9

Анонимен

преди 5 години

Мат'ряла е какъвто сте си го пожелали.

8

Знаещ

преди 5 години

И тазо *** кифла ще ни уверява... Има ли ***, които да и вярват?

7

Защо?

преди 5 години

Колкото и пъти тази пекинска патица се покаже по някоя медия и всеки нормален човек, се задава въпроса: Защо и как бе допуснато през последните десет години, в България да властва простотията?!

6

Анонимен

преди 5 години

Вие можете ли да уважавате това?!Аз не мога и не желая да сквернят Парламента и народа ни тези безмозъчни , които като стадо се лутат там, където ги натирят.Трябва да си голям гьо.н, зада се хилиш като па..ча със същата муцуна от преди два дни, когато приказваше обратното - убедено и безкомпромисно!Такива нямат право да ни представляват и да ни управляват!

5

Джедай Мастър

преди 5 години

Тиквата как се гаври с подчинените си, все едно е Сталин. Ако имаха малко достойнство и тая тъпеса и Барни Ръбъл отдавна да си бяха хвърлили оставките, но това си им е нивото - пр0сти и дебелоглави.

4

Б.Б.

преди 5 години

А бе Цецо и тази куха лейка за какво е там, та Бойко да и решава всички издънки.

3

ББ

преди 5 години

Все едно от Пекинската пат.ица зависи нещо. А и реално ЦИК може да повлияе на изборите много малко. Далаверите са на други места.

2

Гошо...Тъпото

преди 5 години

След дъжд...качулка,защото след като от ГЕРБ тръбяхте,колко е...добър стария ЦИК и се договорихте с Доганя да...окастрите преференциите,изтървахте...духът от бутилката.Сега няма да се върне,докато не ви види...сметката.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

И старата, и новата ЦИК ще работят за интересите на ГЕРБ, защото който плаща, той поръчва музиката.ГЕРБ откраднаха толкова много европари през тези 10 години, че могат да купуват избори от тук до края на ... България.