33

Анонимен

преди 5 години

До БобчоСупер!

32

Гошо мирише лошо

преди 5 години

Факт.

31

Гошу

преди 5 години

Корнелия Нинова щяла да купи този автомобил. Е, как няма, ако не е кобила ,то поне да е опърдяния от "великия" Путин автомобил.

30

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Сал един сатанатовец на амбразурата е изпъчил пилешките си гърдички. Милият ми той....

29

Анонимен

преди 5 години

Ама как така соррааоснята не е наводнила коментарната част с хилядите дежурни клишета за самоварите, *** , бояришника и рублата дето струва два цента? Това е недопустимо, дрогаре говедаре, ще ви лишат от грантажа.

28

Сата НАТО

преди 5 години

СО Пола...

27

Анонимен

преди 5 години

До Гошо 24Не пишете фанатични крайности, защото слизате на нивото на ***. Има много интелигентни руснаци и това го доказват в днешно време емигрантите им в развитите страни. Феодалната им държава обаче е кръгла нула щом толкова кадърни хора не развиват икономика и просперитет, ами живеят в конфликти и мизерия.

26

сминдух енд чесън

преди 5 години

Една стандартна ,една бронирана и дотам.Да не се наложи някой от родните богаташи с руска закваска да се се заима с подобно автомобилно изчадие за колекцията си от газки молотовки ,зазове и т н.

25

Ха-ха

преди 5 години

До БобчоТо повечето руски камиони имат и вариант със западен двигател-каквото си поръчаш.Кеф ти комън рейл,кеф ти обикновен дизел.Естествено,за Крайния север-само руска техника,хубава-лоша,само тя издържа.

24

бай вълчо от хисарa

преди 5 години

ДО ГОШО от пост 24Гошо,преди бая години един руснак е измислил водката. Та той е бил проф. и е имал 2 доктората.Един от тях е бил за водката. Другия е бил за неговата таблица.Та името му е Дмитрий МенделеевНе коментирам основателя на ракетната техника Циолковски,радиото, телевизора или нещо по съшествено в ядрената техника.Не можеш да откриеш колко перални или капани за мишки за открили руснаците, но можеш да намериш инфо колко е % на руските ядрени реактори построени от Атомстройпроект сега.

23

Анонимен

преди 5 години

Очевидно е - в Русия се работи, развива се и върви напред ! А в Тиквостан - новини за откраднати кораби и ромска престъпност !

22

Анонимен

преди 5 години

Мерседес си е мерседес, но имайте предвид, мерседес маубей S600 гард е половин милион евро, разбира се колата е бронирана и е подходяща и за държавни глава.Подразделения на руснаците за тяхната разработка но това не е автомобил които да спечели големият пазар, просто защото е с тясно презначение

21

Бобчо

преди 5 години

Те и Камаз вече правят с двигател на Мерцедес.

20

Хм

преди 5 години

Има смисъл само от бронирания вариант и то само ако бронята е предвидена в първоначалната конструкция(интегрирана).Иначе няма защо-луксозни коли колкото щеш на пазара.

19

Гошо

преди 5 години

руснакът до момента не е създал абсолютно нищо и статистиката го показва. Не обръщам внимание на м***лоумните рус0фили. - Медицина 0, фармация - 0, лека/тежка промишленост 0, Електроника - 0, Информационни технологии - 0. Четете и се образовайте, защото ние сме малка държава, но с изключително *** народ.

18

Анонимен

преди 5 години

Продават, ама да не стане като с великия Сухой SSJ-100? Дето се оказа че повече от 15% от частите са американски и американците не разрешиха на Русия да продаде 40 самолета на Иран. И в тоя сбиротук има толкова внос че първо трябва да питат една камара фирми и държави преди да го изнесат.

17

само за руснаци

преди 5 години

това би си го купил само руснак.Няма дилърска мрежа и при повреда не е ясно как сервизите могат да се справят.Части не е ясно как би могло да се намерят - може би поръчка от интернет ??Дадените цени са руският пазар - и без това прекалено високи , ше се оскъпят от мита.

16

Анонимен

преди 5 години

Двигател Порше хахахахахахаха

15

Анонимен

преди 5 години

Луксозен "автомобил" руска сглобка с волан от Мондео на цената на Мерцедес! Звучи като шега.

14

ss

преди 5 години

карайте си голфу и бмв-то и дерзайте !