50

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е комунист, член на БКП и син на милиционер.Цветан Цветанов е комунист, син на шофьор от ДС.Цецка Цачева е комунистка, член на БКП, партийна секретарка и рабфакаджийка.ГЕРБ=БСП=ДПС=КОМУНИСТИ!!!

49

Ганчо

преди 5 години

До 36. Никога няма да стане това. Това за дизелите не е вярно. Помисли си малко, колко ще струва нова батерия, Или къде ще бъдат изхвърляни. Може би имате пари да си купите ТЕСЛА - струва без екстри 90000,00лв.

48

Анонимен

преди 5 години

До 48Комунистическа помия! Управлява ни комунистическа шайка!!!--кое пък е "комунистическото" на едните, че и на другите, на третите... и т.н. ?

47

Анонимен

преди 5 години

договорка ИМА, и тя е между ВСИЧКИ , като за пред Зрителя - едните прокарват договорката, другите го играят "контра" - "добрите" и "лошите"а реалността е ясна - всички ги е страх от преференциите, защото те могат да бъдат и своеобразен протестен, наказателен вот на Тълпата против Всички ... а местенцата са "топли, топли" - еврови милиони".затова и НИКОГА няма да има електронно, дистанционно гласуване, защото там шамарите, които ще раздава Тълпата биха били страшни и непредсказуеми!

46

Анонимен

преди 5 години

Комунистическа помия! Управлява ни комунистическа шайка!!!

45

Ганчо

преди 5 години

Този на снимката е комунист, не го ли помните кмет на Пловдив беше. Този пишеше оди за БСП и комунистите, сега бил от ГЕРБ.

44

Охобохо

преди 5 години

до промоВсеки ли трябва да събуждам,или ще се научите да четете?!Промоции има само в криза!Кризата не е свършвала и ти се въртиш в един свят дето го нямаааа!!!!!!!!!!!!!!!!

43

промо

преди 5 години

дпс-герб е новата коалиция хора, затова сме на това положение - бедняците на ЕС

42

Охобохо

преди 5 години

Ама те всички са заедно бе хора.Просто мислят,че народа е т. ъ .п и няма да им скочи.Взеха да си правят каквото искат и чакат кога на българина ще му светне лампата.Всичко е БКП и ДС!Това е!Промяна няма!1989 беше един мит-утопия!!!УТОПИЯ!

41

:))

преди 5 години

ГЕРБ / групата по интереси/ се затваря все повече, а немаха кадри за министри! Супер, ГЕРБ си отиват!

40

Анонимен

преди 5 години

Коалицията БОСТАН си действа от много време, трябва да си сляп, за да я видиш. Фирмите на Шиши са абонирани за мултимилионни договори, ГЕРБ захрани преди нова година депесарски общини с допълнителни милиони...В замяна хората на Доган гласуваха "за" самолетите Ф16, сега пак подпират яко. Ама иначе този *** Гърневски искал да ги държи далеч от властта..хаха

39

:))

преди 5 години

И двете партии са солидарни, че небива да има случайно попаднали в редиците им! :)) За ДПС е разбираемо, но за ГЕРБ/ Партия на ЦвeтЦветанов кво иде реч?!? Какво ги притеснява?

38

Анонимен

преди 5 години

Благодаря на автора ,че обясни на мат'реала за какво аджеба са преференциите.Вече свикнахме да сме на тъмно!Но щом от ДПС са "За" работата намирисва на поредното предателство.Май и с туй свикнахме.Тука наскоро съобщиха,че 41% от най малките са тъмни.Това е положението мат'реале.

37

Охобохо

преди 5 години

Труп ховори за трупове!

36

пребоядисан

преди 5 години

много мирише в тая държава

35

Анонимен

преди 5 години

До ВЪПРОСвсъщност б,ри,кетите замърсяват много повече! да забранят тях!

34

ВЪПРОС

преди 5 години

Въпроса ми е до Народното Събрание - Кога ще се Забранят за движение Дизеловите Автомобили , Отровиха ни . Само България не е приела Забраната . Всички Дизели от Цял Свят се струпват в България .

33

Име 22

преди 5 години

СЪД ЗА ТАКИВА НЕГРАМОТНИЦИ, НО НИМА СЪД СЪДИ ЦАЦАРОВ?

32

Анонимен

преди 5 години

До ЗнаяИ пърди като дърт нерез! Гащите му винаги са жълти отпред и тъмно-кафяви отзад!Пере ги на ръка,със студена вода и без сaпун! Най често ги суши на терасата,ама понякога ги мета на масления радиатор и голема смрад се дига.

31

Пак свинята!

преди 5 години

Тава го правели, защото партията трябвало да си подреди хората!? Партията ги реди, но хората ги избират, а такива *** като този, няма никога да бъдат избрани, затова ***!