81

Анонимен

преди 5 години

Жените ще се къпят защото имат постоянно менструация, а мъжете може и без душ.

80

Анонимен

преди 5 години

Българите не живеят нормален живот всеки гледа да изкара за храна трябва да му храна и след това ще мисли и за други неща

79

Анонимен

преди 5 години

Дори и преди стотици и хиляди години навсякъде нещата не са били такива каквито са в днешна България толкова глад ,безработица, робски живот

78

Анонимен

преди 5 години

Бе аз се къпя по два пъти на ден, дрехите си пера, обаче работата ми е такава ,че е възможо да се омърлям доста. Случвало се е да се кача на асансьор или автобус с работни дрехи, мърлява (не смрадлива) и пак хората са ме гледали укорително за вида ми. Смятам ,че в България малко се прекалява с критикуването на околните.

77

контрольор

преди 5 години

Колкото по вече си смрадлив имаш право на безплатно пътуване.

76

до русофоби

преди 5 години

Много ви знае тъпата глава как е в Русия да сте чули (и незнаете какво представлява) за руска баня задължително го правят по не веднъж в седмицата( е истина е че Суворов е казал "след руска баня ако трябва и коня си продай но 100гр.водка трябва да чукнеш").А за това че притях е итрадиция да се къпят в ледени води вие тук сте се осмърдели и очквате да исе даде някой лев за глупостите които пипете да си платите водата.

75

руски балетист

преди 5 години

Аз не си сменям гащите по няколко месеца и имам отзад оригинална кафява лента. Всички в Россия сме така

74

православен руснак

преди 5 години

В болшая республика *** ако не си гей не те признават за личност. Жените ни трябва задължително да са платени труженички и да вадят пари из Европа и САЩ из магистралите и витрините, за да издържат мъжете си гейове и да има за водка. И разбира се, никакво къпене. Един истински путинист трябва да мирише като името на Вожда Путин

73

Анонимен

преди 5 години

В Съветска Русия гейове няма.

72

Руснак и путинист

преди 5 години

Аз съм евроджендър третополов. От малък съм си такъв.

71

евроггееей

преди 5 години

Руснак путинист, всички знаем, че си западен ***. Кога си виждал ти жена, че да знаеш как мирише? Ако от там, къде си излезнал мирише така, това не значи, че на всички им мирише мидата.

70

евроггей

преди 5 години

Един истински мъж, ако не е облечен като жена и не мирише на жена, не е мъж.

69

АнонимеН

преди 5 години

ИМА ЕДНИ ПАРФЮМИ ЛАВАНДУЛА МНОГО СА СИЛНИ И НЕПРИЯТНИ КАКТО И ДРУГИ ПАЛФЮМИ!ПОСЛЕ ДРЕХИ НА КУЧКАР С *** КУЧЕ УЖАС!НА ТРЕТО МЯСТО СА ТЕЗИ ОТ АФРИКА ЛЕЛЕ КАК МИРИШАТ НЕ Е ИСТИНА !НА ЧЕТВЪРТО МЯСТО ЗА БЕЗДОМНИЦИТЕ И БУКЛУКЧИЙТЕ !

68

православен славянин

преди 5 години

До ТеоЕхеееее, ти още малко и ще кажеш, че и зъбите си миеш всеки ден

67

православен славянин

преди 5 години

Само гейовете от Европа и САЩ се къпят. Ние истинските православни славяни се бършем добре с хавлия и няма нужда да се къпем и да абим вода. А одеколона "Тройной" и "Бич може" са номер едно по миризма. Има ги по стрелбищата

66

Тео

преди 5 години

Шегата е добре да се превъплати в истина, особено през лятото.Вярвайте често не се диша е автобусите от смесицата на пот и пр.Ужас !А сериозно - всеки ден по един душ си е в кръга на нормалното.

65

Рускиня

преди 5 години

Усещате ли коварния план на новите ви евроатлантически "приятели". Искат да ви накарат да се къпете всяка седмица, за да плащате като попове на американските ТЕЦове! Докога ще търпите това?!

64

Православен руснак

преди 5 години

В библията пише, че човек се къпе само по време на светото кръщение. Всичко друго е ерес!

63

Анонимен

преди 5 години

Да инстлират детектори за аромат, че да няма спорово от рода на:- *** аз не мириша чаааак толкова.

62

Анонимен

преди 5 години

Какъв душ в гетото,бееее?