21

Наблюдател

преди 5 години

Мадуро има топки и не се оттегля.

20

Анонимен

преди 5 години

А ние считаме , че Дейвид Макѝлистър е крайно наложително да се оттегли от поста председател на Комисията по външни работи на ЕП, поради най-цинична и безцеремонна намеса във вътрешните работи на суверенна държава, намираща се на друг континент.

19

V

преди 5 години

,,Мадуро трябвало да разбере, че е време да се оттегли,, Еврогейския така каза и за Ердоган ,а преди това и за Путин ,ама гледам си седят . А макрон и боко тиквата май по е вероятно да си ходят ;) Еврогейския скоро ще си ходи ;)

18

Съвет

преди 5 години

Тая хуманитарна помощ янките да я насочат към своите 42 милиона бездомни, дето живеят на купони в палатки и кашони.

17

Уточнение

преди 5 години

Най-жестоката хуманитарна криза в момента е в Йемен, където 22 милиона, т.е 75% от населението по данни на ООН са пред гладна смърт. Ама да сте чули някой да говори за това? А тая криза е в резултат на пълната изолация на Йемен от саудитските приятели на "баш демократизаторите". Значи незначителна, приятелска криза.

16

Анонимен

преди 5 години

Международната подкрепа от САЩ и хуманитарна помощ е оръжие. Ако влезе във Венесуела означава нова Никарагуа и Чили. Салама / петрола/ Санчо и той си го бива...

15

Отвратен

преди 5 години

До Waffen SS-15;Мадуро е незаконен,защото не е роден във Венецуела,а това не е конституционо.Той не допусна на изборите опозиция-Каприляс и др.Неграмотен е-Шофьр на автобус и личен шофьор на Чавес.За простите комунисти е идеал.

14

Анонимен

преди 5 години

Защото хората нямат какво да ядат

13

Dejavu

преди 5 години

Так по медиите почна историята на Сирия....докато руснаците не си казаха думата!

12

Анонимен

преди 5 години

Мадуро няма да се оттегли без бой. Защото много пари открадна от западните фирми, както и производството им. Но за производството се изисква специалисти професионалисти с които не разполага. Те се изнесохо в съседните страни. Останаха воените, но със строй се и преброи продукт не се получава. Получава се военен социализъм с купони.

11

asd

преди 5 години

То и Асад му беше време да се оттегли,но )))))))))))))))),а във Франция искат родител 1 и родител 2 ,а честито на печелившите,от толерантност към различните до налагане на *** джендърство и педофилия, не измина много време............

10

Анонимен

преди 5 години

Dnes ????

9

Анонимен

преди 5 години

ЕС се превърна в ***, те тръгнали Венецуела да оправят.

8

Мда

преди 5 години

Голяма работа са евроджендърите,не могат да оправят собствения си двор,тръгнали света!Тоя знае ли че още две страни са на ръба да обявят Изходи?Швеция и Холандия като нищо могат да тръгнат по същия път при определени(съвсем възможни) конфигурации на местните си парламенти,а едни референдуми там са с неясен изход!Накрая да не остане ЕС само от Франция и Германия+бедняците....

7

Kuala

преди 5 години

Тоя британогерманец може да направи някои сравнения като иска да е точен. И Терез Мей и ляля Меркел много хора в родните им страни не ги искат, даже едната официално заяви че ще се оттегля, но продължават да стоят най-невъзмутимо. Така че не виждам защо тоя Мадуро и той да не си остане на мястото.

6

ай сиктир

преди 5 години

На това не му ли викат намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Двойния стандарт на демонократизаторите е очеваден особено когато проблемите се създават по всякакъв начин от тези които после се опитват да свалят законно избрания президент.

5

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че за евротрътляците в Брюксел Брекзит е голяма грешка! Защото и други държави ще видят, че не е толкова страшно без ЕС и ще последва ефекта на доминото. И тогава тези, като на от репортажа ще трябва да си търсят работа.

4

Анонимен

преди 5 години

На Порошенко ръцете са целите в кръв, ама не съм чул някой да иска да го смени, въпреки бедността в Украйна, нито заради емигрантите, които са доста повече от венецуелските.

3

Анонимен

преди 5 години

Това не го ли решава венецуелският народ? Ако някой друг отвън решава кога е време Тръмп да се оттегли и кой да го замести, как биха го приели американците. Обикновено в такъв случай истерясват, че имало външна намеса в изборите им, дори това да е доста съмнително.

2

Анонимен

преди 5 години

Мъдуракис е пътник.Въпросът е - при Янукович или при Саддам...