой има ли интерес да споделям?

144

Тцтц

преди 4 месеца

На оня много тъжно му ставало като разберял колко бил обикновен и прост бил президента , а представяте ли си колко тъжно му става като разбере колко обикновен и прост е минпреда...боже боже

143

патриот

преди 4 месеца

Левски е свят човек ,

не може този безбожник да говори за него.

Да не говорим ,че пред паметника на Апостола се кордисала и

др.Импексова- боркиня за чиста и свята република.

Срам и позор. Но комунистите срам и достойнство нямат.

Те работят за България само когато я крадат и продават.

142

Яблани и груши

преди 4 месеца

Абе, дайте нещо да се захапем. Дайте тон.

141

Жалко президентство

преди 4 месеца

Каква перспектива можем да имаме с най-некомпетентният досега български президент - фатмакът Радев и най-тежкият(в живо тегло) вицепрезидент (Илияна Йотова).

140

х

преди 4 месеца

руска подлога.

139

-

преди 4 месеца

Ей, тролерасти, хабите си думите с плюене по ПРЕЗИДЕНТА!
Класи е над вашите идоли! КЛАСИ!
Неможете да го понесете!
Като трън в за дни ка ви е!
И така и трябва да бъде!
ДАВАЙ РАДЕВ!
МАЧКАЙ ПРЕЗИДЕНТЕ!

138

Цитат на Калфин за Р

преди 4 месеца

"Вчера г-н Радев е обявил, че има по-широк хоризонт от хората, които сме били учили политика по думите му „зад пердетата на Народното събрание и в кулоарите". Искам да го видя този широк хоризонт на г-н Радев в дебат. Нека да се изправим един срещу друг по всички важни теми и да видим кой къде се е учил и какво е научил. Защото най-високият държавен пост не е място нито за упражнения, нито за прекарване на свободното време след пенсия"

137

ХА-ХА-ХА !

преди 4 месеца

За Президента като за мъртвите - или добро, или нищо. В случая нищо. Не му вярвам, защото знам какво направи, когато трябваше да назначава служебен премиер. Назначи тенис партньора на Бойко Борисов ... Продължението го знаем.
Сега много плюе по ГЕРБ, но реално той ги върна на власт с избора на Герджиков за служебен премиер.
Друго ми направи впечатление - Фандъкова четеше речта си и не можеше да каже две думи на кръст.
И това е човек, управляващ 2 милионен град с бюджет 2.5 милиарда години наред

136

?

преди 4 месеца

Посредствен пожарникар беше боко, но като премиер е връхта! Затри държавата за 10 г.

135

Анонимен

преди 4 месеца

Ще дойде денят в който ще ви паднат розовите очила и истината ще ви се види много сурова! Този човек говори истини, но на вас ви харесват ония които се лигавят в посолството на САЩ! Ще ви напомня че като станете малцинство в страната си, и живота стане непоносим, точно тези на които се кланяте сега, ще отидат да живеят с вашите пари в Монако, и бързо ще забравят евро ценностите с които ви баламосваха. БСП, ГЕРБ и всички други! Мечтайте си че сте европейци. Ако само знаехте колко много сте назад

134

Радев безличен

преди 4 месеца

Добър пилот бе Радев, но в ролята си на президент е безличен и говори само с клишета. Употребява често неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям", "отпреде", "отзаде" и по този начин учи и дългата Деса да говори неправилно. Във външната политика е напълно незабележим, повече се говори за роклите на новата му жена, отколкото за това какво е казал. Пак не случихме с президент. Жалко, жалко за България...

133

дедо цар

преди 4 месеца

Прочетете - проф.Николай Генчев, проф. Иван Стоянов,

а не разни послушковци.

132

Възмутен

преди 4 месеца

Заради "достойните" български политици, "достойно" НСО и МВР затвориха достъпа на граждани до паметника в 15.00ч. В колко започна казионното мероприятие?! Не бях там, но най вероятно към 19.00. Колко "малко" часове за да се обезопасят. След това кой каквото казал, всичко е театро.

131

Burzum

преди 4 месеца

Без гражданска война няма да стане....герберастите са днешните турци....

130

DO 162

преди 4 месеца

Брат , ти изби Рибата - САЩ не са дали един долар на България - Напротив - за последните 30 години , САЩ откраднаха от Родината ни над 50 милиарда долара - справка Златото на България в Мините и Цената на Концесията .

129

Аз

преди 4 месеца

Давай Румене! Давай ГЕНЕРАЛЕ! Само ти остана единственната тадежда на този изтерзан ограбен от собствените му "синове" народ. Незная какъв наглец и безродник трябва да си з ада служиш на всички външни сили и да загърбиш воплите на собственния си народ! Незная как герберастите спят, за какво са им всичките кражби имоти и имущество, за какво бе герберасти? Ковчега ремарке няма мили мои! Историята ще ви обругае! Ще сте най продажното презряно крадливо управление заличило държавата! ЗАЩО ви е всичко