34

Гост+

преди 5 години

"Неговото отвращение (на Тръмп) от мултилатерализма и международното сътрудничество....." - Ха,ха - западноевропейските васали се разбунтуваха и се изкараха борци за многополярност и международен правов ред......Наред с Русия и Китай. Лицемери, къде и защо захвърлихте Глобализма? Как така не се сетихте за международното сътрудничество когато вършехте поразиите си в Близкия Изток и Либия?

33

Анонимен

преди 5 години

Така е трудно е САЩ да е нацисткии райх с луд фюрер който ден и нощ те обижда и ти намеква че си нисша раса и роб а ти да го търпиш да се правиш че не загряваш какво казва и да лъжеш и народа си като себе си.Русия може да не е върховно добро но поне е европейска страна а САЩ не.Ако утре има война и да спечели Русия ще загуби поне нещо а САЩ не губят нищо и не им дреме.Докато Европа не се обедини всеки ще я тъпче и дели.Едно е ясно трябва да сме обединени и да не сме със САЩ.

32

КРАЯТ НА НАТО

преди 5 години

Всяко нещо има начало и край, само суджукът има два срая.

31

Однако

преди 5 години

Дипломати и служители по сигурността предупреждаваха, че Русия разцепва ЕС, а сега изведнъж проумяха, че Пиндостан е истинската заплаха, а от трансатлантическите пукнатини могат да се възползват Русия и Китай.Така е. Ако Путин и Си не се възползват, това от тяхна страна ще непростима разточителност.

30

Анонимен

преди 5 години

Те това са евроатланточеските ценности за които един с 6-те апартамента ни успива. Най лошото е че и едни други му пригласят и пеят същата песен с фалшиви гласове. Истината е че всички си гледат собственият интерес и печалби а слугите които вече са колонизирани ще опъват каиша. Е така е когато няма народ а стадо водено от селя.ндурски овчари.

29

Анонимен

преди 5 години

Големите и силни държави като Русия, Турция и Китай се дистанцираха от САЩ. Американската външна политика е токсична. Време е и Европа да се събуди. Със САЩ само взаимоизгодни търговски отношения и нищо повече. НАТО е остаряла организация и маша на амер. външна политика. Навремето вместо да подадът ръка на Русия и да я съюзят със Запада, те решиха да я изолират и набутат в ъгъла и да започнат нова студена война с цел печалба на военните корпорации. Същото правят с Китай и БИ, търсят си врагове.

28

джо

преди 5 години

Няма вечни съюзи. Когато интересите на отделните страни се разминат и търканията станат прекалено силни , разпадането е неизбежно.За съжаление постоянните искания на САЩ за щяло и не щяло, не вещаят нищо хубаво. Напрягането до угодим на всяка цена ще доведе до неминуеми последствия, и сътресения , които ще са най-лоши за малките страни като България.

27

HELL

преди 5 години

До Европейският съюз"Този тип съюзи е бъдещето на човечеството."Да не пишеш за пророчеството Европа да е новия "ХАЛИФАТ", че на там се развива БЕЗ европейци.

26

extremist

преди 5 години

До26: ТОВА СИ ТИ ОБАЧЕ НЕ АЗ.....ПРОГНОЗИТЕ ВИНАГИ СА МИ ВЕРНИ, ЧЕ И ПАРИ ПРАВЯ ОТ ТЯХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХ

25

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

24

До extremist

преди 5 години

Човек като нямаш мозък за 2 стинки какво пишеш?

23

extremist

преди 5 години

е дори обикновено навъсеният руски външен министър Сергей Лавров, с радост е отбелязал напрежението, посочвайки, че евроатлантическите връзки са станали все "по-напрегнати"РУСНАЦИТЕ ТОВА ЩЕ ГО ИЗПОЛЗВАТ 100%

22

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината, ако демократите не се бяха заиграли с феминизма и *** измислиците можеше да управляват вечно. Не може да накараш белия мъж да се срамува от съществуването си безнаказано. Особено при положение, че е построил 98% от съществуващите блага. Ясно е, че демократите нямат нужда от работници, защото всичко се прави в Китай, но ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЯДАТ НЕЩО.

21

...

преди 5 години

Не съм го казвал, но пак ше го повторя: БРАВО НА ДРУГАРЯ ПУТИН! По-добър американски президент нямаше как да си избере! ЕВАЛА! Но да не забравяме, че Путин спрямо Тръмп , по отношение на лидертво и управление е все едно да сравняваш синия кит и хлебарката! То затова и Путин избра точно тръмп за президент на USA! Още веднъж ЕВАЛА другарю Путин!

20

Анонимен

преди 5 години

Основната причина за големия външен дълг на САЩ са разходите. Конфликта на Тръмп и демократите е именно за това, че той иска да отреже разходите, усвоявани от техните поддържници. За другите не им пука, но ще са срещу него по принцип - така се печелят избиратели. Опитват се да го изкарат *** не защото е ***, а защото им реже финансите ;))). А той ги реже за да спаси държавата от големите лихви ;))) Ако някой нарече това идиотизъм требе да е луд ;))) А реже тях, защото до сега са смукали.

19

Анонимен

преди 5 години

Поведението на Тръмп си е много адекватно. Не се прави, че не вижда слона в стаята, като другите. А слона е разходите за отбрана, които са основна причина за външния им дълг, върху който текат лихви. Основната му цел е да направи оръжията за американската армия по - евтини, осигурявайки контракти на производителите, а най - важното му направление е да накара същзниците си да му плащат за американската армия. Стената за 8 милядра ще спести поне 40 милярда разходи на година. Човека иска да пести.

18

Анонимен

преди 5 години

Тая статия за лошия тръмп ... Ми те винаги американците са били *** ... и преди него бяха и сега са саПоне малко ум да им на хората, някакъв морал и ценности да живеем ние по добре а не да сме им ***!Венецуела ... напбиват им яката демокрация разбираш ли що не ходят в африка да им набият демокрация колко гладни и тн хора има там ама нали няма прородни богатства за какво им е мазни диктатори!

17

Анонимен

преди 5 години

Ако Тръмп беше по-смел, нямаше да го подхвърлят и демократи, и републиканци и нямаше да си сменя решенията по два пъти дневно. Ако беше по-просветен, щеше да знае елементарните закони на механиката. Мито на китайски стоки, мито в Китай на американски. Притискат Русия за разни стоки, вчера Русия забрани износа на минтай и в нашите магазини няма да има фиш фингърс от Allaska Pullock. Ако им спрат титана, Боинг ще види зор. Ако им спрат РД-180 и РД-181, няма какво да сложат на Atlas V. Залезът идва

16

баба мара

преди 5 години

нямаме нужда от сащ и нато трябва да ги изолираме на техния континент какваработа имаме с тях на 20 000 км ние в Европа ще се справим и без тях никои не низаплашва освен ам оръжие трябва да изгоним ам бази от Европа защото сме застрашени от тях ставаме мишени заради техните печалби

15

extremist

преди 5 години

До 14: НЕ Е СКАРАН С ГЕОПОЛИТИКАТА, ДА НЕ ИЗКРИВЯВАМЕ НЕЩАТА;ПРОСТО Е УБЕДЕН В ПРАВИЛНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЕ И ЗА КЪС ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕТЕ НАИСТИНА СА ТАКИВА , НО БУМЕРАНГА СЕ ВРЪЩА....А ТРЪМП ТОВА НЕ ГО ВИЖДА