49

СС

преди 5 години

Иска хуманитарна помощ, а изнася парички с милиони в Инвестбанк?! Тарикат е този Мадурко! :) :)

48

Додо

преди 5 години

И Гуайдо и Мадуро слугуват на Луцифер! Огън да си изгори и двамата!

47

Анонимен

преди 5 години

До До: 49, Доклад ОИСРПрага на бедност в САЩ е над средната класа в Русия, за твое сведение.А за руското здравеопазване не ми говори. Нито на някой руснак. Почват да плачат като чуят само.

46

До: 49, Доклад ОИСР

преди 5 години

Фондация "Бертелсман":От 31 страни, САЩ са на 27 място по бедност сред деца и възрастни, неравенство в доходи, здравеопазване. (след САЩ са само:Чили, Мексико, Турция).На 29 място по отношение на бедност като цяло, на 28 - бедност сред деца.Според изследване на Колумбийският университет 42% от децата в САЩ живеят в семейства с ниски доходи половината от тях под прага на бедността.Бюрото по преброяване САЩ установява че 46 милиона американци са под прага на бедността и липса на Здравеопазв

45

Анонимен

преди 5 години

До ООНА пък аз си мислех че най-срамното петно в историята на България е когато ръководството на БКП начело с Тодор Живков изпращат предложение до Политбюро България да бъде приета като 16-та република в СССР. Но според теб това не е е петно, това е повод за гордост.

44

Анонимен

преди 5 години

До ЛекарстваНо Мадуро казва че тези триста тона са платени от Венецуела. Това ли е "хуманитарна помощ" по руски?ХахахахаСигурно не са им взели скъпо. Русия е на едно от първите места по детска смъртност и в Топ 20 по заболеваемост от Туберкулоза. Пратили са им *** от дъб и цвят лайкучка дето в Русия минават за лекарства.

43

ООН

преди 5 години

Но най-срамното петно във външната политика на България, е когато 2003 в ООН е сред 4-те държави САЩ, Британия, Испания - които подкрепят войната в Ирак.Милиони протестиращи от 6 до 30 милиона против войната в Ирак, в Рим протестиращите са 3 милиона и влизат в рекордите на Гинес,в Лондон над един милион, в над 800 града по света, включително и в САЩ стотици хиляди Ню Йорк.В БГ имаше ли протести, по -вероятно - НЕ?

42

Лекарства

преди 5 години

Лекарства триста тона пристигат и от Русия.А САЩ замразяват сметки за получаване на лекарства.Назначава незаконни превратаджии обучени в САЩ, предизвикват гражданска война - въоръжават групировки, но не им пука, че в Афганистан, Ирак, Сирия хората нямат жилища, достъп до вода, храна и убити над един милион - получаващи по-малко от долар на ден!Не знам след Шоков. Доктрина, операция Шок и Ужас - Ирак, дали има нормален човек, който да вярва на САЩ.БГ беше една от4-те д-ви в ООН за война Ирак.

41

До ДРТ ПРЧ

преди 5 години

Колко удобно САЩ създават хуманитарни кризи, окупират ресурсите - нефт, злато, газ и др. Унищожават инфраструктура и паметници на ЮНЕСКО, прекъсват ток, вода, храна Ирак.Усвояват милиарди и хвърлят няколко милиона с ГМО полуизгнила царевица и оръжия."демократично и благородно"?Ирак, Сирия, Афганистан - апетити за газопроводи, нефт, и литий, макови насаждения.САЩ забравят в какво състояние са Афганистан, Сирия, Ирак - удобно нали?Хората не искат, те си пращат гнилата царевица.

40

До Дрт ПРЧ

преди 5 години

Вие цитирате Африка и ЛА,хуманитарни кризи, малко факти?1983 Кубински лекари помагат в Никарагуа.Ангола - кубунски лекари, Еквадор - кубински лекари, Аржентина - кубински лекари.Бразилия - Дилма Русев чрез СЗО получава помощ от кубински лекари в бедните квартали.СЗО моли куб. лекари да помогнат в З. Африка (eбо$ла).Кубинските лекари успяват, не знаеш че получиха награда от СЗО и ООН!Най-малко хум. помощи като % са САЩ, след Дания, Норвегия и др.САЩ са първи по създаване на Хум.Кризи

39

Анонимен

преди 5 години

До 42 Ти за тези протести от медията ли знаеш? Или си бил там и си потестирал и ти?Аре малко напрегни това над раменете дето имаш, вместо да се промиваш с "истинска медийна информация"

38

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията победител в изборите е не този, който има най-много гласове, а този, когото назначи САЩ или този, чиито платени поддръжници са най-кресливи.

37

Анонимен

преди 5 години

Е пак не са били честни изборите.Народа и до днес протестира във Венецуела. И кой го подкрепя този диктатор? Китай - еднопартийна диктатура, Путин - КГБ-ист, Ердоган - ислямист вкарващ в затвора всеки, който каже и дума срещу него.

36

До 39

преди 5 години

Цитат от уикипедиятаНа изборите от 14 април 2013 г. Николас Мадуро изпреварва съперника си Енрике Каприлес Радонски с 1,5%, но последният не признава изборните резултати.На извънредните избори на 20 май 2018 г. Николас Мадуро е преизбран на поста глава на Венецуела за периода 2019 2025 години, като получава 67,8% от гласовете.*Това ли са твоите 99,98% от гласовете?

35

Анонимен

преди 5 години

Е нищо ще покрещите, ще покрещите комунистите пък ще ви мине. Като я няма розовата армия зад гърба ви вас ви е страх.

34

Анонимен

преди 5 години

Избраният "от народа" с 99,98 % от гласовете...

33

Анонимен

преди 5 години

Дрогарете както след 1944 г. искат само да се скандират партийни лозунги.Промили са ви мозъците яко. Вече не е 1944 г., всички ви знаят що за стока сте и никой не ви вярва. А тоя институт за *** дето сте го създали е напълно безполезен. На избори винаги губите. Нета не е реалният живот. Само с изкуствени коментари и изкуствени плюсове и минуси не става.И след някоя и друга година и това ще отмине. И комунизма ще изчезне завинаги.И всички мумии ще ги погребат,дето миришат на комунизъм-смърт

32

Анонимен

преди 5 години

Демокрация по краварски - избраният от народа президент е нелегитимен, а легитимен е президент назначен от САЩ.

31

Анонимен

преди 5 години

Мадуро казва че духът на Уго Чавес го е благословил за президент като една сутрин се е появил като малко птиче и направило три кръга около главата му.Защо го занимават с избори и незнам си още какво? Да го оставят да си управлява човека както си знае и както духът на Уго Чавес му казва.

30

SS

преди 5 години

Русия, Китай и Куба правят добре, че помагат. Но докато те, или Иран или Северна Корея не спретнат некоя базица в Куба, САЩ ше продължават да мътят водите около Америка. А при само една такава базица вече ще си имат собствен проблем, доста близък, направо интимно отзад, и така ще са подходящо ангажирани (това са го измислили още хората на Хрушчов)