29

верно ли

преди 5 години

Тая верно ли така е казала, каквото заяви премиера ще бъде изпълнено?!?!Хора, за пореден път се убеждавам, че тази политическа система е сбъркана. Нали УЖ сме парламентарна република, а председателят на НС изпълнява това, което заяви премиера?!?!Оня ден Борисов вика, че няма да се бърка в работата на НС, но като видяха, че сгазиха лука, включиха на задна.И как да искаме от депутатите да гласуват по съвест (ако имат), когато реално изпълняват волята на този, които ги е сложил в листите?

28

Анонимен

преди 5 години

Карабас Барабас командва куклите в "Кукления театър".

27

Анонимен

преди 5 години

Интервю с Томислов Дончев.Било грешка!Грешката се открива, когато се дава възможност да се изслушваме взаимно."В спора се ражда истината".ГЕРБ се държа цинично с предварителните решения и натиск, безапелационно и да се твърди, че товае "грешка", е най-малко лъжа!Не всеки се поддава на лъжи и илюзии, за такива е и законът за цензурата.Всичко е за тези, които са вторачени само в хляба си.Дончев си позволи да раздава морал, нещо, което те практикуват, но другите нямат право.

26

А до вчера

преди 5 години

друга песен пееха!? Така политика не се прави, ГЕРБ я карат на принципа - ако мине!? Е да, но вече не минава, и затова трябва да си ходят!

25

Анонимен

преди 5 години

Какво общо имат герберите и Левски?! Нямат право даже да изрличат името му! Това е най-долната политическа изцепка на прехода. И таИ партийка ще си замине, а народът за пореден път ще плати смеъката на гадовете

24

ognyanz

преди 5 години

Докато Бойко хвърчеше из международната политика, Цецо у нас пак обърка конците. Като се прибра Бойко, и усети че работите не вървят на добре, събра гербаджиите и ги насмете и ето сега Цветанка обърна плочата. Но това е за днес. Да почакаме до утре - може да му дойде друг акъл.

23

фичо

преди 5 години

Къде *** Цветке, "отпреде" или "отзаде"?

22

Joko

преди 5 години

Един мой професор ( истински професор) казваше: ОТ ЗЕЛЕНА ТИКВА СЕМЕ НЕ ВЗИМАМ. Янчева, защо не си отидеш в... Болярово ?

21

Анонимен

преди 5 години

Гербавите са абсолютни престъпници!

20

Анонимен

преди 5 години

мадам от помощното училище дето прати пекин във виетнаммного нахилена бревчера пееше по съвсем други нотитова гербавите са абсолютни гьонсуратихарактерно за мошениците и крадците

19

Анонимен

преди 5 години

Може да има нова ЦИК, но скоро ще има и НОВ ПАРЛАМЕНТ!А днешния ден можем да го обявим за ДЕН НА ПУМПАЛИТЕ!

18

Анонимен

преди 5 години

До вчера тези герберотъпчета и подологи обикаляха телевизиите и се пеняха да няма нова ЦВЪК !А днес / златната муцуна Тиквоний нареди /, всички комунисте на ГЕРБ отново ...ХУБАВО Е !Българино , помисли и плюи !

17

Анонимен

преди 5 години

Една от най Умните дето незнае география. Но пък иначе знае да се разписва срещу 8 000 левчета заплатка. Една мноооо мъничка заплатка жива да я ожалиш. Какво ще си купиш с тази мъничка заплатка ***. Та то за леб нема да ти стигне ***. Ше умреш от глад ***. Къдее мъжо ти да ти даде малко стотинки за лебец. Сите ли сте като тая бе гласувачите. С толко ли ного мозак сте. Ако сте с толко много моък вземете и раздавайте бе. Не се стискайте бе. Ама че сте скрънзи.

16

Ужас

преди 5 години

Защо са се събрали толкова простаци под крилото на Тиквата и Цвъко?!

15

Шаранчета

преди 5 години

Глътнаха въдичката!Ми това беше целта от самото начало!Сега ,оспорвайте нали стана вашето,ама малко!Да бяхте чели малко Ленин-Крачка назад,две напред!

14

Анонимен

преди 5 години

*** се гръмни ***, не щем нова ЦИК а нови политици грамотни поне столиците да знаят и една магистрала да могат да построт от първия път неграмотници.

13

Така е

преди 5 години

Oще вчера го казах, че Тиквоний и Цвъ Цвъ ще си завъртят крадливите и корумпирани *** на 180 градуса. Знаят си, че ги чака разследване за кражбите от собствения си народ. Нинова ги направи разногледи.

12

Анонимен

преди 5 години

Големия *** са гербавите фенове из форума - до вчера ни обясняваха как така трябвало - да няма преференция, да е старата ЦИК и пр., а днес когато краля - Тиква ги завъртя на 180 градуса, сами не знаят вече какво да говорят!Ах колко жалко е да си гербав избирател

11

Факт

преди 5 години

И със стара, и с нова комисия пак ще бием БСП на изборите като шкембе в дувар, с преференции или без, и да истерясвате, и да не истерясвате.

10

Анонимен

преди 5 години

Гербавите като вожда си до един са шизофреници, за един ден с еднаква ревност защитават две коренно различни мнения!Това в психиатрията си има точна диагноза шизофрения! И на такива сме дали правото да ни управляват.