27

амед

преди 5 години

победихте ги, братя, те самофинансират геноцида си чрез политиците си, ние нищо не трябва да правим освен любов, всичко ни е безплатно!!

26

ААА

преди 5 години

Тези констатации, няма да бъдат никога решени, щом политическите партии не работят обединени. Не заиграване и наливане на средства отново и отново, а изискване за спазване на законите от населението, живеещо там. Идете и вижте, в нито един търговски обект там, няма касов апарат. Друго, налагане на глоби за прекъсване обучение в училище. Лишаване от детски децата, родили деца. Не са изключение случаи на нарушения. Политически консенсус, воля и политическа последователност в работата!!!

25

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Евала , след 10 години няма да има пловдив , ще има Столипиновград.Слава на Аллах

24

До 13

преди 5 години

Ние сме на последно място, защото данъкоплатците храним 1 милион роми, плащаме ви загубите за вода и ток, политиците си разпределят фондовете, а пък по ниско стоящите политици и кметове ограбват държавата от бюджета и държавни поръчки.

23

До Анонимен

преди 5 години

Каквото и да предлага БСП, няма да бъде прието. ГЕРБ са на власт от 10 години и по тяхно време ромите станаха най много.

22

Анонимен

преди 5 години

95% от къщите са незаконни. Какво предлага господин БСП?

21

весела държава

преди 5 години

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

20

от Пловдив

преди 5 години

Аз ако си дигна къща на някоя поляна в Пловдив на секундата ще я бутнат и ще ме глобят, а ....... електорат на ГЕРБ си строи без проблем.

19

Анонимен

преди 5 години

Стария електроат отказва да гласува за старите партии. Затова старите партиите си отглеждат нов електроат който да гласува за тях.

18

Анонимен

преди 5 години

Защо по времето на недоносеният соц. имаше роми електроженисти, оксиженисти, шлосери, автомотьори, шофьори в градският, ватмани зидаро кофражисти арматуристи. Имаше и общи работници без които нито един завод неможеше да функционира. Да не би тогава ония роми да са били други. Не същите са. Но тогава имаше държава а не частници които чстници като видят някой от боята и викат ела Вчера. Така ли ще ги интегрираме като ги подритваме. Вижте гредата в окото си преди да показвате сламката в другите.

17

Анонимен

преди 5 години

народа тегло тегли, герб си отглеждат гласоподаватели с незаконни къщи

16

ибре курорте

преди 5 години

тълпа, жив петел и тонколона = бой с петлина печелившите - честито

15

Анонимен

преди 5 години

Съчетанието от тълпа, жив петел и тонколона пред училището навява много мрачни мисли.

14

odpo

преди 5 години

Само да кажа: Ако не си от етноса, и си построиш къща, гараж, та дори и WC... На секундата ще се сезират властите и ще ти я бутнат! А в гетото 95% от постройките са НЕзаконни и НЯМА проблем! Има проблем и решението е: БУТАНЕ НА НЕЗАКОННИТЕ ПОСТРОЙКИ.

13

уплашен

преди 5 години

"С тези милиарди трябваше да им се осигури работа законни жилища..."Ако това започне тук - мигрирам !

12

Анонимен

преди 5 години

Училище Втори шанс, а какво точно търси горкият петел на тази снимка?

11

Анонимен

преди 5 години

До Teoмного добре си работи системата: "моркова" за ромите, а тоягата за българите!

10

Анонимен

преди 5 години

Най-разумно би било правителството да тегли едни 15-20 милиарда евро кредит и да уреди с руснаците да се ползва един архипелаг наречен Нова Земя-80 000 км/2. Там ще е отлично място за новата ромска република. Никой няма да им пречи да си живеят както си поискат.Те ще са добре, и ние ще сме добре. България ще стане много по-добро място за живеене. Практически престъпленията ще намалеят с 70-80%.

9

Анонимен

преди 5 години

Да направят площад на мястото на квартала и да оставят само законните постройки

8

АЛОУУ ГЕРБ

преди 5 години

Спите ли бе Вашта м..Къде са ви органите за контрол. Пловдивския кмет да не е паднал от Марс