13

Джедай Мастър

преди 5 години

Мерцедес или съветска каруца, мисля, че това не е никаква дилема.

12

Учителя

преди 5 години

Те тая бройка на Путин я правиха десет години...Дали ще могат да правят по една бройка на година за свободния пазар? Надали...

11

Анонимен

преди 5 години

Mercedes-Benz S600 L само в брониран, ли се продава ?

10

Асен

преди 5 години

До анонимния със Зила, карай си го, радвай му се, плюй по хубавите западни машини. Даже ти предлагам да си ползваш здравата лада, само да не се блъснеш в някой пластмасов Фолксваген и да стане ладата на хармоника.

9

Анонимен

преди 5 години

До 6От телефона печатам, изтървам по някоя буква !На мен ми е простено, но за редактор на информационно издание е престъпление !Въждал съм какви ли не грешки в този сайт !Мъка :(

8

Анонимен

преди 5 години

Интересно, колко от нашите червени успели бизнесмени дето все ни разправят какъв рай е болшая *** ще си я купят?

7

Геле

преди 5 години

Двигателя и хибридната система от Порше, електрониката от Бош.. руска откъдето и да я погледнеш.

6

До 2

преди 5 години

Научи се да пишеш. Провери какво и как си написал и тогава търси кусури на другите.

5

Анонимен

преди 5 години

До 1 Руснаците правят страхотна техника !Те не наблягат на красотата, здравината е по-важна !В мините караме зилове на по 60 години, от *** събираме части за тях и пак вървят !Докараха Ивеко и Ман, при -15 градуса замръзнаха чак като понапече тогава запалиха !Факт !!!!!

4

Бате Гойко

преди 5 години

"цената - колкото Mercedes-Benz S600"Само аз ли виждам разлика в цената от около 40 000 евро?

3

уви

преди 5 години

Екстериора на ГАЗ 3111 е къде- къде по-красив! Достатъчно беше само да подновят производството като подобрят само качеството на материалите, частите и сглобяването!

2

Анонимен

преди 5 години

Хубава машина !Интересно, от заглавието разбирам че колата е лично на Путин, той я зглобява в свободното си врене !Колата е руско производство, така не може ли по-интелигентно д го формулирате заглавието !Най-добрите войници са с нисък ръст, другарю коментиращ !Който е два метра отнася плувката незабавно !

1

Анонимен

преди 5 години

АВТОМАТИЧНАТА скоростна кутия на лимузината е руска- същата, като на "Армата". Може да блокира точно, когато стъпи на Красная плошчад..