47

Другия с коня

преди 5 години

30 години Червените ..... не видяха,че две поколения *** са без грамотност....Те са Абсолютно Неграмотни....Не могат да си напишат имената дори....Ходят лъскави,наперени,с по два айфона,а не могат да четат.....Англия сега ще деюортира поне 50хиляди от тях,защото там е Демокрация и ако не налазят Германия и Испания там да се размножават,нещата са Непредсказуеми...Подкрепете Патриотите,докато имаме Време за това....

46

Анонимен

преди 5 години

Ало... за какви роми заварчици става въпрос?Ще изчезнат и железата и електрожените.

45

авс

преди 5 години

за всичко са виновни ромите че нарда ни гладува виновни са ромие че не плащат данъци народа е без работа виновни са ромите че крадат народа извършва масови самоубииства самозапалване.виновни са ромите че избиват народа български за всички нещастия българите са виновни ромите

44

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАВИСИ ОТ ТОЗИ ЕЛЕКТОРАТ.НЕ СЛУЧАЙНО В ПАРЛАМЕНТА ВЕЧЕ СА В ЛЮБОВНИ ОТНОШЕНИЯ С ДПС.

43

NNN

преди 5 години

Професор Иво 80%Христов както винаги няма нищо градивно да предложи освен локуми като "цялостен и комплексен подход" или обвинения от рода "паркетни националисти"... Каракачанов излезе с ясна стратегия КАК ДА СЕ НАКАРАТ ИНСТИТУЦИИТЕ ДА ПРИЛАГАТ ЗАКОНА.Както някой долу писа - всички партии трябва да работят заедно за да се реши проблема. Но партиите трябва да са български, не руски или турски.

42

Анонимен

преди 5 години

До Разлика 45Щом вече го няма Куцака така ще е.

41

Разлика

преди 5 години

В квартал "Борово" гр. София българите намаляват с 3000 човека годишно.Какъв е извода?

40

Анонимен

преди 5 години

До авс (51)Забравени от правителството?!След като за тях има и помощи, и бонуси, и толерантност спрямо дивотиите им, и опрощаване на задълженията им, и полицията ги пази за да не им се случи нещо тогава, когато останалите граждани са се вдигнали и искат да "превъзпитат" наглеците!Забравени от правителството са българските данъкоплатци, и техните деца,и родителите им с пълен трудов стаж и мизерни пенсии. Да се надяваме, че поне Бог не ги е забравил!

39

авс

преди 5 години

дори и от бога са забравени не само от правитеството

38

Плюс строг закон,

преди 5 години

според който всеки е длъжен да осигури издръжката на децата, които е създал.Ако се прави на ударен - закон за прилагане на мярката принудителен труд за здрави хора, създали деца, но не желаещи да ги издържат.Така, както и вследствие на предложеното в коментарите 44, 46, 471 и 48, ще се решат поне 90% от проблемите, свързани с един определен етнос. Накарай ги да научат официалния език на държавата, на която са граждани, да работят, сами да си осигурят жилище и да издържат децата си.

37

Не само общините

преди 5 години

дават по 10 дка на социално слаби. Много хора наследиха земеделска земя, но живеят в градовете. Повечето парцели са по половин, един или два декара.Затова в почти всяко село може да се наеме земя от частен собственик. В повечето случаи, наемът е 10 лв за цялата година. Много рядко се искат по 15-20 лв наем за 1 декар за цялата година.С други думи, поминък може да си осигури всеки, който не е учил и няма професия. Стига да не го мързи. Не е редно да се дават помощи на здрави, млади хора.

36

Не са нужни репресии

преди 5 години

а безкомпромисно прилагане на законите.Сриване на незаконните къщи и бараки плюс закон, забраняващ скитничеството. Да им дадат едномесечен срок, за да си наемат жилище или да си купят такова. По селата има къщи и за по 1 000 лв.Строг закон срещу безделничеството - всеки пълнолетен да си осигури законен източник за прехрана.Ако не ще да е пастир или земеделец и не желае да работи за ниска заплата, но същевременно няма кой да го издържа и не притежава лично богатство, да си търси хляба по света!

35

Годни за живеене

преди 5 години

къщи могат да се купят в много села. Правозащитните организации да им намерят спонсори за закупуване на ***. Всеки може да пасе крави, овце или кози, да продава част от млякото, от останалото да си прави сирене - ето им поминък. Постепенно да се научат да отглеждат зеленчук поне в дворовете си за лични нужди, да си посадят и овошки там.С други думи, прехрана и жилище лесно може да се осигури, но се иска ТРУД!Който иска повече доходи, да вземе по 10 дка за обработване, общините дават.

34

горд пловдивчанин

преди 5 години

*Столипиново* е известно и като най-голямото компактно етническо гето...На балканския полуостров!

33

Лесно се решава

преди 5 години

този проблем.1. Всеки пълнолетен, не знаещ български език -1 година срок, за да научат български език. После още 1 година, за да добият някаква квалификация, за да могат да отидат на пазара на труда. Който откаже или не се отнесе сериозно към задачата и в края на втората година няма професия или не знае български - лишаване от гражданство. 2. Сриване на незаконните постройки и даване на едномесечен срок да си купят жилища. Кредит 1000 лв всеки може да взем

32

kukla

преди 5 години

Това е една радостна новина и за правителствата от зап. ЕВропа. Тия хора много успешно се заселват в Дортмунд например. Можете да ги видите в ютюба, там има цял квартал дето го наричат Столипиново. Щото и германската нация е на изчезване, та тия хора са надеждата за осъвременяването на немците.

31

Анонимен

преди 5 години

Това се явява като най-сериозния проблем за България,от времето на турското робство насам,превземат ни отвътре,не без любезното съдействие на нашите политици.

30

Анонимен

преди 5 години

До БудуновЗа разлика от тебе ние не сме прокажени

29

К.К.

преди 5 години

Това означава 3% прираст годишно, а населението на Пловдив намалява!!!При 3% прираст Столипиново ще се удвои за по-малко от 24год. Във всички населени места е същото.

28

Будунов

преди 5 години

Ми плодят се хората, не са ялови като нас.