14

антизападопоклонник

преди 5 години

Американците и франчулята я надробиха, каквато я надробиха и Либия и сега Италия да им сърба супата! Браво на Славини- така трябва да се действа, а и да повдигне ребром въпроса за европейската държава, която има най-големи "заслуги" за ситуацията в Сирия и Африка като цяло, тя да поема отговорността за това, което "си е надробила" тоест, мигрантите от Африка да бъдат на 90% приемани от Франция!

13

Анонимен

преди 5 години

Къде е написано,когат спасят мигранти откъм Африка в морето то обезателно трябва да ги закарат и оставят на европейски бряг понеже ятото поело курс към Европа от Африка,било много топло,сухо,коет да са птици,животни ***-доди е приемливо за да не чакат птиците следващо ято и да настигнат своето коит прелители широкото море,но тия специално идват с кораби и моторни салове,яхнали мощни катамарани,че яхти и били спасени,добре де всичко неудачно може да се случи в морето,но къде пише-да не се връщат.

12

Ангел

преди 5 години

Провокацията на фестивала Санремо с Махмуд ,показа че има сили в Италия които работят срещу държавата и целта им е тя да бъде завладяна и ислямизирана !!!

11

Анонимен

преди 5 години

Ще съдят човека, че са ги налазили мишкарлоците . Яво и в Италия не са добре с главите, вместо медал да му дадат искат да го вкарат в зандана. Европропейците са станали еврогейци, самоунищожението е неизбежно...

10

Анонимен

преди 5 години

Е какво отвличане, той не ги пуска в Италия, не ги е вързал, да ходят другаде, примерно в Африка

9

А бе

преди 5 години

Това обвинение срещу Салвини изглежда пълен абсурд,ама щом дотам я докарахме....

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя перко си е за съд.

7

Мда

преди 5 години

Е те това е философията на европейския джендъризъм:Дайте да съсипем Стария континент,за да угодим на някого отвъд океана,който дори вече не е на власт!(Сорос и сие)Естествено,разправата с всички,които искат да попречат на пъкления им план е приоритет!Очевидно трябва да се върви към смяна на законите с такива,защитаващи националния суверенитет!

6

Анонимен

преди 5 години

Какво е "нета"? от Антоанета ли идва? Иначе не се ли казва интернет? Или е много литературно и трябва новинарските сайтове да пишат като говорещите на пазара? Супер куул

5

Анонимен

преди 5 години

Те затова емигрантите ще превземат Европа, защото е пълно с "умници", които ги защитават.

4

Киро Х

преди 5 години

Сорос, Макрон, Ротшийлд и т.н. сатанисти -юдейски глобалисти няма да спрат до последния си цент да попречат на Салвини да спаси страната си! Но изглежда вълната се надига в цяла Европа и много трудно ще може да бъде спряна! Дано Салвини успее с Божията помощ!

3

Додо

преди 5 години

Юдеоционистите - глобалисти на кръст ще го разпънат Салвини, само да могат! Но, явно не им пречи да опитат! Греха му - че мисли, че Италия трябва да остане държава на италианците.

2

Анонимен

преди 5 години

Италиамците е те изтъпяха.Емигрантите незаконно искат да влязат в страната,ще съдят Салвини,че законно ги е спрял.

1

sperko

преди 5 години

Салвини е министър на вътрешните работи и си пази държавата и народа. Мусолини и Хитлер също са ги съдили и дори са лежали в затвора.