10

мери

преди 5 години

СТРАХХХХХХХХХХХХХХХ ги е ще ги ритнат от партийната квота и представяте ли си Цецо аут от Народното събрание Кеф ама пак измислиха как да се наредят нагли и алчни крадливи гербери барабар с Доганчо

9

Анонимен

преди 5 години

Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа!

8

ognyanz

преди 5 години

До Винету: И кое е г'лупост? Факт е, че всяка година гербаджиите занижават очакваните приходи от бюджета, и, което е още по-лошо, не правят планираните в бюджета инвестиции, и така накрая остава някой и друг милиард излишък, който Бойко разпределя без санкцията на Народното събрание - както той си реши. Така си осигурява спокойствие, но заради липсата на инвестиции изоставаме и от предпоследните в ЕС.A ДПС винаги гласува за такъв бюджет ( сега и във вреда на преференциите), а уж са опозиция.

7

ДОКТОР

преди 5 години

УМЪРТВЯВАНЕТО НА ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ ДОКАЗВА СТРАХА НА УПРАВНИЦИТЕ НА4ЕЛО С ДПС ОТ ИСТИНСКИ ИЗБОРИ ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕДЛОЖИ И БЮЛЕТИНА ---ПРОТИВ КОЯТО ЩЕ ЛЕГИТИМИРА НАРОДНАТА ,,ЛЮБОВ А

6

Д Казасов

преди 5 години

Коалиционните формати не са доволни,май трябва вече окрупняване на стотиците партии и партийки.

5

Винету

преди 5 години

До 2. Глу.пости си написал. Пробвай отново.

4

Анонимен

преди 5 години

До 1. Е, и? 2013-2014 не беше ли пак така?

3

Димо

преди 5 години

Легитимното суверенно право на гласоподавателят да даде предимство за кандидата,който желае да класира ще изчезне.Демократичният избор,който предвиждаше преференциалното гласува,някак си губи смисъл.

2

ЧЕ КОГА ТИКВАТА

преди 5 години

е правил нещо добро за хората. Даже пътищата, дето ТОЙ лично строи както казва е за добра бизнес среда. Когато се съберат 1000 души по прозорците му - тогава се стряска и отпуска спешно от УКРИТИТЕ извънбюджетни пари за протестиращите.

1

Анонимен

преди 5 години

С гласовете на 99 депутати парламентът гласува по-високи прагове за преференциите на парламентарните избори при второ четене на промените в Изборния кодекс. От тях - 66 на ГЕРБ, 23 на ДПС, Воля - 9 и 1 независим.Против бяха от БСП и Обединени патриоти.