28

Анонимен

преди 5 години

Барон Мюнхаузен сам се хвана и се издигна. Имаме тоталитарни партии, които имат претенции да са демократични. В партиите е диктатура и тоталитаризъм.

27

Моника

преди 5 години

Свеждат си шансовете до минимум,при липса коалиция с една по разпознаваема формация като например ВМРО,то шансовете им са нищожни.

26

Анонимен

преди 5 години

Който не става за нищо, става за евро дупетат.

25

1

преди 5 години

До Анонимен-24,ще ходи по кварталите,обаче друг път,някой мароканец,може да му клъцне зелката.

24

Анонимен

преди 5 години

ще ходи или из черните квартали на брюксел да рита бабички да не му грозят пейзажа докато смуче кафета из европарламента ?

23

1 Април

преди 5 години

чета загавието, и се чудя....? ...това виц ли е? Гледам календара, до 1 ви Април остава повече от месец?

22

Анонимен

преди 5 години

е, те за това им е зора с ромите тези дни .За да могат да се набутат на голямото лапане в брюксел.

21

***

преди 5 години

Симеонов добре сплотява редиците на малцинствата, уж-болните и русофилите в единен фронт срещу общия враг. Ако спечели място ще е много оздравително явление, малковероятно е да успее но да видим!

20

Анонимен

преди 5 години

Ето аргумент, защо на господата от коалицията на ГЕРБ, не искат преференция.Има опасност, тези, които са си наумили да са първи в листата, да не бъдат избрани.Те го знаят.Смятат, че са ни затъпили повече от тях и не разбираме как всяка тяхна стъпка и отказ са преднамерени, а не "грешка" както бърбореше днес гологлавя главатар дончев, който май се изживява като бъдещ премиер?Нещо така ми се видя самочувствието му. Ще гръмне, надут!Не сме улави, вие сте грешката!

19

Анонимен

преди 5 години

"Кресливи майки на уж болни деца ... " всяко чудо за 3 дни ...

18

Пенсионер

преди 5 години

Давай Валерка. На предните избори ни излъга за 300 лв. Пенсия и те избрахме. Сега ако ни излъжеш че ще направиш пенсиите европейски-пак ще те изберем.

17

Анонимен

преди 5 години

Хвани единия, удари другия... В БГ няма опозиция, за съжаление. Аб-со-лют-но всич-ки са ммаскари. Викаш си тия не стават, аре да ги сменяме. И ? С кого ??? Това БСП, ДПС, ПФ, ОФ, мани-мани, шивана древногръцка трагедия!!

16

Анонимен

преди 5 години

Българския срам в Европа продължава.Пращаме им най голямата ***.Но...избирателя така решава.После да не реве, че няма пари за да си плати тока.

15

мира

преди 5 години

Балевски втори Бареков простотия до шия дано го ритнат глупавите гласуващи за ОП че да не се излагаме и в ЕС с такива умници- тарикати ама те ни знаят" елита" не е ново за тях нагледаха се на БОко и цвъки

14

Анонимен

преди 5 години

До !!!! Водач на листа? 8Същият! Който отне права на хора в неравностойно положение, блъскаше бабичките по границата, използваше обидни епитети против майките, същият ще ходи в Европарламента да представлява Бг.

13

Анонимен

преди 5 години

Хората протестираха срещу него. Не го искаха в Българския парламент, а НФСБ ще го пращат в Европарламента...

12

House M.D.

преди 5 години

Другарят Балевски е един достоен човек. А неговият баща, другарят Симеон Балевски, се е прочул с достойното си поведение след 9.9.1944 г., когато, бидейки едва 16-годишен, е имал развито чувство за справедливост и затова е измъквал народните врагове посред нощ от леглата им и ги е разстрелвал като кучета.

11

Мистър Уейн

преди 5 години

Нека коригирам заглавието "НФСБ загуби гласове за ЕП"

10

Анонимен

преди 5 години

Както казваше известния наш литературен герой МихалМишкоед , и там"ще си покаже мурафетите".Тук не се изтрая, може да има принос в бързата реформа на ЕС, освен това с точния си възглед кой е отровен от "новичок" и кой -не, ще има огромен принос във възтържествуването на евроатлантическите ценности "по всички земни кълбета".Вероятно ще има принос в изграждането на "стена" срещу всички руски енергийни потоци, по метода на голямото крадене, в което има опит от нашата телена ограда.Амин!

9

Реалист

преди 5 години

Има два варианта защо Симеонов да е водач на листата на псевдопатриотите от НФСБ.Първият вариант е, че си търси топло местенце, защото знае, че на следващите избори няма да влезе в парламента. Вторият вариант е, че отива като водач на листата, за да привлече повеч еизбиратели, както той си мисли, а после ще се откаже в полза на следващият. И при двата варианта е неморално, т.е. типично за НФСБ.