14

Анонимен

преди 5 години

Жалката карикатура на президент на САЩ на име Доналд Тръмп е позор за Америка. Не може човек тотално скаран с геополитиката да заема тази длъжност. Това е все едно на някой *** да му дадеш скалпела и да започне да прави мозъчни операции. Поне да се вслушваше в съветите на съветниците си, но той не прави и това. Причината за текучеството на всякакви съветници особено по националната сигурност е именно тази че Тръмп е пенкилер по всички въпроси и игнорира всякакви съвети.

13

Калеко Алеко

преди 5 години

Разбира се че поведението на Тръмп е симптом ... Симптом на поредното му шизофренно разстройство. Въпросът е докога гражданите на САЩ ще търпят на кормилото на най-мощната държава в света, да стои един луд клоун. А иначе "симптомите" бяха ясни още при избора му за президент, когато раССия и нашенските ***, отчетоха избора му, като своя лична победа ... !!!

12

Анонимен

преди 5 години

Съединените щати са в небивала криза. 50 млн жители под прага на жизнения минимум. Те са на държавна издръжка, защото иначе ще стане страшно!Гладните вдигат революции!Производството на много стоки е изнесено от страната, което води до безработица и загуба на кадри.Здравеопазването деградира в страната с най-високи стандарти на медицината!Изгубиха техническото си превъзходство във военната сфера. Русия, а вече и Китай са с една обиколка по почти всички видове оръжия.Тръмп има желания, но не възмо

11

extremist

преди 5 години

ДОБРЕ Е ДЪМБО ДА СИ ХОДИ; КАК СЕ ПРАВИ РЕЦЕСИЯ:-ВДИГАШ МИТАТА, СВАЛЯ СЕ ПРОИЗВОДСТВОТО И КУПУВАНЕТО ОТ САЩ, НАКРАЯ САЩ ГУБИ И НИКОЙ НЕ СЕ НАТИСКА ДА ВНАСЯ.БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ С ЕДИН НЕ СЪВСЕМ ЕТИЧЕН ДЪМПИНГОВ МОДЕЛ,УДРЯЙКИ САЩ(НЯМА ДА ЗАБОЛИ ТОЧНО ОТ НАС)

10

extremist

преди 5 години

влиянието на тръмпизма върху геополитическите полюси - КАТО В СЕМЕЙСТВО СИМПСЪНЕ ТРЪГНАЛО ДА СТАВА.....

9

Анонимен

преди 5 години

Рижавият дюлгерин е много зает с дувара на мексиканската граница а вие чакате да се занимава с някаква си Европа. От август 2008 година до днес Америка е без адекватен президент, но черешката на тортата без съмнение е Тръмп. О думата адекВАТЕН като махнеш "адек" остава само един ВАТЕН президент.

8

АнонимеН

преди 5 години

ДОГОДИНА СА ИЗБОРИТЕ В САЩ НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ВОЙНА!!!ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ШАНС ЗА ИНВАЗИЯ В ИРАН ДА Е ТАЗИ ГОДИНА !АКО НЯМА ИНВАЗИЯ В ИРАН ДО СРЕДАТА НА ТАЗИ ГОДИНА, ЗНАЧИ НЯМА ДА ИМА ИЗОБЩО В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ!

7

1234

преди 5 години

Сащ и юдеите разказват играта на европа..... Невъзможен е отпор, щом родителите са вече цифри.... Европа я чака сериозен упадък, той вече се вижда...

6

Анонимен

преди 5 години

Санкциите срещу Иран са санкции срещу големите европейски компании. За да не им блокират финансите, много големи европейски компании се отказаха от вече сключени сделки за десетки милиарди с Иран

5

А 2

преди 5 години

Истината е, че светът се променя - с Тръмп или без него, все тая. И никой не знае, какво идва...Сигурно е, че първо ще е хаос - не случайно всички банки трупат злато/

4

Анонимен

преди 5 години

Преди да се разпадне сащ, ще се разпадне еврогейския съюз

3

АнонимеН

преди 5 години

АКО НЕ ОСВОБОДИ ИРАН ТАЗИ ГОДИНА ТОВА ЩЕ МУ Е ПОСЛЕДЕН МАНДАТ И ДОГОДИНА ЩЕ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ!НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ 2 МИЛИОНА И 800 ХИЛЯДИ ДУШИ СА ГЛАСУВАЛИ ПОВЕЧЕ ЗА ОПОНЕНТА МУ НО ТОЙ НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ! САЩ НЕ Е НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ И ТОВА НА ВСИЧКИ Е ЯСНО!

2

Анонимен

преди 5 години

Под носа на САЩ народът на Хаити излезе на улицата, иска сваляне на марионетното управление. Вчера беше изгорено американското знаме.

1

ДОВОЛЕН

преди 5 години

ТРЪМ ще се окаже американския ГОРБАЧОВ. Империята на злото САЩ трябва да бъде разрушена