40

Анонимен

преди 5 години

Много соростролчета са налазили днес.

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Вярно нещо между ушите ти не ти достига.

38

Анонимен

преди 5 години

Използвам случая да питам - какво стана с обгазяването. Май фалшивата новина не беше руска а английска. За кой ли път. Краварските *** се покриха.

37

Анонимен

преди 5 години

Пореден пример, че Русия е хуманна държава! Обратният пример тези дни беше в UK, където не искаха да помогнат на бременна джихадистка.А че Русия е хуманна, говори и това, че с риск на живота си руски сапьори разминират всекидневно хиляди заложени мини. И това, ме непрекъснато изпращат храни на гладните сирийци, едва отървали се от ислямистите. И сега организират, съвместно с Турция конвои за измъкване от рискови райони на хиляди хора.Не очаквам от идитата да признаят всичко това и да млъкнат!

36

Трансатлснтически

преди 5 години

Направо да паднеш. Цяла Грузия е в ИД, но нали са наши приятели си мълчим. Е те после "помагаха" на Украйна, значи са си наши. Не говорим за един наш външен министър организирал конференция на джихадисти. Между другото той защо не е подведен под отговорност.

35

Анонимен

преди 5 години

гражданите си, които по някакъв начин са се заблудили и са попаднали на сирийска земя...Ами да, точно със заблуда става. Руснакът отишъл на екскурзия до Истанбул. Както си се разхождал, взел, че се загубил и хоп, минал сирийската граница без да забележи. Там джихадистите го пленили.

34

Анонимен

преди 5 години

До 41Бойко е изпратил е "изпратил" Федотов в Англия да си направи селфи с Чепинга и Мишков пред катедралата на Солсбъри !!!Путин и КГБ'то са "невинни"...да се чуди човек защо ги хранят руснаците, щом нищо не правят !

33

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 40: Отлична идея: Русия (а не азиатските републики от бившия СССР) първенец по изпращането на джихадисти. Сега остава да напишеш, че лично Путин ги е пращал, за да може след това да воюват с тях.А нашият бивш министър на външните работи от първото правителство на Бойко, зализаният хитрец Николай Младенов (сега някъде на топло в ООН) събираше у нас форум на "умерената" сирийска опозиция. А сетне (като тръгнаха емигрантите към Европа) се оказа, че не е чак дотам умерена.

32

Анонимен

преди 5 години

Русия - първенец по изпращането на джихадисти в Сирия, а сега си прибира "реколтата" !Затова носи заслужено сполучливото прозвище - Империя на Злото !

31

ognyanz

преди 5 години

Дежурният по русофобска пропаганда *** се включи, и цял ден ще пълни коментарите по темата с копи/пейст.А политиците от западните държави, като добри християни, не искат да приберат нито техните джихадисти, нито поне децата им. Опорна точка: да ги похвалим, а да напишем нещо против Русия и Путин.

30

анонимен

преди 5 години

Те прибират децата при близки и роднини които живеят там и е правилно децата не са виновни и така трябва да бъде.А ако Русия беше отказала да ги прибере щеше да има статия какви са жестоки руснаците и оставят децата да умират и бъдат убивани и че децата не са виновни затова че са там.Важното е да се пише против Русия.

29

Кадиров

преди 5 години

Ясно е че статията е пропагандна, но не разбирам в какво се опитват да набедят руснаците? Първо избиват джихадисти в Близкия изток (това е добре), второ връщат децата им в Русия и ги изпращат при лели и чичовци да се адаптират (това също е ОК), трето осъждат джихадисти в Русия(също добре). Та проблема какъв е - че в Русия става студено чат-пат и Кадиров е авторитарен лидер :))) Уволни си пропагандистите, Соросе, за нищо не стават!

28

съдбата на предателя

преди 5 години

В Империята на Злото "падналите ще бъдат изоставени".Да четат от БСП и Атака. Като загубят изборите, ще им спрат рублите и ще се правят че не си спомнят за тях.

27

Анонимен

преди 5 години

В руския Гулаг, който е и една огромна казарма, какви очакваш да станат децата на джехадистите - войници, ченгета, "вагнеровци"...това са най-разпространените професии в там !Дано не ги прати Путин пак да ни "освобождават" !

26

ognyanz

преди 5 години

Добре е, че се опитват да ги приберат. Това, че родителите им са били джихадисти не значи, че и те трябва да станат такива. Когато порастнат сами ще решат какви искат да бъдат.

25

Анонимен

преди 5 години

Още едно доказателство, че Русия е прекия наследник на Ислямска държава, "братушка" на русофилите, чиято партия БКП/БСП е доказана терористична организация, изпълняваща поръчки на Кремъл !!

24

Калеко Алеко

преди 5 години

Съвсем нормално е, те джихадистите при джихадисти отиват ... Редно е белите араби от сибирската бензинова губерния да подадат ръка на своите съгрешили арабски събратя от Близкия изток ... !!!

23

Анонимен

преди 5 години

А Русия няма ли да си прибере русофилите, които са оставени от съветско време в България !?

22

sofeto

преди 5 години

И кво след това, Путин ще ги прави лични "еничари"!

21

Анонимен

преди 5 години

еничарчета ?