18

Анонимен

преди 5 години

Първо на първо Луковмарш не е протест, а шествие. Така че на тия "контрапротеста" е неадекватен. Винаги преминава мирно и цивилизовано, а като видя физиономиите на тия по снимките от контрашествието почвам да се чудя, кой реално е проблема? Същества забулени в качулки или боядисани и изродени като извънземни или хора с факли и български знамена, които почитат паметта на български генерал?

17

Анонимен

преди 5 години

Щом маршът не е за някой сифилистичен руснак като ленин - не става.Трябва да се забрани.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен18Старче, да не се върне с нос обърнат с хастара навън?В Пирогов те чака, в Орландовци също.

15

БЛЯК

преди 5 години

Самият факт, че комунистите са били против, още повече ме кара да подкрепям Луков марш!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Напред момчета да забием по една факла в *** на всеки обратен/а !!! Само така ще се изпепели содомията в България и ще спасим децата си от заразата на джендъризма.

13

Анонимен

преди 5 години

"Той е смятан за герой и патриот от едни, за антисемит и човек, силно повлиян от нацизма от други."Днеса, Луков е убеден нацист. Това не е въпрос на мнение, а е факт.

12

"НЕ СЕ ГАСИ...

преди 5 години

туй, що не гасне"! Националсоциализъм и фашизъм- това е спасението за нас и Света!!!

11

Патреотар

преди 5 години

До До 9А кое им е озитивното на тия *** с факлите и какво искат да ни покажат ? жендарите патреотари да се кичат със свои заслуги а не да мърсят имената на националните герои. Като им свирнат краварите и бързат да си накупят краварски самолети тия ли ще борят ромите нали краварите пак ще им свирнат да не пипат ромите.

10

До 9

преди 5 години

Същото могат и европейците да кажат за нас българите ,кое им позитивното ?Я ни светни,ако обичаш.)

9

До 9

преди 5 години

Дженди, а кое им е позитивното на ромите?

8

Патреотар

преди 5 години

Карам немска кола, имам китайски телевизор и дрехи от Китай и Германия, купувам си от пазара чушки от Египет и домати от Кипър донесени. Aз мисля, че ромите са проблем на таз държава и ще го отбележа с факла като ида да опетня с недостойното си присъствие паметта на Луков.

7

Анонимен

преди 5 години

само заради този байрак си заслужава да отидеш на факелното шествие

6

Анонимен

преди 5 години

така е удобно на герберите да се проведе таз фазизирана демонстрация, разделя се обществото, отмества се негативния поглед от тях.

5

88

преди 5 години

88

4

антиджендар

преди 5 години

Абе това на снимката не е ли флага на гейпарадистите на сорос ? Какво става в тая пропаднала гербаджииска софиа !

3

+ -

преди 5 години

Луков марш трябва да се забрани.Той насажда омраза по етнически признак ,между хората населяващи нашата страна .А това може да доведе до неприятни неща,нима някои не могат да разберат това,включително и някои журнаисти и медии. Няма да се върне онова време ,когато някои се считах по-етнически признак ,че превъзхождат други.Трябва да живее в мир с всички които спазват законите и да бъдем непримерими към всички които нарошават законите ,а те са всички етноси у нас.

2

Хах

преди 5 години

Днес , няма ли най-сетне да промените досадното презареждане на целия сайт при разглеждането на снимките. Адски аматьорско и дразнщо

1

Анонимен

преди 5 години

Това са раличните, които подкрепят прайдове и конвенции, но са против почитането на булгарски герой.