29

Реплика

преди 5 години

До Анонимен 2Той и един друг се обявяваше за изключителен, ама руснаците го натикаха там откъдето тръгна.

28

УМИРГАЩ ЛЕБЕД

преди 5 години

Във Венецуела има много ''АМЕРИКАНСКИ'' залежи от петрол /най-големите в света/, злато и диаманти. Ама това не че има някакво значение....

27

Анонимен

преди 5 години

10.20.2019 г.-------Някой знае ли каква е тази дата ?Десети двейсти месец две и деветнайста !!!

26

Анонимен

преди 5 години

В Москва имаше митинг против Путин на 10.20.2019 г., разбира се никъде не беше отразен. Само частни блогъри го отразиха. Протестиращите бяха срещу много от негативите на управлението, срещу ФСБ (КГБ), скандираха "Долу властта на чекистите" (ЧК-КГБ-ФСБ), всички в управлението са бивши КГБ-исти. Искаше се свобода за политическите затворници.

25

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчА каква работа иат краварите да пращат помощи във Венецуела краварите искат всички да им целуват краката срещу 5 *** консерви Русия и Китай пpащат по 900 тона храни и лекарства годишно към бедните държави и не се бият по гърдите. Русия и Китай само от пътя на коприната инвестираха 2 трилиона долара в Африка САЩ са скъсани торби и са фалирали. Във САЩ има 42 млн бедни и клошари.

24

SS

преди 5 години

Сега, ако са майстори, медийте във Венецуела трябва да "направят" бай Мадуро, че произнася същата реч, само че с разменени имена на САЩ и Венецуела. И това трябва да е повсеместно. Така ще направят чичката с оранжевия перчем за смех... за голем смех...И да му върнат камиончетата с "храни" дето бяха на границата с Колумбия - да си храни наемниците с тях!

23

ДртПрч

преди 5 години

До Анонимен 23В Африка е пълно с американски хуманитарни мисии в много африкански държави, със и без природни богатства. Повечето хуманитарни работници също са американци, а не са руснаци или китайци. Само че тамошните правителства не спират хуманитарните конвои на границата и не лишават нарочно гражданите си от храна и лекарства с мотива, че видиш ли, хуманитарната помощ била прелюдия към военна интервенция.

22

Анонимен

преди 5 години

Хайде, хайде.Военна интервенция и референдум пред дулата на калашниците в Крим може, а във Венецуела не може.Ай Сик-тир.

21

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчТочно преди да се самоубият в един бункер всички диктатори и фашисти гръмко произнасят речи и насъскват другите за война със кoмунистите.

20

Анонимен

преди 5 години

Ето че Китай и Руси също пращат помощи насам-Kата; ама те не се бият по косматите гърди ттDо бай *** в банята и да крещят КРААААВААААР КРАВААР, а си вършат работата мирно и тихо и хуманно.

19

ДртПрч

преди 5 години

Точно преди края си всички диктатори се пенят като Мъдуро и се дървят на американските президенти. Така беше и Саддам. Така беше и Кадафи.

18

Анонимен

преди 5 години

Дърважи обявяват президент на друга държава( нормално нали )Опозиционни протести - стотици хиляди без видео без снимки - медия( нормално нали )Бутаме на сила "демокрация" и се грижим за страната уж ( нормално нали )Защо не бутнат демокрация и в Африка? Там не им ли трябва хуманитарна помощ? Там не умират ли от глав всеки ден и тн? Чудно защо ли?Сигурно не е зареди природните богатства НИКОГАШ!Либия, Сирия и сега да видим дали на Венецуела ще можем набутаме "демокрация" ;д

17

Активист на БКП

преди 5 години

Венецуела-si,янки -no !!!

16

факт

преди 5 години

Не нормално е държавата терорист и агресор САЩ да говорят за мир и демокрация,това е извратено.На фона на милионите избити и унищожени човешки съдби при техните агресии.

15

до 12

преди 5 години

Куба сега цъфти, ядат си захар и се радват на живота.

14

bolbov

преди 5 години

Само искам да напомня,че изборът на Тръмп е не по малко мъглив от избора на Мадуро.Интересно защо баба Пилоти не се самообяви за временен президент.На български се казваХлопа му дъската бих добавил всичките му дъски яко хлопат

13

това е

преди 5 години

САЩ надминаха нацистите по убийства и грабежи,това е страна *** те без войни и грабежи не могат .

12

Анонимен

преди 5 години

Китайците хитри използват ДЦК на САЩ да си изкупуват ресурси и пристанища по света. Раздават и заеми в ДЦК които имат, за строеж на мост в Шри Ланка или пристанище в Ангола, но после искат длъжниците да им връщат юани.

11

Анонимен

преди 5 години

Ей така Фидел Кастро го "сваляха" 50 години, а той смени 10 американски президенти, имената на които вече никой не помни.

10

Анонимен

преди 5 години

Китайските граждани и в чужбина не могат да ползват некитайски интернет. Което значи, че китайците могат да блокират електроника и комуникации навсякъде по света.