40

Анонимен

преди 5 години

34, какво му е филантропическото на дедо ти Шорш, шушлоп?Знаеш ли значението на думата или папагалски тAпo повтаряш след пропагандата?

39

Ура!

преди 5 години

Откровен почитател съм на групата "Моранбон". Освен, че са талантливи и високо професионални, дамите са изключителни красавици. Севернокорейската група "Моранбон" е истински празник за ушите и очите.

38

popa ot razgrad

преди 5 години

и при нас всичко започна с цигари Кент и бонбонки ТикТак...

37

Анонимен

преди 5 години

Все едно сега в София да ходим с носии

36

...

преди 5 години

бре няма начин а стоиш изолиран дълго време на планетата земя! Рано или късно ше разбереш, че има къде къде повече неща от това дето си го фантазиррал даже! Пък и досега историята показва, че всеки тиранин рано или късно пада и се вижда, кое как е било в действителност! Та така!

35

popa ot razgrad

преди 5 години

и при нас всичко започна с Romika...

34

Анонимен

преди 5 години

Всички поклонници на Ким, може да се отправят към Северна Корея. Там се очертава благото общество.

33

Пич

преди 5 години

Интересен феномен е "социализъма", както казваше другаря Живков. Толкова години след грндиозния провал на тази система, и все още има дядовци и баби, пък и млади хора, които все се надяват, че нещо ще им се случи по социалистическа линия. Всички ще заживеят богато и няма да има неравенство :)) Дори след думите на правешкия тарикат - "И за да не се разпростирам, социализъмът е едно недоносче. Ето това е самата истина", тези хорица продължават да им вярват:) Клет, клет народ ...

32

Пич

преди 5 години

"До Гoшу 63 Комунистите толкова много мразят Сорос , че го изкараха по велик от Путин."Мразят го по поръчка. Защото Сорос вижда ясно процесите, кой стои зад тях, и се опитва да им противодейства по най-добрия и ефикасен начин. Неговата стратегия е много проста - образование, образование, образование. Той много добре вижда, че нищетата и безпросветността водят до социализъм, популизъм и фашизъм. Те трите всъщност са едно и също. Затова го мразят. Образованият човек не гласува за комунисти.

31

Да допълня...

преди 5 години

До Гoшу 63 Комунистите толкова много мразят Сорос , че го изкараха по велик от Путин.

30

Десен

преди 5 години

Мдааа, още няколко магазина за показване пред журалистите с по няколко стоки, които никой не може да си купи. Хайде Ким и злощастния народ са ясни - класическа схема. Партийните лидери си живеят по загнил, западен образец в замъците, а на всички останали се подхвърлят революцинни лозунги за светлото бъдеще. А вие бе, клети глу-паци? Вие на какво им се радвате като сте го живяли това?! Това джудже било фен на Холивудските филми и американския баскетбол. Иначе громи "капитализъма":)

29

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно и желаясмъртта ви

28

Анонимен

преди 5 години

До 67 АнонименСорос е най голямата м ър ш а в световен мащаб .

27

Анонимен

преди 5 години

И все пак копейците ще оцелеят като народ, докато ние под управлението на шайката и евроатлантическите *** едва ли ще ни има след още 30г. Освен туй севернокорейците имат и с кого да се обединят, като им омръзне... Нас просто ще ни погълне Турция, този път без бой.

26

Гoшу

преди 5 години

какво толкова ти е направил тоя Cорос? Да не ти е откраднал девственоста?

25

Анонимен

преди 5 години

Театъра продължава :)) вече 80 год

24

ТHE Патриот

преди 5 години

FOX ,CNN ,NBC no russia collusion ,приятно гледане,защо това не е топ новината на седмицата?????

23

ТHE Патриот

преди 5 години

американофил следете си собствените медии,преди 4 дена излезна новината!Няма никакви доказателства за руска намеса ,защо това не се отразява?????ЗАЩО

22

ТHE Патриот

преди 5 години

защо няма новини че след 2 годишно разследване сенатската комисия във ФАЩ излезна със заключение ,че нама никакви доказателства сочещи руска намеса в избора на Тръм????Си ен ен и ен би си съ скърцане на зъби я съобщиха ,нашите медии кога???Анти-руския наратив се разпада на съставните си молекули!

21

някой

преди 5 години

Септември бях в Северна Корея, това е най-екзотичното и уникално място на света, струва си всяка стотинка от не малкото пари, които ми струваше, потърсете lupine travel в гугъл, те организират всичко и е незабравимо. Съветвам горещо, преди да изчезне както вече Куба не е оная Куба, която всички искат да видят