41

Анонимен

преди 5 години

28 - това е най-голяма глупост. На националните избори ако не влязат патриотите ще бъдат три партии - Герб, БСП и ДПС. това значи или Герб и ДПС или БСП и ДПС или избори до дупка. няма ниша за нова патриотична формация, освен ако Слави не създаде такава, но напоследък той отблъсна доста хора от себе си, а на фронта не се задава нова такава.

40

Преминаващ

преди 5 години

Пропищяха във Войводино, пропищяха в Кюстендил ... ! Дано следващото пищене да се чуе от някой парламентарист за негов роднина ! Може пък тогава да се събудят в парламента ?!

39

Реалист

преди 5 години

Поне повдигна гласност,другите партии са ,както винаги "пас",Браво на Каракачанов

38

ПОБЕДА

преди 5 години

КАРАКАЧАНОВ ЩЕ ПОБЕДИ !!! ХАЙДЕ ВСИЧКИ СЕГА С НЕГО !!!!

37

ХХХХХ

преди 5 години

КАРАКАЧАНОВ ПРЕМИЕР , вместо Боко-продажника !!!!

36

Анонимен

преди 5 години

ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ !!!

35

AUT

преди 5 години

БРАВО НА Г-Н КАРАКАЧАНОВ . КАТО НЕГО ТРЯБВА ВСИЧКИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА МИСЛЯТ, НАЧЕЛО С НАРОДА.ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА НАПРЕДЪК.

34

Войводо!

преди 5 години

Просто ги накарай да работят и да спазват законите. Това може да се постигне чрез налагане на строги санкции за всяко нарушение. Като нямат пари, ще отработват.Така в България ще останат само онези от тях, за които има надежда да влязат в правия път. Останалите сами ще се изнесат от България, като се уверят, че няма лабаво и че вместо да чакат на помощи, ще трябва сами да отработват и цената на издръжката на децата им, и глобите за всяко нарушение, което извършват.

33

Бени Хил

преди 5 години

А на бас, че нема да дадеш оставка. Ще си натискаш гъзо у министерския стол щот знаеш че електората ти е 0.8%. А и далавера ти е отпуснал Байкуро, самолети,фъртолети.

32

Мария

преди 5 години

РОМИТЕ вчера не ДОЙДОХА В България, отдавна си ПРАВЯТ поразиите А и Кракачанов от вчера не е ВЪВ ВЛАСТТА защо ПРЕДИ избори ВДИГА пушилката въобще не му вярвам на тоя нагаждач пък и е напълно неспособен да направи нещо

31

БРАВО!

преди 5 години

БРАВО НА КАРАКАЧАНОВ! ДАНО ИМА И ДРУГИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО МИСЛЯТ КАТО БЪЛГАРИ И ПОНЕ МАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ, А НЕ САМО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС!

30

1

преди 5 години

До бай Иван,бай иване,сякаш,агент-иван,трябва да се жертва,заради патриотизма,доста парички изкара от паспортите,нека да си отиде,по живо и здраве,за да ги харчи.

29

бай Иван

преди 5 години

Каракачанов е истински патриот и държавник.Най после един политик да се опълчи срещу един много голям проблем.Политиците до момента се "снишаваха" като мижитурки,за да си запазят топлите местенца в парламента.Уверен съм,че и другите партии ще се събудят и подкрепят Каракачанов?

28

Spas Spasov

преди 5 години

Браво на г-н Каракачанов! Време беше!

27

Една добра идея

преди 5 години

Хубаво си приказва Красьо,ама не може да му се има вяра!Затова да бламираме "Патриотите" на евроизборите и да не получат нищо!Ако не се стреснат-ще бъдат аут и на националните избори.За какво ни са такива патриоти?А ще се намери кой да ги замести-вече се доказа,че има ниша за такава партия!

26

Анонимен

преди 5 години

До Работещ беденТи

25

до 24

преди 5 години

А кой е казал, че българина е длъжен да финансира интеграцията на ромовете, Къркочев да си финансира сам идеите, а засега работата му е там където има ромска претъпност и незаконни гета да събаря масово защо не събаря ? Защо чака нещо да се случи и тогава дa събори ? Hезаконните къщи са си незаконни !

24

до17

преди 5 години

а кой е казал че веднага ще почнат да работят с индийците ни. Програмата е за мандата на управление, този въпрос го задавай след края на мандата ...дървен философино

23

Анонимен

преди 5 години

Атакисте, не го разбирам това нещо...да дадеш 200 милиона за самолет като се има предвид че не сме нито във война нито някой ни заплашва, а пенсионерите ни взимат по 250 лева пенсия.

22

акуд

преди 5 години

подкрепям каракачанов. малцинствата имат повече задължения отколкото права. данъци също трябва да плащат. А да се образоват ДО 12 е напълно задължително !!!!!!!!!!!