38

Анонимен

преди 5 години

Гледайте снимката с федерасткия байрак и после изречението: "...сборното място беше пред Централните минерални бани...", и става ясно чий е контрапротестът...ах-ах

37

Гергана

преди 5 години

На този марш отиват ИСТИНСКИ мъже! Ще отида и аз да ги подкрепя

36

?????

преди 5 години

А защо никой не протестира срещу отбелязването на девети септември или първи май,защо не са забранени всички явни възхвалявания на комунизма,защо всички грозни комунистически паметници не са разрушени? Дали защото комунизмът всъщност никога не си е отивал.

35

Галя

преди 5 години

Тия със знаменцата, нали си имат парад през юни, защо и тук се бутат

34

Тео

преди 5 години

Честно казано, отначало прочетох "фекално шествие". Не,че е далеч от истината, но все пак, не знам кои са главните участници - тези на снимката, или качулатите гологлави момчета с татуираните свастики. Докато Европа толерира и открито подкрепя ей тия с цветните флагчета, правопропорционално ще се множат и момчетата със свастиките. До момента, в който ще дойде новия Адолфо Хитлерос и не разкаже отново играта на света. Радикалните позиции винаги са водили до мизерия!

33

Хюго Бос

преди 5 години

Щом чуя нацисти, значи контрапротестиращите са гейове, комунисти и прочие марксистка ***, която мрази Тодината к всичко патриотично. Марш трябва да има!

32

Анонимен

преди 5 години

безплатни кебапчета на контрапротеста като на бузлуджа ще има ли?Само трябва да внимавам да не си забравя бастуна и ченето.и да внимавам с простатата, че горе на Бузлуджа не издържах и се изпуснах в гащите по време на речта на другарката нинова.

31

Земеделец

преди 5 години

До КьорчоБях там по обяд, 50-100 жендера, *** и разни пр А цльовци, размахваха знаменца и палехафаклички, забавиха ме 20 минути, безрабиотници!!!

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен33Що за окаян *** си щом такива работи те радват в живота.

29

Анонимен

преди 5 години

Струва си най-малко, за да се порадва човек на адската злоба по лицата на *** и комунисти.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен28Не е протест бе БЕСЕПЕдерче про сто.

27

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред ген.Луков!!!!Благодарение на него днес Кюстендил е БЪЛГАРСКИ!!!!!!Комунистите са срам за България!

26

До патреотар и до 11

преди 5 години

Ами ние, българите, за разлика от вас не убиваме и не крадем от пенсионери/-ки по селата, не просим, не се женим за братовчедите си, не правим деца на 11-13 г., не си продаваме бебетата в Гърция.

25

Кьорчо

преди 5 години

Странно защо всички снимки са в близък кадър, може би за да не се видят стотиците присъстващи?!?

24

Анонимен

преди 5 години

не аз се кланям на сифисилистичната мумия на ленин, а вие руснаците.Кво се правиш?

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен22 Нещо бъркаш ,Ленин не е руснак ,а е евреин ,както тебе и всички останали *** които спретнаха октомврийския пуч нарвечен болшевишка революция

22

Анонимен

преди 5 години

До ВалентинА на теб кой ти плаща?

21

Анонимен

преди 5 години

Фекално шествие ще има напук на всички, патриотизъм струи та дрънка и се носи чак на три морета, ако ни нападне Путин и ще го посрещнем с Ф-16 ките Каракочанов и Жъмбаза лично ще му издърпат ушите. Българина мрази Путин и обича Ф-16 ките и САЩ.

20

Валентин

преди 5 години

Тъкмо днес като ги видях на женския и си говорихме с една продавачка кой ли им плаща на тез протесъри - като гледам някои от снимките май от немското посолство и дойче зеле са се активирали.

19

Бай Иван

преди 5 години

Най-много ми хареса джендъра с повишен синтез на меланин в кожата ,който водеше шествието от 10 човека ,платените от едно определено посолство палячовци определено могат да те позабавляват ;) !!!