25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - 24. Вие грешите. НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ УСЛОВИЯТА ЗА ПРОДАЖБАТА. тРИТА МИЛИОНА ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ПРЕВЕЖДАТ ПО ЕДИН МИЛИОН ЗА ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ В КАСИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТИ В ЛОВЕЧ, КАРЛОВО И ЕДИН МИЛИОН ЗА ЧИРПАН И СЕЛО ЧИТАКА ,ОТКЪДЕТО ЛЕВСКИ ЗАПОЧВА ПЪРВАТА СИ ОБИКОЛКА- ЗА ДРУГИ И ЗА ПРОДАВАЧА ПАРИ НЯМА. ЗА ТЯХ САМО ЦВЕТЯ И ПОХВАЛИ. ТОВА НЕ Е ЛИ ДАРЕНИЕ?

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Пич, до 3 месеца, никой няма да си спомня за тая история. Това е България днес.... бг.

23

Анонимен

преди 5 години

Ако имам Евангелието на Левски,бих го дарил на момента на държавата,пък ако ще да остана на улицата след това.Човекът си е дал живота за нас всичките,а някой си искал 3 мил. лева за Евангелието.Нали след това ще бъде най-омерзеният човек в държавата.Той какво си мисли,че със три милиона лева ще замине за друга държава и ще бъде много хепи ли? Ще си умре като последният *** ходил по тая земя,а и децата му ще бъдат обезчестени пред лицето на родината си.

22

География

преди 5 години

Ех къде са тези смели българи! Такива който дори турците са уважавали... Тежко ни бъдеще!

21

Анонимен

преди 5 години

Американците са били на наша страна винаги.

20

преди 5 години

Спорните въпроси около Левски са много са много и нас ни чака огромна изследователска и проучвателна работа.Ето защо всичко ново,което се преоткрива сега е изключително ценно.Тук един преди година обяви,че притежава последното ,,Евангелието на Левски,, и му поиска 3 милиона лева.По страниците му имало богата находка от ПРИПИСКИ,направени от ръката на лЕВСКИ.нИКОЙ ИЩО НЕ ПРЕДПРИЕ ,А АКО ТУК Е КЛЮЧА за това дето сега тук се питаме? Ние само изтриваме!

19

Дедо

преди 5 години

Браво.Хубаво четиво.А първия коментирал го мързи да мисли,какво остава да чете.Цялото му семе е такова!ЕДЕОТИ!

18

до до 6

преди 5 години

Момчето си е било на 16 г.Недей вади от 20 кладенеца вода. Още малко ще излезе,че вашият измислен герой е бил нападнат като е минавал покрай къщата на БЪЛГАРИНА,който за разклика от васил кунчев,който е обирал българите и затова никой не го харесвал, човека е плащал парите за обучението на 20 БЪЛГАРЧЕТА. Историята не е само празни писания на разни поети и писатели,тя е обвързана и с факти и събития,които просто не ти изнасят.

17

Анонимен

преди 5 години

"Румънците започват да правят обиски при българските емигранти ,поради което Каравелов дава архива на БРЦК на жена си -сръбкиня да го скрие в сръбското посолство , откъдето той попада в руското разузнаване , а от там в турското.Така турците вече са имали негова снимка и са знаели кого да търсят. Левски ВЕЧЕ е бил предаден но не е знаел това .Свещеник Кръстьо става жертва на клевета."Пак сръбско-руско предателство! От тия две кoчинu само предателства сме видяли

16

Тръба

преди 5 години

До 9 Аха, ама като го предадоха знаеха много добре кой е.

15

зьдж

преди 5 години

На хората, които се интересуват от последните дни на Апостола отдавна им е известен факта, че той е предаден на турското правосъдие от русофили, подтикнати финансово от руски, имперски агенти!! Руската имперска тайна полиция (охранка) е действала винаги срещу българския национален интерес и борбите ни за Освобождение!Голяма грешка е да благодарите на Руската империя за каквото и да било, защото всички беди за България след това са следствие от анти-българската политика водена от Русия!!

14

по етапен ред

преди 5 години

До до 6; Благодаря за коментара ти, наистина граф Игнатиев има пръст в тази работа. Може би България щеше да се освободи със свои сили и може бе щеше да бъде съвсем друго, ако революционерите бяха останали живи и бяха дали своя дан за свободна България . И управлението на държавата и политиката й може би щяха да бъдат много различни. Кой знае?

13

Дядо Соци

преди 5 години

До до 6 14 Май си прав.

12

до 6

преди 5 години

До по етапен редТова "момче" не е на 12 ,а на 21 години .Хваща Левски и започва да вика ,поради което е убит.Левски е осъден на смърт по настояване на граф Игнатиев ,за да се проникне в рев. организация и да се постави под руски контрол.

11

Анонимен

преди 5 години

Румънците започват да правят обиски при българските емигранти ,поради което Каравелов дава архива на БРЦК на жена си -сръбкиня да го скрие в сръбското посолство , откъдето той попада в руското разузнаване , а от там в турското.Така турците вече са имали негова снимка и са знаели кого да търсят. Левски ВЕЧЕ е бил предаден но не е знаел това .Свещеник Кръстьо става жертва на клевета.

10

по етапен ред

преди 5 години

Интересното е другото,че цялият архив на БЦРК в Букурещ се явява в ръцете на турския съд в София. От тук и предположението,че вътре в революционната организация има тайна борба между русофили и русофоби.Левски не е искал България "да се освободи чрез Русия". Да не би руският посланник, галоша Игнатиев, който усърдно се мъчи да направи България задунайская губерния.Така или иначе, Иван Кунчев е предаден от свои.Двама заптий го водят до София и никой даже и не се опитва да го освободи.Срам и позор

9

Отговор

преди 5 години

До Тръба 2 Никой не е знаел кой е Левски , та да го спасяват.

8

я гледай...

преди 5 години

ДНЕС БГ са публикували цялата книга на Петка Еврев.Кой го интересува тайната къща? Я напишете нещо и за убийството.Ще бъде много интересно.

7

Анонимен

преди 5 години

2000 реда за една къща,дали е бил Левски в нея или не.

6

..

преди 5 години

Поклон пред делата на тези българи!Няма вече такива патриоти.ПОКЛОН!