20

Анонимен

преди 5 години

До бай ганюПреди 89-та не сте живеели в никакви ограничения. Не сте имали шоколадови яйца по витрините и не сте карали мерцедеси, но истината е, че не сте ги и искали, а повечето и сега ги нямате. В ограничения живее огромната част от населението днес, а тогава всичко ви е било поднасяно на тепсия. "насърчаване на по-голямо местно производство и внасяне на заместители"Поредния умел превод, import substitution стана "внасяне на заместители" - ама де да търсиш логика от списвач-преводач?

19

бай ганю

преди 5 години

настръхвам спомняйки си за ограниченията с които ние живеехме преди 89-та неможехме да говорим каквото си искаме,да правим или ходим където си искаме,да живеем където си искаме,хилядите ограничения съображения и страхът да не бъдем опандизени за едното нищо,младото поколение никога не е вкусвало този живот без свобода ,не можеше дори до русия да се пътуватоку така без връзки , а за запада беше дори илюзиясъчуствам на северно корейците но сякаш този е най м илостивия от досегашните диктатори

18

Вай-вай

преди 5 години

Изтърваха зверилника-махам се от форума!

17

БСП=ДПС=Евророма

преди 5 години

До 30Типичен русофил, с цялата му богата култура. Гледайте и запомнете!

16

БСП=ДПС=Евророма

преди 5 години

До 32 Фен на USA, ром, гейТипичен русофил, с цялата му богата култура. Гледайте и запомнете!

15

до 13

преди 5 години

А от Кока-Колата се напиват, нали? Това сме чували преди години!!!

14

ДО РАЙ

преди 5 години

Брат , та ти описваш България с няколко изречения ?

13

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Много- здраве, за, Северна- Корея,..- Тя- е, най- доброто- място, за,...- Инвестиций,...Ще- бъде, по- добре, от, САЩ...- До, 10- 20години,...Но, и- там,.Както- навсякъде,.Има, болни- генетично,...Молете- се, за, Ким,....- Като, за- най- доброто, нещо,...И, цигара- наливно,...Това- е, правило,...Като, цеги,.На- фронта, дедовини,...

12

Рай

преди 5 години

В Северна Корея около 40% от населението страда от недосниг на храна. 19 милиона севелнокорейци зависят от държавната система за разпределяне на храна, а една трета от децата на възраст от шест месеца до две години не получават необходимия брой калории. 25 на сто от тези деца страдан от хронично недохранване.Който се възхищава на Северна Корея да отиде с еднопосочен билет да живее там. Колко трябва за си зле за да хвалиш един от най-отвратителните и човеконенавистни режими в историята.

11

А бе

преди 5 години

Чувствам че Малкият Ким ще изненада всички....

10

bolbov

преди 5 години

Демокрация по западен образец това е диктатура на криминалната част от общество над останалите които не могат да овладеят по никакъв начин икономическите и политически лостове за управление на държавата.При диктатура на пролетариата това не е така.

9

Анонимен

преди 5 години

Дано да имат дъвки "Идеал", че ние за това мечтаехме навремето. Разбира се маратонки Адидас, колички Мачбокс, бяха мечта. Дънките бяха "Рила".Ако някой се сеща някои други комунистически марки да напише.

8

kukla

преди 5 години

Чудя се и не мога да разбера какъв е тоя интрес към Сев. Корея. Много била затворена страната пък всичко знаем какво става там. И това ни го обясняват едва ли не всеки месец най-подробно. Съмнявам се че някой кореец въобще знае какво става в България например. А може би интересът кам сев. Корея у нас или в Европа е от яд че ни показват че може да се живее и без да са членове на НАТО и ЕС.

7

хахаха

преди 5 години

А съседната статия тип "партньорска" на някое НПО, е с изключени коментари.

6

|*_*|

преди 5 години

Супер е. Айде цялото БСП на гости на др. Ким! Съгласен съм билетите да са от моите данъци. Еднопосочен, разбира се.

5

Анонимен

преди 5 години

В Северна Корея ще има демокрация. Народа иска демокрация. Въпреки това може да се получи отново да управлява Ким ако се самопровъзгаласи за премиер както се прави в България.

4

Бойкот на OLX

преди 5 години

След 100 години управление на ГЕРБ може и да настигнем Северна Корея, но не е много сигурно...

3

Анонимен

преди 5 години

Ким се усети че народа иска промяна.

2

8 инча

преди 5 години

тази Северно-Корейка на снимката съм сигурен е честна жена в всеки един смисъл! такива вече по нашите земи няма!!

1

Хаха

преди 5 години

Западния свят и НАТО нека не забравят, че това е малка страна със 4-та по големина армия в света. Да точно така , 4-та! И то изключително добре въоръжена и подготвена.