21

истината е,че

преди 5 години

Депресията води до нежелание за къпане и подържане на външния вид !Народа е депресиран,отчаян,обезверен .едни 10% грабят с милиони ,а другите или мрят или бегат.

20

Waffen SS

преди 5 години

Хубаво е и душ гел или сап.ун да се използува.Преди два дни попаднах на един екземпляр в магазин на "фантастико",намиращ се в Скай Сити.Та този екземпляр беше създал около себе си, на разстояние 5-6 метра една зона на "аромат", компилация от миризма на мокро куче и резлива "претопляна" пок,с вторична нотка на непрани дрехи.Красота-досто гнусно.Трябваше да отскоча до щанда за пресна риба,за да подишам чист въздух.

19

Жо

преди 5 години

НОВАК Джокович е обожествен в Сърбия.Веднъж, Новак отговорил на питане във Фейсбук как поддържа формата си, като казал че пие винаги топла вода.След тази информация, хората от половин Сърбия започнали да пият топла вода.Като разбрал това, някакъв написал във Фейсбук-Моля те, Новаче, напиши, че се къпеш винаги, преди да се качиш в градския транспорт!

18

Анонимен

преди 5 години

Сутрин не е проблем, ама вечер като се прибира човек от работа къде да го намери този душ. Нужен е един спринт да си хванеш рейса и душа отива на кино.

17

Анонимен

преди 5 години

Както в лабораториите за работа с токсични и радиоактивни вещества - душ на вратата. Тука ще бъде на спирките изградени портативни палатки за дезинфекция и детоксикация. Най-вероятно ще се ползват абразивни сапуни от РЗЕ или обогатени със сяра. Отделно ще има секции за гама стериализация и ултравиолетово облъчване.И така драги пътници космонавти, вече сте готови за изотопни тестове на метаболизма.

16

Анонимен

преди 5 години

До 18Точно аз се къпя всеки ден и винаги са ми били противни смърдящите хора с мръсните дрехи в автобусите и навсякъде.

15

Анонимен

преди 5 години

Да предположим хипотетично, че може да се инсталират такива кабини...кой ще проверява после хората дали миришат или не след като са се изкъпали? )))Аз познавам хора дето излиза от банята и пак мирише. Колеги мои.

14

Анонимен

преди 5 години

А кога ще стане преди качване в градския да има билет/карта и т.н. Когато това се осъществи, няма да си говорим за душ и миризми, защото точно тези няма да се качват поради липса на билет.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Душ кабини ли ще инсталират по спирките за целтаУ дома не се ли къпеш!

12

Анонимен

преди 5 години

Освен *** пътници от Факлтето, Христо Ботев и т.н. да минават през душа и шофьорите от градския транспорт. На тях да се раздават безплатно дезодоранти за крака.

11

Вода

преди 5 години

Водата топлата и студената са скъпи общо около 40 лв. на месец.Да раздават безплатни сапуни и безплатна вода до ДЕСЕТ кубика потребление топла и студена, иначе ще събираме дъждовна вода.Това е решението!

10

Анонимен

преди 5 години

Душ кабини ли ще инсталират по спирките за целта, за да се отстрани този проблем? :)

9

Тежките парфюми

преди 5 години

Към жените, тежките парфюми отблъскват, а съчетанието на пот и тежък парфюм не се поддава на описание, няма по-приятно от аромата на чистота и пролетни цветя, но да е лек полъх, почти незабележим!

8

Анонимен

преди 5 години

Подобни интернет "ивенчи" са много нездравословни. Много хора ако се изкъпят си развалят защитния филм и после се разболяват трайно - и край! И всичко това заради едно къпане.

7

Ели, До Дофтор

преди 5 години

Наличието на неприятна миризма след душ налага посещение при кожен лекар и обмяна на вещества, нали така.Не идва от нищото тази неприятна миризма, говори за болестотворни процеси в организма и т.н.Хиляди средства съвременни и по-традиционни предотвратяват наличието на аромати.Въпрос на елементарна здравна и хигиенна култура.Ако може да не пр$ъцкат в градския транспорт, и зимата да има отворени прозорци,а не да се цупят наборите на баба ми, въздухът е здраве.Нострадамус - чум.а!!

6

Анонимен

преди 5 години

Цените на водата, сапуни, шампоани също се вдигат постоянно и някои хора се къоят и перат все по - рядко. В магазините се наблюдават опашки пред щандовете за храни, но няма много хора пред тези със сапуни, шампоани, прахове за пране.

5

Анонимен

преди 5 години

Мирише ми на соросоизъм !

4

Човек

преди 5 години

Някога Чърчил ни се присмял, че си казваме честита баня.

3

Анонимен

преди 5 години

Май шофьорите не се къпят щото вкъщи са заети да слушат чалга!

2

Анонимен

преди 5 години

какво е ивенти?